Пазаруване от френски сайтове - 4

• 57 994
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
  • Русе
Да добавя, че код VP20U1FR ми смъкна още 20%. Доставката е безплатна.
А при мен полето за код е неактивно   Rolling Eyes "Cette offre est non cumulable avec l'opération promotionnelle en cours". Слагах и ненамалени, не се променя. Кодът за нови клиенти ли е?

И на мен така ми дава  newsm78?

# 196
  • София
Да добавя, че код VP20U1FR ми смъкна още 20%. Доставката е безплатна.
А при мен полето за код е неактивно   Rolling Eyes "Cette offre est non cumulable avec l'opération promotionnelle en cours". Слагах и ненамалени, не се променя. Кодът за нови клиенти ли е?
И при мен полето за код е неактивно и през мозила, и през  хром... Sad
Нещата са им страхотни!  Но няма много избор от размерите, мъжки неща гледах...

http://www.damart.fr/F-10053-mocassins,-ballerines/P-75950-autre … assin-petit-noeud  тези изглеждат много удобни за ширико краче,дали си отговарят на номера?

п.с. Дава ми подарък "сет 8 гъби"  Joy

на 2-ра стъпка да си сменя адреса за доставка  Thinking
Хубави са много мокасините, но са за супер тесен крак!!! Имайте го предвид.

Там, където си видяла кодовете има и снимка на "гъбите"  Laughing

И да, на 2 стъпка промени адреса за доставка... да не стане и там преплитане на акаунтите!

# 197
отказах се ,но поръчах на майка,тя е с тесен крак.мерси Ева   bouquet тези мокасинки от ест.кожа в магазина са 55 лв,а на мен ми излезнаха 7 евро с твоите кодове   bouquet  bouquet  bouquet

# 198
# 199
Livraison normale (sans supplément)  Wink

Сега има хубави обувки( по мой вкус) Mr. Green в Дамарт, тези кодове намаляват от намалената цена и е доста изгодно.  Simple Smile

http://www.damart.fr/C-136591-chaussures-estivales,-mini-prix-un … iques_Petits_Prix
Благодаря Евка, пуснах си едни сандали, които много исках-http://www.damart.fr/F-10076-mules-et-sandales-dexterieur/P-2942 … fantaisie-en-cuir но понеже ми е първа поръчка от Дамарт да питам: С кодовете и доставката тотала ми стана 10,90 Евро, а после при плащането ми пише, че сумата е 25,90. Имам имейл, в който е потвурдена поръчката и тотала е 10,90....да не вземат да ме чарджнат 25,90 Rolling Eyes

Благодаря  и аз на Евето!  bouquet Пуснах си и аз поръчка. И при мен при потвърждението сумата бе голямата, но днес гледам,че са си блокирали в картата малката сума, с ползване на код!

# 200
  • Варна, морето и сините вълни!
Срам не срам ще попитам и аз Wink
Опитвам се да пусна поръчка през С&А.
Не намерих някъде където да се регистрирам, както е в Ларедут примерно. И когато завявявам поръчка, не намирам къде да пиша моя адрес...излиза ми директно да попълвам адрес за доставка - т.е на превозвача. Аз ли греша и как да се сборя с това?
Код за отсъпка не ми е активно полето, но разбирам че и други са с моята участ, така че може би е обща болест това.

# 201
  • София, Манастирски ливади
Срам не срам ще попитам и аз Wink
Опитвам се да пусна поръчка през С&А.
Не намерих някъде където да се регистрирам, както е в Ларедут примерно. И когато завявявам поръчка, не намирам къде да пиша моя адрес...излиза ми директно да попълвам адрес за доставка - т.е на превозвача. Аз ли греша и как да се сборя с това?
Код за отсъпка не ми е активно полето, но разбирам че и други са с моята участ, така че може би е обща болест това.

Не приемат български адрес за фактуриране. На мен и двата адреса са ми на превозвача.

