Лятно слънце вече грее, СЕПТЕМВРИйчето в коремчето на мама все повече дивее!

• 27 423
  • 731
  •   1
Отговори
# 420
Канела мисля,  че няма да си спокойна докато не видиш бебка при док така че за твое спокойствие отиди до доки И аз мисля че е на сигурно място в коремчето .  Praynig
И на мен ми се случи подобно нещо но не успя да ме удари но цялата изтръпнах и много се уплаших  Hug
За багажа за родилното и аз скоро питах и много от вас споделиха списъци и аз си направих свой сега имам да купя някой неща от него и като вляза в 7мия ги слагам в сакчето .

# 421
F.a.t.e. и аз от там я изрових  Joy И за това сега смятам да се осъвременя с "Книга за бебето"  Grinning
Миленче, благодаря за линкчето! Започвам с четенето.

Последна редакция: ср, 13 юни 2012, 14:13 от Mishony

# 422
Да се отчета след прегледа  Laughing
Изследванията ми са прекрасни- хемоглобин 107, другото си е в норми. Чак да не повярваш, като знам колко нездравословен начин на живот водя  Embarassed Не можаха да видят пола, защото си беше полегнало с бутчето навън, но беше протегнало ръчичка свита в шепичка и доки вика:" Сигурно ще е мома- щом от сега пари иска"  Joy Joy Joy Като чу това, щерката умря от кеф (само дето не заподскача там  hahaha )
Отговаря си точно на дните и е тръгнало да се наглася за обръщане. Вече каза че ми е време да ходя всяка седмица на преглед, за да ме следи по-изкъсо.
Антония, все едно прочетох за ваксината на моя син. Само че, ние 3 жени го държахме (това беше март месец). Миналия месец обаче,като му биха против тетанус, лекарката се пошегува,че бебето ще му се смее и той от срам гък не каза  Mr. Green
Оф олях се с писането...

# 423
Никита пликове за съхранение на дрехите имаше в Кауфланд,малки и големи,за по 5-6 лв бяха,но една приятелка си взе и излязоха дефектни,не и възстановиха парите,и аз поръчах на майка ми да ми намери,тя търсила и ми купи от магазин- всичко по левче-малки и големи всички на една цена-3,50,още миналия месец опаковах зимните дрехи и си е екстра,че в тия малки пространства за нищо няма място.
И аз днес доста неща свърших излязох в 8:30 да избегна жегите,преместих детето в нова градина-до нашия блок,че иначе ходи доста далече,ходих до банката,по магазините малко,пих кафе с приятелки и сега чакам да стане време да ходя и аз ЖК от 17:30 съм,та довечера и от мен отчет.

# 424
  • Варна
Канела, сигурно нищо му няма на бебчето, но може да отидеш до доки да те види. Ако не те боли корема и няма кървене или нещо такова, предполагам, че няма страшно. Има какви ли не случки с бременни и нищо им няма на бебоците. Ама и тия хора хич не гледат бе мама му стара. Някой път имам чувството, че нарочно го правят. Онзи ден в Кауфланд отивам да си купя плодове и две баби с две колички препречили пътя и грабят касите с кайсии. Чаках аз да свършат ама те не пускат никой друг да си вземе. Естествено разхрабиха хубавите и аз се преместих на прасковите. Тия двете ненаядни бабушкери ме заобиколиха с двете колички и ме притиснаха към касите. Мале побеснях  #Cussing out #Cussing outОбърнах се блъснах двете колички на двете страни и си излязох. Много са нагли тия баби. Въобще не се съобразяват с никой. Преди няколко дни пътувах в автобуса и една баба ми вика стани да седна. Аз едва се занесох до болницата да си взема болничния, а тя се натоварила с пет торби с риба и плодове от някъде си (едва я носи), в най-голямата жега (сякаш някой я чака в къщи да сготви). А автобуса беше пълен с ученици, ама тя на мене казва. Стига съм писала, че много се ядосах. Канелка пиши какво е станало.

# 425
Аз се бях поизгубила, попътувахме из страната с мъжа, видях страхотни места и съм много доволна че не се поддадох на притеснения и реших да отида с него, въпреки че съм в седми месец. Нямах проблеми по пътя, въпреки че пътувахме по пет-шест часа на ден, за което съм много благодарна. Наваксах пропуснатото четене най-накрая.
Канелка, един голям поздрав от мен за шамара, просто се изкефих като го прочетох, аз сигурно нямаше да съумея да реагирам така, само не изпадай в притеснения, ако имаш такива - най-добре доктор да ги разсее, както са казали всички. А за хората, особено когато пазаруват - повечето са груби и недодялани, аз винаги гледам да се пазя, защото те не биха се съобразили, а последиците, ако ме ударят, дори и после да ги набия, ще са за мен.

