Лятно слънце вече грее, СЕПТЕМВРИйчето в коремчето на мама все повече дивее!

• 27 416
  • 731
  •   1
Отговори
# 390

P.S.Забравих да кажа,че тук http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/productdispla … 18504_10001_61194
има много добра оферта за шишета Авент.Миналата седмица в България ги гледах за по 63 лв.
Проблемът е,че сайта не приема БГ карти,но ако имате познати,може и да ви се отвори парашута Mr. Green

В тази връзка също се сетих, че в http://www.mothercare.com/ от 20-ти щяло да има намаления /прочетох го в една друга тема и не знам дали е достоверно инфото  Peace/

Аз съм скарана с този тип пазарене  ooooh!

Новите мами ако искат да ги добавя на1-ва страничка да ви дадат малко повече инфо  Heart Eyes

Рошличка ... ти до последно ще си в напрежение за раждането. Защо не дойдеш направо тук, няма ли при кой да отседнеш  Heart Eyes

# 391
Фейт то не е точно напрежение..за мен не е чак толкова важно и ще се съглася с доктора каквото и да каже...Но сега просто няма какво да правя в Пловдив. Когато мъжо се прибере края след около месец и половина и ще се реши Simple Smile

# 392
Фейт то не е точно напрежение..за мен не е чак толкова важно и ще се съглася с доктора каквото и да каже...Но сега просто няма какво да правя в Пловдив. Когато мъжо се прибере края след около месец и половина и ще се реши Simple Smile

Виждам, че предпочиташ тук, за това попитах дали нямаш близки и роднини и да го изчакаш тук в Пловдив. Но ако си сама наистина няма смисъл ... по добре там, но да си спокойна  Hug

# 393
Здравейте мами!
Unforgiven Благодаря ти за отговора за кремчето-аз все си мислех ,че трябва да е от някаква по-специализирана аптека,билкова например.
Днес излязохме с кучо към 10,е повече от 2 часа нямаше как да седим навън дори по сенчестите места.Мор направо.А и аз с тва куцащо краче без причина /понеже не съм падала и не съм се удряла / гледах да си долазя до вкъщи да бягам на жегата.Не че тук е по-добре де,на 12 етаж сме и баш към 2-3 като ни напече  ooooh!
Фейт банските в Лидл изглеждат доста прилични,макар че аз никога не съм харесвала целите бански.Сега с тия краченца и дупенце огромничко,не знам как ще е.Иначе днес си купих няколко чифта къси панталонки,може тях да ползвам и само за къпане да ги свалям.Ние решихме ,че все пак края на този месец ще идем на море.За 3 дни колкото да се отчетем и 3 дни ще поседим в Сливен и това ще е почивката.
Аз вече си приготвям багажа за родилното,като покупки,но още не съм започнала да го слагам в сакче:).Скоро.
Утре или другиден отивам на док,дали е време вече бебето да се е обърнало ?Притеснявам се малко да не каже ,че е седнало и се налага секцио,че много искам да родя естествено.
Анхелка приятен мач днес,аз като един истински фен не пропускам да гледам нито един:)))
Това е за сега от мен.Крийте се от топлото и се пазете  Hug

# 394
Миленка те бебетата и в последния момент се обръщат и до последно не се назначава секцио...няма нужда да се притесняваш толкова...и моя бебок си е поседнал удобно и не иска да се обръща още, а расте и ще му е все по-трудно ама той си знае Simple Smile
Фейт ако питаш майка ми аз трябва да раждам в Русе и после поне един месец да си стоя там, пък таткото кога щял да си види бебчето не било толкова важно, милата ми е толкова наплашена, че ако зависи от нея ще ми стои до главата всеки ден Simple Smile Пък русенското родилно не отговаря на стандарта ми за болница нищо че наскоро го откриха ама идеята че няма как да се видиш с никого ами си като в затвор и че няма санитарен възел във всяка стая(освен във Вип) някак си ми се вижда ужасна. Иначе ако имаше как да си взема доктора с мен в Пловдив щях да съм много щастлива ама няма как да стане и ще трябва да измисля евентуално къде да си следя бременността в Пловдив затова събирам предложения от пловдивските мами Simple Smile 

# 395
Миленка - благодаря  Hug много се вълнувам - скоро ще тръгваме  Mr. Green

аз багаж за болницата 9-ти месец ще оправям  Grinning обаче съм от лудите, където толкова нямат търпение, че днес изнесохме дивана - вече имам място за креватчето и скрина  newsm44

