Пазаруване от френски сайтове - 4

• 58 037
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
  • Бургас
Добро утро! Преди 3 дни пуснах поръчка от ТАТИ. Днес има съобщение да изпратя копие от документ за самоличност и тогава щели да ми изпратят поръчката. Това случвало ли Ви си е?

# 331
Странно , аз имам поне 10 поръчки вече и не съм имала такъв проблем.Пусни текста да видим какво ти пишат

# 332
  • Бургас
Странно , аз имам поне 10 поръчки вече и не съм имала такъв проблем.Пусни текста да видим какво ти пишат

Bonjour,
Tout d'abord, nous vous remercions pour votre commande.
Afin de pouvoir valider votre commande n°  C12072.......... dans les plus brefs dйlais,  nous vous prions de bien vouloir nous faire parvenir les piиces justificatives suivantes :
Photocopie d'une piиce d'identitй
Un just! ificatif de domicile
soit par fax : 0344806375
soit par mail : info@tati.fr
En effet notre site effectue rйguliиrement des contrфles alйatoires sur les commandes afin de limiter les risques de fraudes et ainsi garantir а nos clients un maximum de sйcuritй.
Nous restons dans l'attente de ces piиces et nous vous remercions pour votre comprйhension,

Ей това е текста. Френския го превеждам с гугъл преводача и не знам дали точно съм си го превела.

# 333
Добро утро! Преди 3 дни пуснах поръчка от ТАТИ. Днес има съобщение да изпратя копие от документ за самоличност и тогава щели да ми изпратят поръчката. Това случвало ли Ви си е?

Да, чела съм из темите за подобни искания за потвърждение. А от един английски сайт искаха дори банкови детайли, лична карта и още нещо... за да сравнят, че си титуляра на сметката, от която е направено плащането.
Ако съм на твое място, ще си изпратя сканирана лична карта със зачистено ЕГН и номер на картата и обяснението, че от съображения за сигурност /все пак се изпраща документ по интернет/, не желаеш да разпространяваш личните си данни. Другият вариант е да си изчистиш някоя от цифрите на Пейнт или Фотошоп. Те и без това не могат да знаят колко цифри трябва да има ЕГН-то ни и номера на картата. Махаш първата и последната цифра и това е. Или ги разместваш.  Peace Ще им се невидят проверките.  Crossing Arms

# 334
  • Бургас

Да, чела съм из темите за подобни искания за потвърждение. А от един английски сайт искаха дори банкови детайли, лична карта и още нещо... за да сравнят, че си титуляра на сметката, от която е направено плащането.
Ако съм на твое място, ще си изпратя сканирана лична карта със зачистено ЕГН и номер на картата и обяснението, че от съображения за сигурност /все пак се изпраща документ по интернет/, не желаеш да разпространяваш личните си данни. Другият вариант е да си изчистиш някоя от цифрите на Пейнт или Фотошоп. Те и без това не могат да знаят колко цифри трябва да има ЕГН-то ни и номера на картата. Махаш първата и последната цифра и това е. Или ги разместваш.  Peace Ще им се невидят проверките.  Crossing Arms
благодаря, така ще направя

# 335
Остава въпросът как си въвела адреса си..дано във фактурирането си въвела българския си адрес, да не би пак да се съмняват в многото поръчки на един адрес във Франция. newsm78

# 336
  • Бургас
Остава въпросът как си въвела адреса си..дано във фактурирането си въвела българския си адрес, да не би пак да се съмняват в многото поръчки на един адрес във Франция. newsm78
Адреса за доставка е на франсето, а за фактура - българския адрес. Това е втора поръчка от този сайт. Първата вече пристигна на френския адрес

# 337
  • Русе
Някой да е пазарувал от този сайт  www.bonprix.fr . Има доста интересни неща. Дали приема бг карти........ абе въобще сайта изпитан ли е  ?