# 426
  • Варна
Момичета, знаете ли дали последните месеци се ходи по-често на ЖК?  newsm78

# 427
Канела, аз не знам дали щях да се освестя достатъчно бързо, че да реагирам чак така, но поне щях да се развикам. Изпий едно но-шпа и почивай. Не можеш да върнеш станалото, но можеш да тушираш стреса поне.

Красимира, за пътуването как ти завиждам! И на мен ми се ходеше, даже намерих интересна дестинация за един ден, но таткото отсече, че никъде няма да се мърда докато не се роди ситната. Ще вземело да ми прилошее, големи жеги настанали и т.н... То, което си е истина, така си е. Аз днес цял ден завряна като лалугер и на климатика. Като си дойде, най-много на плажа да се въргаляме, ама по-далече, едва ли!  Sad

Сентекс, да - така е. От веднъж месечно, става на 2 семдици и последния месец - всяка седмица. Поне такъв спомен имам като четох за правата по ЗК.

# 428
Наминавам да кажа здравейте преди да е свършила темата.
Бяхме малко на село, на спокойствие... сега обратно в лудницата  Laughing
Канелка, пиши как си.
Момичета, знаете ли дали последните месеци се ходи по-често на ЖК?  newsm78
Да, по- често се ходи. На 2 седм, ако се налага и всяка седмица.

# 429
Agira, а аз как ти завиждам за плажа  Simple Smile, обожавам морето и се надявам поне за малко да успея да го видя и да се натопя, не знам как е вече водата, но се надявам да е поносимо студена, защото направо не ми се излиза от нея. Не смея да се престраша с басейн, но за пъруването много настоявах, а и моят татко е сговорчив и не ми счупи хатъра. Но да пътуваш е страхотно, а сега имам толкова много свободно време, което не мога да си позволя в такава степен като съм на работа, че просто не ми се пропускаше.

# 430
Тъй...чудех се точно 5 минути какво да правя,но моя мъжо се развика по телефона да изчезвам веднага на лекар.Всичко е на ред,но имам един голям син кръг на корема около 10 сантиметра е широк.Не ме боли нищо,малката ритка,няма контракции,матката е спокойна.Дадоха ми един крем да се мажа с него.Само до като разказвах историята на лекаря ми и той преди да съм довършила ми бутна някакъв хап в устата даже не разбрах какъв.Каза,че ще се успокоя и тогава и бебето ще се успокои,защото всичкият този стрес който ни причиняват околните дразнители се отразява двойно на малките същества.
Пффф това петно сигурно скоро ще стане лилаво...ужас ,все едно съм излязла от битка.
Благодаря за подкрепата!

# 431
Канелче ... радвам се, че всичко е наред ... сега спокойно  Hug

# 432
Канелка остава само лош спомен сипи си нещо освежаващо и релаксирай Simple Smile

Последна редакция: ср, 13 юни 2012, 15:22 от nikita_gd

# 433
Сега попрочетох малко назад и видях, че сте си говорили за прах за пране. Аз онзи ден бях в Кауфланд и видях Пурлан Бейби - течен. И ми допадна, та се спрях на него. Но сега като казвате, че може и Персил Сензитив, се колебая  newsm78  По принцип перем вкъщи с Персил и сме много доволни, тъй че ще се мисли  Grinning
А пък за багажа за родилно, мисля да почакам поне да влезна в 9 месец, раничко ми се вижда още. Не искам да се настройвам за раждане изобщо  Grinning Може би само нощници трябва да си набавя, но да видим кога ще бъде точно.
На мен един апетит ми се е отворил  ooooh! Направо настръхвам, като се замислям докъде ще ме доведе  Whistling
П.П. Канелка , радвам се, че всичко е наред с бебка  Hug Но щом ти е оставила такова петно, си представям как те е ударила идиотката  #Cussing out Малко й е бил шамарът

# 434
Канела  Hug Hug Hug
Stasy87 това за нощниците - аз май не се включих за този коментар, а гледах вие си купувате нови.
Не знам дали при всички е така, но когато братовчедка ми ражда, на тях им даваха де, но ако трябваше да си носи своя, си мисля, че щеще да е накоя стара - от лохиите и шевовете си тече постоянно и ми се струва много сигурно да си омажеш и нощницата, та аз не бих си занесла нова и да я оплескам с първото обличане.

Общи условия

Активация на акаунт