Лятно слънце вече грее, СЕПТЕМВРИйчето в коремчето на мама все повече дивее!

• 27 378
  • 731
  •   1
Отговори
# 600
Аз нещо не намирам обаче точно такъв сайт kiddiecare.co.uk намирам www.kiddicare.com  newsm78 там комплекта е 10 паунда, но доставката не виждам къде я пише, пише за безплатна доставка трябва поръчка над 29.90 паунда.

# 601
благодаря  Hug да, наистина съм почти без багаж  Hug а шишета - голямо и малко на Томи Типи - стерилизатор - Мам - електрически за 16лв Прод.  Mr. Green

# 602
  • където мечтите се сбъдват
Момичета,да ви питам нещо,че малко съм притеснена.От вчера ми се появи едно розово зацапване.Появява се след разходка и е съвсем малко.Днес бях на лекар,но тя абсолютно нищо не ми каза за това,а според мен в шести месец такива неща не трябва да се пренебрегват.Вие какво мислите?Някой имал ли е този проблем?

# 603
Здравейте   bouquet Аз почти изпуснах цяла тема  Whistling С бебката бяхме  в болница с контракции  Sad Много се изплаших,моля се за напред всичко да е наред  Praynig ,лошото е,че все си ме наболява и най-добре ми е като си лежа ooooh!Ама то е трудно се да лежиш  Tired Много съм тъжна тези дни Sad Искам по-бързо да минава и да си гушкам здрава бебка  Heart Eyes

# 604
stefanel я иди при някой друг лекар...в 6ти месец всякакво кървене се взема под внимание и няма с какво да бъде обяснено като тези в началото...Пък и след изказването за магнезия тоя твоя доктор нещо много съмнителен взе да ми става...идеята на магнезия е да се пие дълго за да се натрупа в организма и се спира месец някъде преди раждането за да не се преноси...За зацапването аз бих се консултирала с друг защото не е нормално.

# 605
  • където мечтите се сбъдват
stefanel я иди при някой друг лекар...в 6ти месец всякакво кървене се взема под внимание и няма с какво да бъде обяснено като тези в началото...Пък и след изказването за магнезия тоя твоя доктор нещо много съмнителен взе да ми става...идеята на магнезия е да се пие дълго за да се натрупа в организма и се спира месец някъде преди раждането за да не се преноси...За зацапването аз бих се консултирала с друг защото не е нормално.
Благодаря ти,Ro6li4ka  Hug Точно това смятам да направя.Това не и е първия гаф и незаинтересованост.

# 606
  • Варна
Шишета взех такива http://www.dundio.com/Shisheta-i-CHashi/Tommee-Tippee/Tommee-Tip … D0%B8%D1%88%D0%B5 . За сега само две, по -нататък ще видим.

Днес пак съм по улиците, голямо обикаляне падна , но и жегата голяма  Crazy

# 607
Днес се разходих до мола и си харесах доста неща за бебето в mothercare, Фейт беше писала за отстъпки, но видях някакви частични, но за по-големите деца. Тия дни ще купя книгата на Миленка и почвам да чета, че се плаша как бързо лети времето.

Ами след 20-ти ... аз така разбрах  Crazy

yael Това наистина е много оригинално ... стига да ми ставаха и дънките  Blush Mr. Green
Те даже и в крачетата вече не ми влизат  Whistling Mr. Green

stefanel Много добре те е посъветвала Рошличка ... беж при друг лекар  Hug

angel_bbb Сега пиеш ли нещо за тези контракции? Лежи и почивай повече, поне докато нещата се закрепят  Praynig Hug

# 608
  • Варна
Честит Рожден ден на всички празнуващи днес   bouquet newsm59  party023  party006
Бъдете здрави ,слънчеви и нека имате повече поводи за усмивки!
За отоплението ,ние през зимата се топлим с каминка с дърва или еко брекети.През нощта с малката дори и в  най-големите студове не се отопляваме  Laughing.Мое решение . Wink
Връщам се да ви чета.
F.A.T.E чета само ,че качвате снимки с коремчета и покупки май само аз не съм си искала парола.Трябва и аз да кача снимки  Hug .По табличката с килограмите се движа в норма ,ще видим до края как ще е. Thinking
Хубава вечер на всички !

# 609
Аз днес имах 5-6 контракции, а съм на магнерот 2-3 пъти дневно. Отделно бебо така ми надига корема от едната страна че чак се стряскам. Имам от време на време и леки болки над пъпа, явно се качва нагоре.

# 610
Стефанел , това за магнезия, дори и моят доктор, който е страшен противник на лекарствата, не ми го е казвал... Рошличка добре те е посъветвала, пробвай другаде  Hug А за кървенето... ако се повтаря, отиди на още един доктор задължително. Това ми го казва на мен една акушерка, с която се съветвам, когато имам някой проблем. А и щом като се появява при разхождане, трябва да се провери наистина  Hug Всичко ще бъде наред  Hug
Angel_bbb , щом ти се отразява добре лежането, миличка, почивай си  Hug ТРябва да изтърпиш поне 2 месеца още. По-добре да лежиш, за да няма проблеми  Hug Дадоха ли ти наистина нещо да пиеш за контракциите?
Силви , посъветвай се с доктор, щом като пиеш магнерот и пак имаш контракции. Аз пия магнерот 3х2, опитах се да го намаля, но не успях, защото започнаха пак... Пробвай ако искаш с повечко хапченца, или за по-сигурно се посъветвай  Hug

# 611
  • Бургас
Благодаря ти,Ro6li4ka  Hug Точно това смятам да направя.Това не и е първия гаф и незаинтересованост.
Стеф, за Ризова ли говориш? Носи й се славата на нея, за жалост. Най-добре наистина се консулирай с друг... Аз лично ходя при Габровска. Тя ми следеше и предната бременност и да ти кажа, женаа си е много добър специалист. Малко  е дръпната, но си разбира от работата. Само леко адвайсвам Peace И споко, всичко ще е  наред Peace Hug

# 612
стефанел и аз бих те посъветвала да се консултираш с друг док.angel_bbb  Hug
За шишетата  на авент един продавач в магазин ми обясни че трябва да са леко златисти-тези били от новите дето били безвредни.Незнам дали е вярно  newsm78 а за чаршафите намерих в един магазин за мед материали но още нз дали изобщо ще ми трябват на 27 и 28 ще ходя на отворените врти в аг и окръжна и ще питам какво трябва да се носи.Фейт може ли паролата за албумчето?Досега нямам снимки като бременна -все не ми е комфорто и не се чувствам като за снимка но  през уикенда вече ще се престраша и ще накарам мъжът ми да ми направи една фотосесийка Thinking

# 613
Здравейте мамчета  Hug
За известно време се изгубих, но вече съм тук, бях без интернет, но нямаше как  Sad  като гледам доста време ще ми трябва за да наваксам с четенето. Вие нова тема сте започнали пък и вече ще я свършите  Laughing

# 614
Flowers,това е сайта,грешката е моя. С габко поръчах,доставката е 4.95...писах ти на лични Wink

P.S.Новите шишета на Авент са златисти,ДА,но НЕ съм сигурна,че са по-добрите.В статията,която дадох по-рано има обяснено за тях.Пише,че течали повече,но не знам доколко това мнение е достоверно:)

Последна редакция: чт, 14 юни 2012, 22:16 от bel4eto

Общи условия

Активация на акаунт