Пазаруване от френски сайтове - 4

• 57 978
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Момичета, има ли в момента кодове за  brandalley.fr , но не за първа поръчка?

# 646
# 647
В Тати има -20% на играчките  bouquet

# 648
  • Стара Загора
Да споделя за наглостта на Ив-Роше.Продължих да си пазарувам от там и след сагата през декември миналата година.Некоректни според мен.Историята:имам акунт и си пускам поръчки,вече на 3 от тях не ми изпращат цялото съдъражие,но парите се теглят и усвояват както ми е по тотал.Писах им доста писма относно това-да ми изпратят допълнително липсващите артикули или да ми въстановят част от сумата за тях,винаги ми отговарят -да си напррвя нова поръчка и т.н. като ми благодарят че съм забелязала SickОбадих се по тела,който уж е безплатен стационарен-но не е  безплатен.Няма безплатен обяд:) За капак ми блокираха акаунта.
Днес установих пак липса на 2 неща от поръчка от другия ми акаунт.
Не ми харесва и знам как ще се развият нещата. #2gunfire
Спирам да се занимавам с тях дори и не ми се захваща с ДЖ и ПР.Аман.
Извинявам се за дългия пост.

# 649
  • София
Амии... Аз се чудя как въобще си продължила да се занимаваш с тях?! Naughty

# 650
Да споделя за наглостта на Ив-Роше.

ooooh!

# 651
  • Бургас
Да споделя и аз малко недоволство от сайт от групата на Ив Роше (доколкото разбрах оттук) - ДЖ. Имам 3 неща поръчани от там - 2 шампоана различни и една термална вода. Шампоаните ми миришат доста натрапчиво на йод (море, море, ама чак пък толкова Sick) и ми докараха пърхут, правейки косата ми да изглежда по-мръсна и небляскава отколкото преди миенето. А термалната вода се оказа с мъничка дупчица ръждива и съдържанието ѝ лека-полека си се изцърка оттам. Преди това да стане все пак я пробвах и не бих повторила - идва доста силна, прекалено солена и пареща (поне за мен). Така че с тях бях дотук (нищо че имам код за РД за безплатен парфюм - от него пък ще взема да припадам както е тръгнало с техните неща Tired) - явно не са моите продукти Stop

# 652
  • София
Брадичке, аз съм голям фен на водата на ДЖ.  Thinking

# 653
Брадичке, аз съм голям фен на водата на ДЖ.  Thinking
Не по темата ама да кажа - колям фен съм на българската розова вода! Брадичке, пробвай!

# 654
  • Бургас
Кашмирче, не знам - на мен наистина много серт ми идва, а по принцип смятах да я ползвам и за малчо (той сега е на Avene) Rolling Eyes Така или иначе се отказах.

Камъченце, знам че е хубаво нещо розовата вода, но не мога да превъзмогна непоносимостта си към миризмата на рози в козметико-парфюмерийни продукти Embarassed

Извинете за спама пак Stop

# 655
  • София
Код 113031 за
БД при 2 артикула, например това и подарък по избор: Поларено одеалце с Маккуин или Принцеси.

Код 113500 -   -40% от Е/З 2012, без БД + 3 подаръка: PLAID+OURS+BOITE

# 656
В момента има ли код за БД от Даниел Джованс.Пуснали са за подаръци парфюми,а идва Коледа. Mr. Green

# 657
В момента има ли код за БД от Даниел Джованс.Пуснали са за подаръци парфюми,а идва Коледа. Mr. Green
Няма .
Аз пуснах с ANNIV1 ,който дава парфюма Blue & Gold като допълнителен подарък.

# 658

Няма .
Аз пуснах с ANNIV1 ,който дава парфюма Blue & Gold като допълнителен подарък.

bouquet

# 659
  • Бургас
Може да се ползва и  ANNIV2, 3 или 4 - подаръци са все различни парфюми Peace

Общи условия

Активация на акаунт