Пазаруване от френски сайтове - 4

• 58 004
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
Момичета, промод приемат ли бълг.карти, може ли да се поръча до адрес на превозвач?

# 316
  • на брега
Момичета, промод приемат ли бълг.карти, може ли да се поръча до адрес на превозвач?

Да, може да поръчваш до адреса на превозвача. Аз поръчвам на адреса на Франсето. Днес взех пакет от Еконт-а. Още съм "замаяна" от красотите, получени от Promod.fr. Много съм доволна, имам две поръчки, утре пускам трета  Simple Smile
Плащам с пейпъл.

# 317

Да, може да поръчваш до адреса на превозвача. Аз поръчвам на адреса на Франсето. Днес взех пакет от Еконт-а. Още съм "замаяна" от красотите, получени от Promod.fr. Много съм доволна, имам две поръчки, утре пускам трета  Simple Smile
Плащам с пейпъл.
Ще ни дадеш ли линк с нещата които си пуснала   bouquet

# 318
# 319
  • Бургас
Момичета, извинете за лаишкия въпрос, но в Дамарт на кой начин на доставка да дам? Колисимо, нормале newsm78

# 320
Момичета, извинете за лаишкия въпрос, но в Дамарт на кой начин на доставка да дам? Колисимо, нормале newsm78

Livraison normale

# 321
  • Бургас
 Hug Hug Hug

# 322
# 323
Аима ли кодове за ПРОМОД

# 324
# 325
Имате ли впечатление Даксон след колко време изпращат поръчката

# 326
Потничето в тъмно синьо вчера го видях в магазина в МОЛ Сердика за 5 лв., В момента тук намаленията са като че ли по-големи, отколкото във Франция

# 327
Отварят онлайн магазин Blancheporte в България и дават 15лв. отстъпка: http://www.blancheporte.bg/
Нямам търпение да им видя тройните цени.  Laughing Определено ние няма да сме сред клиентите, а може да очакваме забрана да пазаруваме от френския сайт скоро, а? Аз лично не съм купувала от там, но имам представа от тук споделяното, а и едва ли наш сайт ще предлага кодове, подаръци към поръчки и прочие с такъв размах...

# 328
Дойдоха ми чехличките от Дамарт.http://www.damart.fr/F-10076-mules-et-sandales-d%27exterieur/P-2 … fantaisie-en-cuir...точно моята представа за летни удобни чехли, пък и от естествена кожа за без пари....Огромни благодарности на Евка  bouquet
От Тати само едната поръчка ми дойде, чакам още 5...определено съм доволна..това намаление се преориентирах към Тати.В момента даже са финално намалени нещата....има по 1,2,3,4Е доста интересни попадения. Чакам няколко чифта сандали и ботуши естествена кожа-да видим как са.

# 329
Момичета, извинете, ако сте коментирали, но не открих отговора с търсачката - от Бялата порта директно ли теглят парите за поръчката или първо само рутинно ги блокират? Т.е. щом имам авторизацията в банкирането си, това означава ли, че сумата е окончателно дръпната и поръчката е успешна или само е блокирана и пак могат да ми откажат нещата?

Общи условия

Активация на акаунт