# 338
  • В полето, под тепето.
Аз имам една поръчка от сайта. Спрях да поръчвам, защото не може да се сменя адреса за доставка.
Нещата им изглеждат хубави, но на мен ми пристигна една мъжка риза с материя тип тензух. ooooh!
Върнах я на сайта и сега си гледам в къщи един чек за 8 евро. Crossing Arms Почти ми е невъзможно да го изхарча- доставката е 5 и нещо и почти нямат стоки за 2-3 евро.
Не помня с каква карта платих, но нямах пробрем!

# 339
На мен ми се случи преди два месеца, бях пуснала поръчка с код от покана и поръчката ми вися  10 дни необработена, след това ми поискаха документ за самоличност.Сканирах си личната карта я пратих, два часа след това ми пуснаха поръчката.

# 340
Здравейте, получих си сандалките от ESPRIT http://www.esprit.fr/fr/soldes/femmes/CHAUSS____ACC_/chaussures/ … ndales/C10405_248 Страхотни са Heart Eyes Много съм доволна, ще погледна из сайта какво още мога да си взема. Скоро не бях носила така удобни сандали Flutter

# 341
  • на брега
Моля за коментар на тези чехли от Дамарт. Отговарят ли си на номера и изглеждат ли добре "на живо". Благодаря предварително.
http://www.damart.fr/F-10076-mules-et-sandales-dexterieur/P-2942 … fantaisie-en-cuir

# 342
  • Бургас
На мен ми се случи преди два месеца, бях пуснала поръчка с код от покана и поръчката ми вися  10 дни необработена, след това ми поискаха документ за самоличност.Сканирах си личната карта я пратих, два часа след това ми пуснаха поръчката.
Сканирах и пратих а после искаха да потвърдя адреса за доставка, сега пък ето какво са ми писали
Bonjour,
Nous avons bien pris en compte votre demande concernant votre commande C12072380836 .
Malheureusement, sans justificatif de domicile au nom et а l'adresse de Mme MARIA Koleva 8 rue robert moinon mtls   
95190 - Goussainville    , nous sommes dans l'impossibilitй de valider cette commande.

Merci de nous retourner ces piиces pour valider vos commandes а l'adresse suivante : Zac de la belle assise 60480 OURCEL MAISON

Tired Какво искат не ги разбирам

# 343
Tati рекламират код 1EG1RND за втори артикул подарък
Dernier jour prix ronds, 1 article offert pour un article acheté

Не мога да разбера какво му е условието, че не ми хваща
ето това пише
Offre 1 acheté, le 2e est gratuit" valable du 30 au 31 juillet 2012 minuit sur le site tati.fr, sur les articles signalés par un pictogramme en forme de cercle contenant un prix rond correspondant. Le produit offert est le moins cher des deux articles mis au panier de commande. Dans la limite de 4 produits offerts. Cette offre ne s'applique pas sur les produits livrables par transporteur et n'est pas cumulable avec d'autres promotions en cours. Ce code promotionnel ne peut faire l'objet d'aucune contrepartie en espèces.    

# 344
Моля за коментар на тези чехли от Дамарт. Отговарят ли си на номера и изглеждат ли добре "на живо". Благодаря предварително.
http://www.damart.fr/F-10076-mules-et-sandales-dexterieur/P-2942 … fantaisie-en-cuir

Дойдоха ми чехличките от Дамарт.http://www.damart.fr/F-10076-mules-et-sandales-d%27exterieur/P-2 … fantaisie-en-cuir...точно моята представа за летни удобни чехли, пък и от естествена кожа за без пари....Огромни благодарности на Евка  bouquet
От Тати само едната поръчка ми дойде, чакам още 5...определено съм доволна..това намаление се преориентирах към Тати.В момента даже са финално намалени нещата....има по 1,2,3,4Е доста интересни попадения. Чакам няколко чифта сандали и ботуши естествена кожа-да видим как са.

Общи условия

Активация на акаунт