# 202
Не приемат български адрес за фактуриране. На мен и двата адреса са ми на превозвача.
Ако се регистрират много хора с адресите на превозвачите, ще ни отрежат и от С&А. Би било много жалко  Sad
Вариантът за регистрация е с българския ви адрес, като за страна оставите Франция. Когато пускате поръчка, има възможност да впишете адрес за доставка - този на превозвача, който ползвате. Всичко това беше показано от Ева, потърсете в нейните постове.
Самите превозвачи също са против адресът им да се ползва за регистрация и фактуриране.

Mimito, вдясно виж карето с текст "Je suis nouveau client". Отметни първата опция отдолу - "Crйer un compte un compte" и се регистрирай във формата с бг адрес. Франция остава (ще я населим със странни адреси, няма друг начин Simple Smile) Акаунт в смисъла, който ни е познат от Ла Редут, в С&А няма. При следваща поръчка ще отмяташ в полето "J'ai un compte client" имейла и паролата си и ще влизаш. Стоките не се пазят в кошницата, всеки път първо зареждаш, после влизаш с паролата си.

Последна редакция: ср, 04 юли 2012, 18:32 от Чикита

# 203
  • Варна, морето и сините вълни!
Чикита, много благодаря!
И аз мисля, че не е редно да се регистрирам с адрес на доставчика....
Много, много благодаря за идеята да си пиша моя адреЗ Wink
Дори мога да с напиша и че съм от БГ, а после да си седи Франция Wink   bouquet

# 204
За колко време пристигат поръчки от дамарт до фр. адрес?

# 205
  • София
За колко време пристигат поръчки от дамарт до фр. адрес?
За около седмица, не съм засичала, защото нямат проследяване. Макс 10 дни, но след като блокират парите за самата поръчка.  Peace

Ето един подарък от сайта на дамарт:
Код  43748  -20% от 1 артикул, с платена доставка - 5.50€

# 206
 Cry Получих мейл за 2-те ми поръчки от Дамарт(обувки) че ако в 8 дневен срок не им преведа парите ще анулират поръчката  #Crazy #Crazy По-точно,че не са могли да си дръпнат парите.А сега какво мога да направя?

# 207
  • София
Cry Получих мейл за 2-те ми поръчки от Дамарт(обувки) че ако в 8 дневен срок не им преведа парите ще анулират поръчката  #Crazy #Crazy По-точно,че не са могли да си дръпнат парите.А сега какво мога да направя?
Имала ли си достатъчно пари в картата?
Ако не  - пиши им да ти ги анулират, защото в противен случай ще имаш неприятности, а и всички ние, които ползваме адресите на превозвачите... ooooh!

Нещо някъде по трасето си объркала, защото за моя поръчка от 30.06. на 03.07. си изтеглиха парите. Първоначално блокират 2€, които нямат нищо общо с поръчката и се освобождават след 45 дни. Като регистрират поръчката, блокират и сумата за нея, като я изпратят - теглят парите...

# 208
Cry Получих мейл за 2-те ми поръчки от Дамарт(обувки) че ако в 8 дневен срок не им преведа парите ще анулират поръчката  #Crazy #Crazy По-точно,че не са могли да си дръпнат парите.А сега какво мога да направя?
Имала ли си достатъчно пари в картата?
Ако не  - пиши им да ти ги анулират, защото в противен случай ще имаш неприятности, а и всички ние, които ползваме адресите на превозвачите... ooooh!
да,имах пари,затова се чудя.но както и да е,по-добре да ги анулирам,явно не ми върви с този сайт.сега мейл ли да им пиша на развален френски  Joy?

# 209
  • София
Ако първоначално всичко  е било наред, блокирали са ти 2€ няма причина, поради която да ти пишат тези @, ако си имала достатъчно наличност!

ето ти примерен текст:

Bonjour!
Je vous prie d'annuler mes commandes!

Merci d'avance!
Cordialement

Общи условия

Активация на акаунт