Пазаруване от френски сайтове - 4

• 58 028
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Ева, тази сутрин пуснах 2 поръчки от ДЖ и платих с ПП - за основния сайт става въпрос. Първи поръчки са ми от сайта, ще споделя ако нещо ги откажат  Peace

А при поръчка от Дамарт коя опция за доставка да избера и има ли  мин.сума за поръчка?

Livraison normale - това съм избирала до сега

# 91
  • София
С ПП не става да се плаща в този сайт, според мен.
Като избера опцията ПП ми излиза чек и не продължава нататък...
С карта платих. Обаче остава проблема с еднаквия адрес за фактуриране...
Не става да се напише Бг адрес, защото системата иска пощенски код.
Намирисва ми на втори Ив Роше, затова аз ще се въздържам от поръчки от сайта за в бъдеще.

...
Плащала съм с ПП  и не съм имала никакви проблеми.  Peace

# 92
  • София
Аз също платих с ПП, но след като сложих отметка на  J'ai lu les conditions générales de vente et je les accepte. Peace

Ев,благодаря !      bouquet

Безплатна доставка за 72 часа в Даниел Джованс.
Кода е EXCLU.

bouquet

Последна редакция: пн, 18 юни 2012, 17:20 от tedichka07

# 93
  • София
Току що пак опитах да платя с ПП и пак не ме пусна!
Цъкнах на иконката (вчера изобщо не бе активна...) и като тръгнах да потвърждавам, ми излиза този надпис:
Veuillez contrôler les éléments suivants
Vos informations personnelles
La saisie de votre email est obligatoire.

иска мейл, а аз съм си го дала, влязла съм си в акаунта с мейл и парола.
Както и да е, радвам се, че повечето сте плащали успешно и нямате проблеми, но нека постовете ми останат за такива като мен... и за бъдещите евентуални проблеми, които са неизбежни при френските сайтове...   Tired

# 94
  • насън...
Цъкнах на иконката (вчера изобщо не бе активна...) и като тръгнах да потвърждавам, ми излиза този надпис:

Както и да е, радвам се, че повечето сте плащали успешно и нямате проблеми, но нека постовете ми останат за такива като мен... и за бъдещите евентуални проблеми, които са неизбежни при френските сайтове...   Tired

Еве, на мен също ми направи този проблем....рестартнах компа и опитах пак и стана...само дето после не искаше да ми се изключи компа...не знам дали има нещо общо де... Crazy Grinning  Peace

# 95
  • София

Еве, на мен също ми направи този проблем....рестартнах компа и опитах пак и стана...само дето после не искаше да ми се изключи компа...не знам дали има нещо общо де... Crazy Grinning  Peace
Разбрах къде е проблемът, ако имаш нужда от помощ, ще те помоля да ми пишеш на лични...
Явно няма смисъл да се обяснявам повече тук!

# 96
  • добрич
Аз се чудих на палтото, а сега  и прахосмукачка,та Ева някаква снимка каква е? Blush

ОООООООООО,тя не е никак лоша,по-късно ще се пуска че  сега ме чакат за на вън децата.Ева   bouquet

Последна редакция: пн, 18 юни 2012, 18:11 от aleks_2005

# 97
  • София
Аз се чудих на палтото, а сега  и прахосмукачка,та Ева някаква снимка каква е? Blush
http://www.leboncoin.fr/electromenager/333673052.htm?ca=12_s

http://prikachi.com/images/385/4907385c.jpg  Peace

# 98
  • Гражданин на света
Момичета поръчките от Дамарт на кой адрес ги изпращате? И още един въпрос днес за първи път пуснах две поръчки от Даниел Жуванс на адреса на франсето трябва ли да им пиша разни номера на поръчки или не? Като се има в предвид, че съм техен клиент. Има ли някой вече с мнение за видеокамерата?

# 99
  • София
Пак за ДЖ... код  CADEAU дава подарък мъжки парфюм Eau de toilette Mérium на стойност 32€ :

# 100
  • Плевен
Здрявейте!
Пуснях поръчкя от дамарт с въпросната прахосмукачка < заради самата прахосмукачка> и лекинко са пропуснали да ми я пратят. И във фактурата я няма  Sad  дяли има смисъл да се жалвам  Thinking

# 101
  • София

иска ти мейла, с който си регистрирана в ПП, като го въведеш те праща там да платиш  Peace

# 102
  • София

иска ти мейла, с който си регистрирана в ПП, като го въведеш те праща там да платиш  Peace
Може и да иска, ама като е бъгав сайта... къде да им го напиша...  ooooh!

Приключих аз с този сайт, просто виждам в негово лице втория ив рошко.... Sick ще си спестя главобола.  Mr. Green

# 103
  • София
странно, току що го пробвах пак - при мен като избера ПП отдолу излиза прозорче, където да си въведа мейла, но нищо не разбирам от френски - действам по интуиция, така по интуиция се регистрирах в Амазон за една платена услуга, нищо че английския го разбирам   Wink

# 104
Спокойно, тук няма да се набутаме с нищо платено- искат мейла преди да те препратят към плащане. Аз уж си преведох какво пишеше там /с преводача офкорс/, но забравих- 2 часа минаха все пак.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт