Лятно слънце вече грее, СЕПТЕМВРИйчето в коремчето на мама все повече дивее!

• 27 348
  • 731
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте отново от мен!
Имам един въпрос,надали ви се  мисли много за това в тези жеги,но с какво ще топлите стаята на бебчо като дойде време?Разбрах,че с климатик не е добре за него,казаха ми за някакви конвекторни печки.Някой запознат ли е с марки,цени и дали са икономични?

Susamenna, специално за конвектори мога да ти препоръчам Адакс. Икономични са и топлят наистина. С ръка на сърцето мога да кажа, че тази зима за пръв път ми е било наистина топло и не сме плащали кой знае колко за ток. Родителите ми си взеха същия, отопляват огромна северозападна стая без изолация - беше също доста топло в сравнение с предишни зими, е със сигурност не колкото у нас обаче (само сметката им за ток беше малко по-висока от нашата, но като се има предвид, че сме на различни доставчици и заради това, че апартамента е по-студен почти не изключваше конвектора, в смисъл, че нагряваше почти постоянно за да може да поддържа зададената температура  Peace) Виждам, че си от Стара Загора, имат фирмен магазин някъде на Христо Ботев.

# 571
Здравейте!:)
Канелче-честит рожден ден миличка!Много мило си го написала ,направо не знам какво да добавя освен да ти пожелая да се сбъдне всичко ,което си си намислила.И да се похвалиш после  Hug
Ина-гушки за малката Карина,да слушка много.
Лина-честит рожден ден и на мъжа ти.Да ти е много здрав.
Аз днес станах много рано и ходих напред назад,после пак ме ядоса болящия ми крак.Почват да ми вкарват филми в главата,че може да е нещо бъбречно та утре сутринта отивам при АГ за направление за изследвания.И без това си е време вече.Качвам някои покупки,като държа да отбележа ,че съм влюбена в гащеризона и буйките с жирафчето Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Днес поне не е толкова топло,отивам да дремна след малко.Прекрасен ден:)

# 572
Аз съм доволна от климатика, хубава марка си взехме преди да родя първото си дете, топли ми и в най-големия студ. Simple Smile

# 573
така...с картона се оказа че е подпечатан от предното ми джипи и се наложи да взема нов,да мина през настоящия и тогава при гинеколога,всичко стана бързо слава богу.
мобси през 9-тия месец не е задължително да качваш главоломно както са ти казали,възможо е тогава дори да свалиш кило-две.въобще да не ви плашат кг,бременейте си и мислете за крайната цел,другото после ще се нареди.

# 574
Качвам някои покупки,като държа да отбележа ,че съм влюбена в гащеризона и буйките с жирафчето Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Къде са само аз ли не ги виждам ???

# 575
и аз не ги виждам

# 576
Barbera - благодаря  Hug дългичко е, ама си заслужава - така ще се поглезя в БГ  Mr. Green

# 577

и аз ...и аз не виждам нищо ...  Mr. Green

Анхелче ... лек път утре и щах да те питам стегна ли багажа ... ама се сеих, че ти ще тръгваш без багаж Mr. Green, че на връщане ще имаш доооооста неща за носене  Joy

# 578
Яяяя,пропуснала съм че някой ще си идва към БГ. Laughing
Анхелче,лек път  Hug

# 579
лек път и от мен Анхела и приятно изкарване във Варна!

# 580
Мамита, сигурно се повтарям, но искам да попитам относно шишетата.
Доколкото разбрах е хубаво да са едно голямо/ 250-260 мл/ и едно малко /120-150 мл./. По възможност стъклени и ако може да са със система срещу колики.
Спряла съм се на Авент, но те не са ли комплект по две големи и две малки и още един въпрос в такъв случай -какъв трябва да ми е  стерилизатора?

# 581
Ева ... на Авент шишетата се продават и по едно  Wink просто в комплект уж идват мааалко по евнитки  Laughing
Аз лично малко няма да взимам ... ще го ползвам точно дав месеца и край ... повече нищо не можеш да напълниш в него  Crazy направо ще взема две големи ... те си имат мерилка  Heart Eyes

Ето тук  Heart Eyes

http://kasida.bg/category/shisheta-537.html

# 582
  • където мечтите се сбъдват
Мамита, сигурно се повтарям, но искам да попитам относно шишетата.
Доколкото разбрах е хубаво да са едно голямо/ 250-260 мл/ и едно малко /120-150 мл./. По възможност стъклени и ако може да са със система срещу колики.
Спряла съм се на Авент, но те не са ли комплект по две големи и две малки и още един въпрос в такъв случай -какъв трябва да ми е  стерилизатора?

Evva,защо голямо и малко шише?Едното за вода,а другото за храна ли?А,ако се кърми,трябва ли да се взема шише изобщо или евентуално някое малко за вода?По отношение на водата до шести месец,вие смятате ли да давате или само на кърма/адаптирано мляко?Има голямо ранзногласие сред педиатрите по този въпрос.

# 583
Ева ... на Авент шишетата се продават и по едно  Wink просто в комплект уж идват мааалко по евнитки  Laughing
Аз лично малко няма да взимам ... ще го ползвам точно дав месеца и край ... повече нищо не можеш да напълниш в него  Crazy направо ще взема две големи ... те си имат мерилка  Heart Eyes

Ето тук  Heart Eyes

А нали било хубаво да се сменят? През колко време трябва да се сменят всъщност? Embarassed newsm78

# 584

Ето тук  Heart Eyes

А нали било хубаво да се сменят? През колко време трябва да се сменят всъщност? Embarassed newsm78

Те и бибероните трябва да се сменят, но точно през колко време не знам  Rolling Eyes
Още не съм питала кумата ми  Mr. Green но предполагам, че след два три месеца ще е наложителна подмяната им. Аз сега разгледах и шишетата на Томи Типи ... като цена виждам, че са по-евтинки и се замислям за тях  newsm78 само не знам дали трябва и стелиризатора да е пак техен.

http://kasida.bg/category/shisheta_za_hranene_tommee_tippee-538.html

Общи условия

Активация на акаунт