скринът - утре си го прибирам от магазина  Party

пратих мъжо да проучва за соц.помощ - дават 5000лв за 1-во дете - ама аз като чужденка не знам, дали ще се вредя  Blush

обаче мъжо още нищо не е свършил другата седмица ще ходи  Mr. Green

Канелче - вярно нямаш голямо коремче  Mr. Green

# 396
Момичета,имам въпрос за активната гимнастика...Знаете ли на ввъзраст е подходящо бебето да играе там? newsm78.
Благодаря предварително

# 397
раждане - при нас се дават пари на ръка (всеки преценява колко)  Crazy скоро 1 позната е дала 600лв на лекарката, а  моята лекарка е позната на мъжо и не знам колко да й дадем, обаче тази жена ме следи на ЖК и е толкова мила, че с удоволствие ще ги дам тези пари  Hug

пък и от самото начало ходя на всеки 2 седмици на ЖК - просто супер внимание Grinning

# 398
Да ви се оплача....
Сега се върнах от магазина и съм много разстроена  smile3518
Една жена ми изхака така здраво корема със кошницата си,че ми извади въздуха направо.И най-нагло си обърна гъза (ама без извинение) все едно нищо не е направила.А аз както се бях свила от болка в тоя момент побеснях ,настигнах я и такъв шамар и отпрах,че чак ме хвана срам от мене си Sick.Такъв панаир стана,а нали всички ме познават там,защото е точно срещу входа само дето не я изядоха с парцалите.Ужас.
Та сега седя,ревяща и се чудя как ли ми е детенцето.Май ако не се разрита скоро ще се закарам на лекар.Мъжа ми е бесен направо,ега ти работата.

# 399
Иначе ако имаше как да си взема доктора с мен в Пловдив щях да съм много щастлива ама няма как да стане и ще трябва да измисля евентуално къде да си следя бременността в Пловдив затова събирам предложения от пловдивските мами Simple Smile  

Ти искаш в тракия, а там сега има един МЦ Димед - д-р Тотев работи там  Peace

Разгледай сайта им http://www.dimed.org/index.htm

Канелче ... не знам какво да ти кажа .. мен редовно ми бутат количката в магазините ... хората понякога ходят като коне и изобщо не им прави впечатление за нищо  Crossing Arms ooooh!
Не знам какъв е бил ударът и дали те боли, но се ослушвай за бебка, ако нещо те притесни, багай пр док

bel4eto Мисля, че поне трябва да има 7-8 месеца бебенцето за тази гимнастика  Hug

# 400
Канелка - успокой се  Hug вече е минала ситуацията - не мисли повече за магазина - бебчо ти е най-важен - ако искаш отиди и до док  Heart Eyes има всякакви хора и няма как да поправим света  Hug

# 401
Ами Фейт...тя със онези кошници металните ,които са по супер маркетите така я заби в корема ми,направо ми причерня и се свих,изкара ми целия въздух.Тя се завърташе в тоя момент и кошницата я пое корема ми.

# 402
Канела  Hug.Иди да видят бебенцето и недей да плачеш.Много добре си направила,аман от такива нагли същества!Аз ако бях не шамар,а не знам.Пиши после какво е станало.

# 403
Канела-пази се,вероятно не го е направила нарочно,имайки предвид,че не ти личи,но ти сама се пази,че има всякакви луди.........Ама и ти си една фурия  bouquet.евала....И не се притеснявай,ако решиш за успокоение иди веднага на лекар,да не го мислиш и да се стресираш цял ден.Всичко ще е наред! Hug

# 404
Ами Фейт...тя със онези кошници металните ,които са по супер маркетите така я заби в корема ми,направо ми причерня и се свих,изкара ми целия въздух.Тя се завърташе в тоя момент и кошницата я пое корема ми.

Сещам се ... да ... ако ще си по-спокойна отиди на доктор.
Пак казвам, важното е да не те боли нещо и бебето да шава. Все пак не е толкова тънка коремната стена и е поела удара, но знае ли човек  Tired

Майка ми, когато е била бременна с брат ми направо е паднала по корем ... станала, видялаго е че е на криво  Mr. Green ... и е изчакала да се намести и зашава. Не е ходила на лекар, ама тя е малко луда глава  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт