Професионални серии за коса - тема 35

• 52 497
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
Алена, честит и от мен, нацелувай го много това малко ангелче, цялото щастие на света ви желая!  Hug Hug Hug

# 61
a.l.e.n.a, сърдечни поздрави и от мен за празника на детенцето ти  bouquet
Аз на Фитоцитрус съм използвала тестерче, но тогава косата ми беше нетретирана и без проблеми.Само си спомням, че имаше много свеж аромат.

# 62
  • София
a.l.e.n.a, честит празник и от мен  nbirthday

Интересувам се, предпазвате ли косата по някакъв начин когато сте в солариума? /за тези които ползват/  newsm78

# 63
  • София

Интересувам се, предпазвате ли косата по някакъв начин когато сте в солариума? /за тези които ползват/  newsm78
Не съм я предпазвала по никакъв начин когато ходех.

# 64
a.l.e.n.a, ,честит празник и от мен на детенцето!    bouquet Да ти е живо и здраво!!! Tada

Сега ме зарибихте и мен за тази маска Макадамия. Twisted Evil Съжалявам,ако е споменавано,но аз поне не съм видяла,та...подходяща ли е за по-фина коса,с по-тънък косъм? Peace

# 65
  • plovdiv
Момичета,някоя ползвала ли е това арганово олио www.oystercosmetics.it/en/news/81-linea-argan-silk  чудя се дали да го пробвам

Алена,честит празник!Пожелавам ви много щастие!

# 66
Ох, чудя се какво ще ми се отрази най-добре за приглаждане, подреждане на непокорна чуплива гъста и плътна коса (щръкват накъдрени косми и не са в една равнина с останалите, дано ме разбирате), мекота и блясък:

- серум Олео релакс, (или евентуално Керастаз серум Кристалисте или Флуид за ултра блясък Kerastase Chroma Riche, въпреки че не се боядисвам), Олео релакс шампоан и маска
- Изглаждащ серум с арганово масло Philip Kingsley Minimizer, Шампоан и балсам за гъста, плътна и непокорна коса Philip Kingsley Remoisturizing
- Термозащитен серум Redken Smooth Down Heat Glide, Изглаждащ шампоан и маска Redken Smooth Down
- Лореал Проф. Серум за блясък и мекота Loreal Лис Ултим, Шампоан и маска за непокорна коса Loreal Лис Ултим
- Кристали Lakme Straight, Двуфазен балсам без изплакване Lakme L2, Шампоан и маска изглаждащи Lakme Straight

Моля за отзиви и съвет, мерси!

Последна редакция: сб, 09 юни 2012, 23:37 от Епона

# 67
На a.l.e.n.a, поздравления за празника!
Да е живо и здраво детенцето, майката и бащата!

Момичета да ви кажа, най-случай онзи ден като си подреждах нещата попаднах на едни продукти, които съм си купувала по някое време.

Фантастично за изправяне и приглаждане на коса, без омазняване!

http://www.pharmapacks.com/products.php?product=Citre-Shine-%252 … ishing-Serum-4-oz

Не съм го виждала по магазините и се сетих, че го купувах от някаква дрогерия като бях в командировка в едно малко градче.

Освен това шишенце съм взела и нещо за блясък на спрей и за блясък в кутийка, прилича на гел, но не е, но тях не съм ги ползвала още.
Ето това е кутийката:
http://3.bp.blogspot.com/_TWMTNMSX8VQ/SIrj3D--5jI/AAAAAAAACU4/RJ … G_2716%2Bcopy.jpg
Не знам има ли ги в България, но това направо ми скри шапката така да се каже!
Нито арган, нито кристали са ми действали така на косата, а тя е една твърда, остра, дебела и чуплива.
Дано съм била полезна.

Последна редакция: сб, 09 юни 2012, 22:19 от Melany99

# 68
a.l.e.n.a, ,честит празник и от мен на детенцето!    bouquet Да ти е живо и здраво!!! Tada

Сега ме зарибихте и мен за тази маска Макадамия. Twisted Evil Съжалявам,ако е споменавано,но аз поне не съм видяла,та...подходяща ли е за по-фина коса,с по-тънък косъм? Peace
По мое мнение е подходяща, аз съм с такава коса Peace

# 69
Цитат
Здравейте!Отдавна ви чета и сега се включвам за компетентно мнение  Wink .Косата ми е леко чуплива и ми се иска да оформям по-хубави къдрици.Искам продукт,който да не ми прави косата на клечки,а да е със средна фиксация (крем,флуид ,пяна..)Да се получат меки и оформени къдрици..много дълго стана  Embarassed  Благодаря предварително !  bouquet
Не че ми е спешно,но ме сърбят ръцете за една поръчка,някой да препоръча продукт?  Embarassed

# 70
На предните страници и в предишната тема обсъждахте маската от Макадамия, случайно попаднах на това видео - http://www.youtube.com/watch?v=CIjRiLgsZbg&feature=plcp за същата става въпрос, нали Rolling Eyes

# 71
Цитат
Здравейте!Отдавна ви чета и сега се включвам за компетентно мнение  Wink .Косата ми е леко чуплива и ми се иска да оформям по-хубави къдрици.Искам продукт,който да не ми прави косата на клечки,а да е със средна фиксация (крем,флуид ,пяна..)Да се получат меки и оформени къдрици..много дълго стана  Embarassed  Благодаря предварително !  bouquet
Не че ми е спешно,но ме сърбят ръцете за една поръчка,някой да препоръча продукт?  Embarassed

Мисля, че по твоят въпрос се препоръчваше активаторът за къдрици на Кингсли.
http://www.philipkingsley.com/philip-kingsley-curl-activator.html

Епона, аз бих заложила на Elasticizer Extreme + серията Moisture Extremе - всичко от Кингсли или Elasticizer Extreme + серията Oleo Relax на Kerastase.

На предните страници и в предишната тема обсъждахте маската от Макадамия, случайно попаднах на това видео - http://www.youtube.com/watch?v=CIjRiLgsZbg&feature=plcp за същата става въпрос, нали Rolling Eyes

Да, това е маската.    Hug

# 72

По мое мнение е подходяща, аз съм с такава коса Peace

Благодаря ти. Hug
Значи ще се купува... Mr. Green

# 73
Здравейте!  Simple Smile Някой използвал ли е Alfaparf Nutri Ultra Moist маска за много суха коса 200ml. Аз  съм със суха коса и се чудя дали тази маска ще ми повлияе добре?  ooooh!

# 74
Момичета,сухите шампоани за какви коси са подходящи ?
За бързоомазняващи ли ?

Общи условия

Активация на акаунт