Пазаруване от френски сайтове - 4

• 58 155
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Момичета, моля за съвет относно поръчките от C&A. Бихте ли ми казали моя бг адрес ли да пиша при регистрацията? Предполагам после има възможност да се избере адрес за доставка, където да пиша този на превозвача. Има ли минимална сума за поръчка и влияе ли се тя, ако се използва код за намаление? Какъв начин на доставка да избера? И ако може да споделите, ако има още нещо специфично, за което трябва да знам и да имам предвид при поръчка от този сайт. Много благодаря предварително за помощта.   bouquet   bouquet

# 391
Погледни в постовете ми назад, там съм писала за СиА.

# 392
  • София
Благодаря, намерих поста.   bouquet  Това, което не разбирам е на стъпката където се отбелязва начина на доставка коя от двете възможности да избера и след като платя трябва ли да потвърждавам поръчката, да натискам още нещо или не?

# 393
Благодаря, намерих поста.   bouquet  Това, което не разбирам е на стъпката където се отбелязва начина на доставка коя от двете възможности да избера и след като платя трябва ли да потвърждавам поръчката, да натискам още нещо или не?

Има ли в момента действащ код за С&А

# 394
Ох, не си спомням вече, точно как беше, но не можеш с пейпал, а с карта. Мисля, че последно беше плащането и потвърждаваш, така си спомням, това намаление нещо нищо не харесах.

# 395
  • гр.Добрич
Преди 3 месеца направих поръчка от C&А, но след това ми дава грешна парола и не мога да направя нова поръчка. Незная какво да направя.

# 396
В СиА нямаш акунат, в който да влизаш и да гледаш. Пълниш кошницата и си пишеш мейла и данните на ново, всеки път.

# 397
Да споделя, че с кодчето за Дамарт, чиито подарък трябваше да бъде радио, всъщност получих часовник-будилник с термометър за стайна температура. Часовникът сам по себе си не е нещо особено, но в една от техните брошури видях, че се продава за 12,99е.

# 398
  • София
http://img.tati.fr/news/nl_fdp_20120819/index.html

Code: RENTRE12   - БД над 20€

# 399
  • Русе, България
Ето какво получих на пощата тези дни:

кода дава подарък голяма завивка 2х2 метра
Няма Безплатна доставка, но пък се хваща и с най-евтиното нещо от сайта, например това: http://www.damart.fr/F-10079-soins-des-pieds/P-30515-autre-bross … s-et-pierre-ponce
Ако някой намери нещо по-евтино да свирка Simple Smile

# 400
За същата завивка, но с БД, получих код 22009
20% sur l'ensemble de votre tenue + votre Colissimo GRATUIT** + un cadeau GRATUIT***

# 401
  • Русе, България
На мен ми го дава изтекъл кода 22009 Sad

# 402
И аз го получих днес ,но като го сложа го дава изтекъл

# 403
  • Русе
И аз така, не действат и двата.

# 404
  • София
Така... Добре съм се подредила с Pierre Ricaud.  ooooh! Имах няколко поръчки с отложено плащане. За една от тях явно не са си дръпнали парите и сега получих писмо от СД, че ме издирват от Финансова Дирекция. За поръчка от 11 евро, вече дължа 41 евро! #Crazy Е защо не са ми писали мейл, че имат проблем с плащането?! Cry

Моля за помощ! Някой да ми даде мейл на ПР и ако може да ми припомните кода на СД, който се използваше, като парола за да се влезе в сайта, че да видя какво се случва!  Praynig

П.П. Не са 41, а 51 евро!  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт