Лятно слънце вече грее, СЕПТЕМВРИйчето в коремчето на мама все повече дивее!

• 27 423
  • 731
  •   1
Отговори
# 360
Mishony Добре дошла!  Hug

Фейт, за праха за пране Ползвала съм персил сенситив и Рекс бебе  Peace Доволна съм!

meri-geri Simple Smile, stefiss_1978 Чакаме отчета  Hug

За спането Моят юнак спи без одеало и тва е  Crazy От бебе мрази всичко що го покрива, сега като по голям нагъва одеалото и си го слага между краката като мен

# 361
  • Варна
Фейт, вчера ходих да купувам прах в един от тези немски магазини. Сано максима са го развалили много. жената ми каза, че има Ариел от 0 г и още два, които забравих.

# 362
Fate - супер си  Hug
аз все още одържам кг, ама ме е страх - вчера вечерта изядох 2 парчета лучник - и все си казвам - утре 1 час пеша разходка - че да го изгоря  Mr. Green старая се всеки ден да ходя по 1 час - на обяд тръгваме за Лвив  Heart Eyes

и аз се зачетох за праха в 1 тема - там говореха за течен Сано  Hug http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=7354&cat=65

аз обаче съм в Укр. и друг течен съм харесала - в началото ще купя малка опаковка - колкото да пробвам - а после макси размерите  Grinning

# 363
  • Варна
За праха за пране, след дълго проучване реших да поръчам от пакостник Бамбино мио. Това бил единствения прах без фосфати, избелители и незнам си какво още. Уж абсолютно био  Mr. Green Mr. Green

# 364
А аз да попитам, тъкмо сме на темата за прането. Flutter
 В началото дрешките се перат на ръка или може и в пералнята?

# 365
Добро утро!
Качих ви снимки на току-що снимания ми тумбак.От телефон е ,качеството не е чудесно,но пак може да се придобие представа  Laughing
Аз пера от сто години със детския  Бамбино,всички дрехи.Със омекотителя им Мио Фреш.Само тъмните ги пера със Рекс-а.

Последна редакция: ср, 13 юни 2012, 10:05 от Канела

# 366
Канелка много е скромно твоето тумбаче ,много добре изглеждаш   Wink

# 367
Канелче Малко, сладко тумби! Моето е равно на твоето х2  Laughing

Evvaa Аз от самото начало пера в пералнята.  Peace

# 368

Evvaa Аз от самото начало пера в пералнята.  Peace
[/quote]О това е задължително Simple Smile С баткото съм била така и сега още повече ,хайде да не се вталяваме толкова /естествено всеки си знае / Peace

# 369
Добро утро на всички!!! Фейтче изглеждаш страхотно на снимките. Аз и преди съм била тези кг, които съм сега, но не съм изгл по този начин ooooh!, качила съм само 4-5 кг, а се чуствам и изглеждат като +10-12 ooooh! Sad Sad
Канелка, ми къде ти е корема, аз изглеждах така март месец като съм се наяла стабилно Grinning Grinning Hug Hug
За праха и аз не съм се спряла на конкретна марка. За сега пера с Dash е съм доволна, последния път като купувах видях, че имат и Dash baby, може да го пробвам
Що се отнася за това дали на ръка или в пералня Thinking Просто няма две мнения, абсурд е да пера на ръка, не съм го правила от години, не мисля да го правя с бебешките дрехи.

Последна редакция: ср, 13 юни 2012, 10:22 от zornitsa85

# 370
Сега се върнах от магазина ... общо взето има Рекс, Тео, Бочко и някакви вносни течни, които обаче изобщо не ми вдъхнаха доверие. Crossing Arms Мисля, че на Вис Виталис бях гледала прахове за прене - ще погледна и там какви има. Някой от праховете, които споменавате изобщо не съм ги виждала даже Crazy но за сега като, че ли клоня към Рекс
Не знам до колко време се перат дрешките с бебешки прах, но аз смятам поне до годинка  Rolling Eyes

Канела ... ти това бебе къде го криеш  Shocked определено май не е в тумбака  Crazy Mr. Green
Аз бях така когато разбрах, че съм бременна  Joy Joy Joy

Иначе дрешките задължително ще се перат в пералнята  Hug

И още нещо ... има ли други луди като мен, които вече започват да си подготвят багажа за болницата  Blush

# 371
Здравейте мами, аз пиша рядко, но за сметка на това ви чета редовно.
Имам въпрос към варненските мами: Решилили сте вече, къде, при кого и как ще раждате. Ще ви бъда много благодарна ако си дадете мнението, защото аз имам още някой колебания. Другия ми въпрос е: знаете ли, дали се плаща вече за избор на екип за планирано секцио или е според уговорка с лекаря?

# 372
  • Stara Zagora, Bulgaria
Привет и от мен, днес и аз съм на преглед и ще пиша после пак Wink. Виждам обсъждате д-р Дяволов, аз ходя и при него и в Токуда и още не съм решила. За Дяволов само хубаво мога да кажа , но засега, страх ме е да не би да не се появи на раждането. От лекарката в Токуда също съм в доволна, кога ли ще взема крайно решение не знам.
Решили сме да замразим стволови клетки, но още не сме избрали коя от всичките банки да изберем, някой ориентирал ли се е вече. Доста неща съм оставила за вършене, а и покупки за бебо Simple Smile, не знам как ще се оправим, но да сме живи и здрави другото ще наредим. Аз вече съм в 7-ми месец, но не ми е тежко, качила съм 5-6 кг и ми е добре, не ми се подуват и краката, дано така да продължи. Аз също много се разхождам и ходя на йога за бременни, даже сега искам и на аква аеробика в Спартак, но ме е страх да не хвана нещо от басейна,  някой ходи ли сега.
За морето ние се отказахме заради пътя, че не е малко, ще идем по-наблизо на планина някъде, сега търся нещо и да има и басейн, че и мъжа ми да е доволен, аз ще пропусна влизането много ясно.
Някой питаше за доплер, аз също съм доволна от Фемина.
Искам да питам вие шофирате ли още, аз мисля да продължавам, не знам дали е проблем.
Доста дълго стана, а после пак ще пиша вечерта, хубав ден на всички Grinning

# 373
  • Стара Загора
Момичета как си разглеждате снимките,аз нищо не намирам.А и опитах да си качвам моя поне на аватара,но ми изписа,че е прекалено голяма.То е вярно,че и аз не съм много малка,ама чак пък толкова Joy

# 374
Привет,

maimunkata1 аз още шофирам, но си премятам само дългата част на колана през гърдите (закопчавам го преди да седна) и така не ми стяга. А и много обичам да си карам, бавно, спокойно, слушам музика, пея на бебка и така  Embarassed
За праховете и аз знам за Рекса и Persil-а катомама зайка_ - като течния persil sensitive много ми го похвалиха.
Канела какво сладко, сладко коремче.
Чакаме да се похвалите след прегледите днес.
F.a.t.e. аз имам списък, но общ - вече и аз мисля да започвам да го приготвям, че като знам каква съм, ще забравя нещо накрая, та ще отмятам по списъка. Но още не съм ходила на отворени врати никъде - мисля 1АГ "Света София" и  2 градска да посетя, че на тях съм се спряла като добри, приятели на бебето а и са ми в района.

Общи условия

Активация на акаунт