Професионални серии за коса - тема 35

• 52 494
  • 746
  •   1
Отговори
# 45

nananan, аз маска в корените никога не слагам, освен ако на упътването това не е изрично упоменато.  Peace
[/quote]

Има някакви други стикери на моята маска и не се чете начина на употреба и за това питам, че да не влоша нещата Simple Smile

# 46
Благодаря за хубавата тема  bouquet
Бях си взела няколко вида ампули, на Алфапарф за блясък, на Фито за подхранване и едни испански възстановяващи като ги редувах и запечатвах с бамбуковата маска на Алфапарф, а измивах с шампоан на Лабел М, това ми са терапиите в последно време.Лошото е, че резултата не ми харесва особенно,  за разочарованието си от Фито писах и в старата тема, не знам защо така косата ми не се чувства добре.Потъмних я доста, подстригвам я на 20-30 дни най-много и се изправям само със сешоар, но няма плътност и седи разхвърчана ooooh!Май ще се връщам към блондора, че тя тогява ми беше страхотна косата Crazy, а не като сега Tired
Чудя се какво да добавя като грижа newsm78

# 47
elinor1985, кои са ампулите на Фито?
Аз съм набелязала тези, когато поразредя наличните.   Blush

Относно плътността - какво ползваш? Протеин, реконструктор?

Алена, честит рожден ден на Калоян!     Hug      bouquet
Да расте здраво и щастливо дете!    smile3510

# 48
алена да ти е жив и здрав рожденника и весел празник,ами използвах я с фитовал а той самия шампоан  доста май приглаждащ,после сложих р-р зелен чай и лакме термозащита...ами загрявам за подхранване нали изсветлявам....

# 49
Feeling , тези са ампулкитеhttp://apteka.framar.bg/30061096/%D1%84%D0%B8%D1%82%D0%BE-huile- … %83%D0%BB%D0%B8-5, но аз както и да ги пробвах не се възхитих.Мислех си, че като ги отмивам косата ще е хидратирана, а тя една спластена ставаше Sick
До този момент съм си правила няколко пъти протеиновата терапия на Милк шейк с терапевтичната преса, но от около 2 месеца не съм, а само в домашни условия ампулки и маска.За 2 мин. р-р съм си мислела, но все не ми се поръчва, а мал трябва Thinking

# 50
a.l.e.n.a честит ти рожденник и от мен  newsm59 да е жив и здрав и много да те радва !

# 51
Последната терапия, която пробвах беше на Милкшейк при фризьорката ми. Косата миришеше прекрасно, но не забелязах някакъв УАУ-резултат. Хареса ми, де.

Алена, честит празник!  bdbaloni  Hug

# 52
elinor1985, същите са ампулите, направо ме отказа. 
Вземи си, наистина, 2-минутния реконструктор, може би е добре да включиш и протеинът на Афоджий от време на време - да се уплътни и натежи косъма.   Peace
Протеинът на Милк Шейк укрепва и витализира косъма, но не уплътнява, както този на Афоджий.
Причината е, че Милк Шейк ползват млечен протеин, а Афоджий - житен. 

# 53
sweety благодаря ти за отг,значи трябва да я пробвам с др шампоан,по принцип и аз ги редувам и ми беше ред на фитовала та затожа с него,но аз съм взела този за изтощена коса а тои самият шампоан е доста....ми нз точно как да го определя ама маи няма нужда и от маска след него,много ми е хубавата косата от него,няма заплитане,подхранващ и омекотяващ го усещам може би от там е проблема   bouquet

# 54
elinor1985, същите са ампулите, направо ме отказа. 
Вземи си, наистина, 2-минутния реконструктор, може би е добре да включиш и протеинът на Афоджий от време на време - да се уплътни и натежи косъма.   Peace
Протеинът на Милк Шейк укрепва и витализира косъма, но не уплътнява, както този на Афоджий.
Причината е, че Милк Шейк ползват млечен протеин, а Афоджий - житен. 
На мен наистина не ми харесаха, а преди  си бях купувала и техен шампоан(Фиторум) и той ми заплиташе косата, та вече нищо тяхно не мисля да пробвам Naughty

Ще трябва наистина да поръчам и дано ми свършат работа GrinningЩе споделя когато поизползвам известно време.Ти доволна ли си от маската Макадамия?Аз бях влюбена в нея и скоро пак ще я взема Heart Eyes

# 55
Благодаря за темичката   bouquet
Да е жив,здрав и много игрив Калоянчо на Алена   bouquet
Аз много харесвам маската Макадамия и ми е една от любимите,а и само как мирише  Heart Eyes
Вчера използвах любимата си  серия за обем на Керастаз .Използвала съм на Лореал Проф. и Милк Шейк и за сега само от Керастаз съм най-доволна от резултата,косицата ми е много тежка по принцип,дори и от топката на Тиги нямам ефект,с нея или без все тая  Sad

# 56
  • в 1001-та нощ
Благодаря, Момичета, много сте мили  bouquet

ето двете торти от детското парти  Embarassed

децата веднага налетяха на фигурките  Blush

elinor1985, фито и на мен са ми супер нетипични и странни; много харесвам грижите им за скалпа - всички пробвано, с грижите за косъма - не се намираме  Confused но сега имам един шампоан от Фийлинг за проба - ще видим  Blush

# 57
Дали е удачно да комбинирам тези ампули със серията Olio relax ?

# 58
сега имам един шампоан от Фийлинг за проба - ще видим  Blush

О, аз много го харесвам.   Heart Eyes  Не знаех, че още не си го пробвала.   Blush
За протокола, шампоанът е този:
http://www.feelunique.com/p/Phyto-PhytoCitrus-Restructuring-Shampoo-200ml
Комбинирам с този балсам и резултатът е чудесен - отпусната, но неутежнена коса. Много фино усещане.
http://www.feelunique.com/p/Phyto-7-Moisturiser-50ml
Дори ми поизправя frizzy косъмчетата тук-там.   Blush

elinor1985, маската Макадамиа днес пристигна. Малко по-късно ще я сефтосам.   Crazy  Като първо впечатление ми напомни на консистенцията на Ревиталукс на Джойко.
Балсамът на Мароканойл е със същата или може би една идея по-гъста консистенция.   Crazy

# 59
Алена, и  от мен Честит рожден ден на малкия сладурчо! Да е здраво и много щастливо дете!

Общи условия

Активация на акаунт