Пазаруване от френски сайтове - 4

• 58 166
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
да, за основния, без код, само 1 подарък - чанта или халат или часовник или някакъв несесер ли е, кво е.

# 586
Чакай, че стана дълго, та от куриерския който иска да поръча за 15Е, ще получи 2 чанти подарък, и двете много добри
и с код 4684

А код 5370 от куриерския освен подаръка,  почти всичко което сложиш ти го удвоява. Т.е поръчваш едно получаваш 2. И за разни скъпи кремове и парфюми си е далавера  Peace

да, за основния, без код, само 1 подарък - чанта или халат или часовник или някакъв несесер ли е, кво е.
Ейййй, това за без код, не се бях сетила, а Ви питах преди 2 дни като си харесах комплекта чанти, но тогава с нищо не ми махаше доставката, със или без код  newsm78

# 587
то тогава сигурно офертата с чантите е била със задължителна доставка, щото са били по-ценни  Wink
сега нали си пише, че е безплатна и хич не я начислява

# 588
то тогава сигурно офертата с чантите е била със задължителна доставка, щото са били по-ценни  Wink
сега нали си пише, че е безплатна и хич не я начислява
Не, то за нови клиенти доставка "оферт" само че наистина не пуска система с по-малко от 8 евро.
Който регистриран в сайта, но не пускал поръчки (като мен) при влизане всеки път вижда табелка "...блаблабла експиди оферт..."  Peace

# 589
Момичета помагайте!!!
Днес отидох да си взема нещата от Еконт-2 пакета от Ларедут,а между тях пъхнато едно писмо
Прибрах се,и заразпечатвах дрешки и прочие,и чак сега обърнах внимание на въпросното писмо от Даниел Жованс,тъй като не знам френски,си направих труда да го набавя на гугъл преводач,иииииииии-изненада.Дължа им пари!!!
На края на писмото има част която е като чек с сумата от 6,85 евро и номер на фактурата и дата 18.06.2012.
Какво да правя?Аз имам само една поръчка от тях за която си мисля ,че даже платих два пъти,как се разправят с тез хора?

# 590
Провери си суивито .

# 591
Провери си суивито .
поръчката ми беше от куриерския сайт и немога да си спомня как влизах там,срам и позор  newsm78

# 592
Провери си суивито .
поръчката ми беше от куриерския сайт и немога да си спомня как влизах там,срам и позор  newsm78
Клиентски номер имаш ли на тази фактура ?
http://services.danieljouvance.com/FR/

# 593
Провери си суивито .
Клиентски номер имаш ли на тази фактура ?
http://services.danieljouvance.com/FR/
ето това ми пише там:

# 594
статуса на поръчката пише :узаконени (régularisée).това не означава ли че е приключена?

# 595
За първи път виждам такъв надпис при мен е -платено ,неплатено или в че е в процес на плащане .
Но ако има нещо за плащане най в края си стои сумата ,при теб е 0 значи нищо нямаш за плащане.

# 596
За първи път виждам такъв надпис при мен е -платено ,неплатено или в че е в процес на плащане .
Но ако има нещо за плащане най в края си стои сумата ,при теб е 0 значи нищо нямаш за плащане.
а клеймото на писмото е от дата 20.08.2012.Писах им в контакната форма,че имат грешка и т.н.
повече Никога няма да поръчам от този сайт,сега ще чакам да видим какво ще ми отговорят измамниците.
Аз знам,че след като се обработи поръчката,пак иска плащане и го направих,т.е. 2 пъти въвеждах данните на картата си и си мислех че няма да имам проблем,но с това писмо  newsm78

# 597
Парите изтеглени ли са ти ?

# 598
незнам,това беше отдавна,но мисля че да.иначе трябва да ида в банката и да поискам баланс по сметката ми за юни,защото онлайн ми излизат само след юли.
имам спомен,че се бях разплатила с тях,а и в суивито ми пише 0 за плащане.ще чакам да видим отговора им,но в понеделник със сигурност ще отида до банката,поне да имам доказателство  Flutter

# 599
  • софия
момичета, за да се поръча от куриерския на pierre ricaud трябва код от хартиена фактура ли (както беше в Ив роше)  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт