Слънчице, курорти и море , Майското дете дупето пече! - Тема 19

• 39 822
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
здравейте, мами,  Hug

ох, милички, така ви завиждам за хубавата среща, която си направихте.... за съжаление ние без късмет си останахме болни в къщи... положенията не са розови, но пък започваме да се оправяме, добре че са частните педиатри, че иначе не ми се мисли.... Tired

така, оказа се че сме хванали някаква инфекция ... която в момента е разпространена и се пазете. Предава се по въздушно-капков път. Започва с висока Т, афти из цялата уста и по сливиците, никакво ядене, повръщане на каквото и да попадне в устата от тези афти, при нас имаше и разстройство - веднъж. Като свалихме Т на 2 ден, инфекцията започна да избива навън под формата на пъпки, някои само червени - малки, средни, големи, други пък си имаха и бяло връхче (мамка им пъпки  #Cussing out)
Няколко дни мина на АМ и вода със захар, милото ревеше, дори и от тези неща... да не ви говоря в момента пъпките са избили по ръце, крака, дупе, уши, нос, уста, луда работа....
С една дума - отврат! Пазете дечицата!

Едва се поглеждам в огледалото тези дни, та ме прощавайте.... ставам че се събуди и ревем - отново!!!!

# 256
  • До морето :)
Гери, много неприятно! Дано Еди скоро оздравее  Hug

За комарите - аз ползвам таблетките на Райд. Казаха, че можело за деца да се ползват, а в съдържанието не пише нищо изрищно (как се пише тази дума  newsm78 ).

За нас - днес бяхме на консултация. За 3 месеца сме качили 800 гр. и сме 10,800. Не ни премериха височината, ама това и аз го мога. Биха ни ваксината за шарките и като изключим рева, май добре ще я понесе. Дано няма Т или да е крива  Praynig А понеже закъснявахме за двете ваксини, които се бият на годинката, доки ги отложи за септември, когато се разхлади времето.  Grinning

# 257
Такааа, сега ще чуете моя отчет за Вашата среща!  Mr. Green

Първо, беше изключително подло от ваша страна да се забавлявате така, до като ние дремем по домовете пред комповете, но от мен да мине, този път ще ви простя!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Сега по същество:
1. Снимка на Буба  - НЕ ВИДЯХ;
2. Много малко снимки на мами видях, нацуп-нацуп!  Twisted Evil
3. Снимки и по маси почти нямате, не ми излизайте с номера, че само с чаветата сте се занимавали! Naughty
4. Да живеят бабите!!!  Sunglasses
5. Без да познавам повечето от вас ,лично, искам да ви кажа, че обичам дечицата на всяка една и те са наистина прекрасни – толкова различни , най-най-най, всички сте ми много близки до сърцето! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes 
6. Кой поема организацията за есенната сесия? Аз от сега се записвам за участие!  Peace

И накрая да ви се оплача от Фифолин!!! Mr. Green
Вчера бяхме на разходка в един мол, той беше докаран, красив, облечен напудрен , с новите си кецове от H&M, седи в количката като крал и по едно време го поглеждам – нашия си свалил и си изхвърлил неизвестно къде и двете обувки!!!!!!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ее, казвам ви, толкова ме е яд!!! Ходих после в H&M, ама ги няма тези кецки  smile3515 smile3511 newsm45 !

# 258
Мухаха,Хоуп разсмя ме... нима не намери обувките,и някой ги е тафил като ги е намерил,или ти не се върна да ги търсиш?

Гери-Мариела изкар същия тоя вирус,май първа от децата ни в темата.Доки го нарече ХерпАнгина,но после във Фейса одсъждахме и някой беше казал,че е Коксаки вирус,който при всеки се развива различно.
Мариела започна с Т,после афти,плюски,пъпки в гърлото,и като спадна Т малките ситни пъпчици избиха първо по ходилата и дланите,после една ,две по лицето по дупето и плъзнаха по баджака нагоре. Сега на милото му се белят ходилцата и пръстчетата на крачетата като изчезна обрива Sad Да се оправя Еди бързо  Hug

Да ви кажа аз днес колко съм заблеяна,отидох да взема Мариела наобяд от яслата,и то един пек,слагам я аз в столчето,дадох и водата,прекарах коланите през ръцете.....и бърьзайки да запаля колата и да включа климатика съм забравила да я закопчея.Тръгвам и след 100 метра я поглежда тя заспала,ама не е закопчана,лошо ми стана.Добре,че бързо намерих къде да спра и да оправя нещата.

От комари не се пазим,щото рядко долита някой до 12тия етаж  Simple Smile Laughing

# 259
нима не намери обувките,и някой ги е тафил като ги е намерил,или ти не се върна да ги търсиш?
Върнах се, търсих, но мола е огромен, кой го знае къде ги е метнал....сигурно двете са на различни места.... #Cussing out Диване с диване!  Mr. Green

# 260
  • Стара Загора

Мълчи ненаситнице Twisted Evil Има снимки на Бонбонката, Луси, Нелли, Джиджолинката, Мартето, Теди, Дидето Вълкова, Шени...БУБА е днес на дневен ред Mr. Green

# 261
# 262
Аз време може да нямам да пиша,и може да не съм в час,ОБАЧЕ не мога да не намина и аз да кажа каква готина среща се получи!Момичета,всички сте просто страхотни!Различни и уникални!А за дребчовците просто няма да коментирам!нямам думи!
Благодаря на домакините за организацията и вниманието! Hug Мариетке,наистина много ни трогна с ръчно направените картички и топките! Hug
Нямам търпение да се съберем пак! Hug
И само да се отчета,че прибирането ни беше просто супер!Като изключим малката ми разходка из Стара Загора  Laughing Иначе малчо се държа мъжки!

Гери Hug ние бяхме със същия вирус.Коксаки вирус.Прекрасно знам как се чустваш!Това с гърлото и устата е най-неприятно!Не ти ли изписа с нещо да му мажеш устата?След първото намазване Марти го олекчи и вече хапваше спокойно

# 263
Гери, дано минава бързо това чудо. Hug Hug Hug Днес тъкмо четох в другата ни отчетна, че едно от момиченцата е с подобни симптоми и са я диагностицирали като: вирусна херпангина дано при Еди да не е това. Praynig

Норе, Нико ги върти същите номера...3-4 пъти съм се връщала да търсим по 1 обувка. Имали сме късмет, че е все по пътя и сме ги намирали, но аз сръвнително скоро откривах, че липсва...та съм се връщала само по километър, километър и малко, но по пътя, а не в МОЛ. Като знам от къде сме минали е по-лесно сякаш. Е, ще му купуваш нови обувки явно. Дано да му стават, че тук въпреки големия избор на Нико едва намерихме подходящи обувки. Peace

Стиснете по 1 палец за нас утре, че сме първи ден ученици всички в купом: Рая и покрай нея и аз и Нико. ooooh!

# 264
  • Варна
Много сте готини всичките, а дечицата направо ще ги схрускам Heart Eyes

За обувките аз да се оплача, че не мога да намеря летни обувки на моето дете с микроскопични крачета. Носи 15/16 номер, но реших, че е време да минем на следващия номер - 17, защото скоро ще му умалеят обувчиците, обаче по магазините просто няма толкова малки летни обувки. Само в Колев и Колев имаше един модел точно Crossing Arms. И какво сега - децата с малки крачета боси ли да ходят #Cussing out. Тия дни ще разгледам и още няколко магазина, за които ми казаха други мами, дано там харесам нещо, че в тея МОЛОВЕ /на една ръка разстояние са ми, затова първо там търся като ми трябва нещо/ нищо читаво няма Crossing Arms.

Днес Валентин беше атракцията на площадката като излезе от пясъчника и тръгна да пълзи бърз като хлебарка напред-назад Laughing. Не ще да ходи туй моето и това е. Даже за една ръчичка хванат не ходи, трябва да е хванат и за двете. Има ли и други толкова далече от прохождането?

# 265
Има ли и други толкова далече от прохождането?
Моето,моето!На същото дередже сме!

# 266
  • Варна
Има ли и други толкова далече от прохождането?
Моето,моето!На същото дередже сме!

E, вие сте малко по-малки от нас, простено ви е Laughing.

В бързината съм пропуснала да пиша: бързо оздравяване на Еди! Гери, а откъде сте я прихванали тази инфекция, разбра ли се?

# 267
Както е видно..спя само като раждам Mr. Green
Муахаха.  Joy

Личи си, че завиждаш, прикована в чужбината. И съм съгласна по всички точки.

Много ми харесаха разборите. Психологичните профили вече са пълни.
Луска, искам подробен психологичен анализ на емоционалното състояние на всяка една от тях. Сигурна съм, че ще отговаря на истината.

Искам и аз на есенната среща. Аз и на тази исках де. Още повече, че Старозагорските бани са ми слабост (що детски лета съм откарала там). Старозагорските душки (Хера, Лусинда и Мариета) също са ми на сърце.

Тоя коксаки вирус май верно е плъзнал. Гери, Единцето бързо да се оправя.

Мария, Валето верно много малки крачета има. Така като гледам (по-рано пак бяхме обсъждали номерата на обувките) Ники май е с най-големите лапатари (те и ръцете, тоест дланите са му малко мечешки), носи 21 номер обувки.

Гале, как е Мариелка в яслата?

# 268
Ола... гледам разборът вече е пълен... ама айде и аз две - три думи да кажа.

Срещата беше яка, времето кратко. Не ми беше достатъчно да обърна подобаващо внимание на всички, още повече, че моето гардже не обича да стои на кафе и седнал лаф моабет (както и си личи де, липсваме по снимките). Ама и майка му иска да види всичко - и дружки, и СЗ, и Аязмо, и някакви разкопки там, та и на плаж Simple Smile кое по-напред Wink

Така... старозагорки много ларж го даваха - оставили децата на родата и лаф-лаф... кеф брате (а Луси ме чакала и с куче... ми тогава ептен нямаше да ми видите очите)...

Хера и Луси (абе коя е тая Мая бе newsm78 newsm78) - абе някакси не можах да им отделя достатъчно време... масата дълга, те на другия край... не съм доволна, следващият път повече. За Бубето да не говорим... Но пък Мариетка ми беше под ръка - ей, много готина, мила, усмихната, позитивна... и с този жест към децата, направо нямам думи, прекрасна просто   bouquet  bouquet  bouquet

Варненки и Софиянки - много са готини всички, че и мъжовете им (за чаветата вече знаете) - забавни, интелигентни, възпитани, отзивчиви. Щом втората вечер моята бавачка (т.е. ММ) се пазари кой кога ще гледа детето, че виждаш ли имало едни бири за пиене, нямало как да остави момчетата сами да се борят, представете си... И като допълнение няма как да не спомена Вики на Мартето, който ми говореше на Вие (отдавна не ми се беше случвало да го чуя от дете), подаряваше ми светулки, а накрая трябваше да обяснява на "големите" как се решават задачи за 4ти клас Wink

Поименен разбор няма да правя, че все ще забравя някой... пък и ме мързи, хихи Simple Smile

# 269
Много готин разбор сте направили на срещата!!! Като гледам всички са много доволни и вериии хепиии!!!

Лусинда, евала, душка, просто нямаш равна с твоя пословичен хумор!! Сега след като познавам "the real" Лусинда, Наварова, Майа, Сидерова, мога да добавя само още едно, ако позволиш?! The real български ваариант на Пег Бънди!!!  Hug Hug Hug

Хоупова, като знаем твоята страст към обувките , не се съмнявам, че Фифони е обзаведен не с един на мястото на загубения, ами с 15  Mr. Green А , относно снимките на маса, обяснението е само едно - толкова ни беше приятно да си бърборим и да дрънкаме наздравици, че никой не се сети, че може би трябва да се фотнем, за да ви дразник после  Laughing Laughing

И сега по същество - къде ще ходим есента?????????? Аз упорито се ровя и търся места и за да е най-лесно трябва да определим критериите! Като започнем от мястото, минем през удобствата и завършим с цената, трябва всичко да е определено, за да можем да изберем най-подходящото място! Затова пускайте идеи  Peace

Гери, стискам палци Еди бързо да се оправя  Hug Този вирус много страшен ми звучи!! Много се притеснявам вече и аз да не го лепнем!!!

Мимка, Вики също е с малко краче, ама нашата е поне мацка и бива да е така , а не с лопатари, като майка си  Mr. Green И аз много трудно и намирам обучки и затова имаме и цялата колекция на К и К. Ние от скоро поне сме на 18 номер, та взимам 19 и една идея по-лесно се намират моделчета, ама пак си е зор!

Айде, аливидерчи от мен!!! Имам да свърша доста неща днес на работа! И , за да не го пропусна да го кажа и тук - всички , които ми завидяха, че си починах на баните, нека са спокойни  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Почивката ми излиза през г...а!!! От вчера са ни пукнали с проверки и немоааа се осъзная къде съм по цял ден  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт