Но този път ще обмислям вариант пътуване с баба! 

Итака по темата:

и как ми се искаше и ние да сме там с вас...ама живот и здраве на есен, ако верно се организирате, така и така ще идваме да сменяме колата дано успеем да се включим в следващата среща. 
естествено не аз съм виновна
а теб въобще не те чух да викаш 
и се сетих за филма Синьо лято...така се чуствах и на последните серии когато свършваше лятото

.. страхотни снимки!
Скапа ми се колата нещо и човека ни заведе на ремонт, заведе ни до групата после, върна ни после да си вземем оправената кола.. страхотен човек. 

ще видя, имам 5-6 сигурно общо, дано кача ако има някоя що годе за показване. То след тия дето вече сте гледали, дали да не се хАбя даже си мисля.
Скапа ми се колата нещо и човека ни заведе на ремонт, заведе ни до групата после, върна ни после да си вземем оправената кола.. страхотен човек.

РафУУУУ е стрОтен, Габи и той /милия беше с разстройството и не го видях много, много/ За СПас....гледа си децата човека и гък не каза докато жена му мяташе там с душката някви разкрасителни истории
колко съм се смяла с теб...Макси не го коментирам въобще
уникален 

С нея е много забавно и въобще не скучая....чакам си я пак другия месец.
имаше леки грешки в организационен план(душе,ние сме за бой),но следващият път това ще бъде коригирано(човек се учи от грешките си)
даам,може би Али се опитваше да ни бъде някаква конкуренция,но В. и за краткия си престой с нас,успя да докаже,че е най-ГОЛЕМИЯ
в този ред на мисли - майката на Жени,семейството на Джиджи и майката на Дидката - прекрасни хора,много симпатични и всеотдайни
душе,тук ще те спомена и теб,ама не мога да не отбележа,че все пак за едната вечер "съкровището" ти пое нещата в свои ръце 
аз очаквах да видя някви големи деца,естествено моя да е най-малкия
(идваше ми да му изям кълките на него
)та,моя се нареди в категория "средна",леееко преминаващ в "тежка"
ами тЪй де,поне да знаят на кого да завиждат от сърце 
и само да съм чула някоя от вас да се оплаче от нейния 
варненки - отдавна са ми слабост и се оказа,че наистина са много куул
Мушето - дет се вика "усещах,че сме от една порода" - изцяло моя кръвна група
,Джиджи - прекрасен човек,то си личеше и от постовете ѝ тук,а Дани е страшен пичага (и така ѝ завиждам за гривничката му)
Авалчето - много готина(и тя,и мъжа ѝ),обаче другия път верно да се замисли за баба,че да може да се наговорим като хората с нея,а Ани е истинска чаровница
,Бонбонката - много мила,нежна,крехка...Сиската има на кой да прилича,Буба(наЛ си варненка по душа
)-1:1 с това,което вече знаех за нея като човек и 1:1 с някои мои качества
,цялото им семейство е страОтно
цялото им семейство е много готино
(за пореден път се доказа,че Водолеите са ми слабост - визирам нея и мъжът ѝ)Алекс и Ели - май фейвърит
Теди - пак казвам шапка ѝ свалям
абсолютно мъжко момиче,а Марти е един прекрасен кротушан
(честно казано от всички дечица най-много съм запомнила него,защото все се оказваше в моето полезрение
) Дидката - бърборана-сладурана,аВип-чето си е просто вип
(Шенка,да не си объркала зодията
)Жира - аз и преди бях казала,че са много готино семейство начело с мис С.
,Жени - възхищавам ѝ се за начина,по който отглежда децата си
,много са готини и свободни(влагам "онзи" смисъл в тази дума),а за това как се срещнахме за първи път с нея,отговорът е "като кьоравите на моста"
беше изключително забавно как я разпознах на магистралата
обажда ми се тя да ме пита на коя отбивка да свие за СЗ и аз започвам да ѝ обяснявам,обаче аз също карам и ми е леко усойно,при което се разбираме,че вървим по едно и също време и по един и същи път,в следващият момент аз ще свивам вече по въпросната отбивка и виждам един Пасат на аварийни,с бързия ми мозък веднага поглеждам регистрацията и виждам,че е софийска,при което питам Жени "вие да не сте с един Пасат комби" и тя "да",викам ѝ "аре сега се обърни надясно,виждаш ли жълтата кола,карай след нея - аз съм"
беше много култово изпълнение и няква супер дива случайност
Елджуфиса - много са сладки като семейство,учудих се,че бяха дошли без кучО
,обаче другият път да внимават повече с движенето в колона
,Мартето - експанзивна,говореща,емоционална,ръкомахаща,импулсивна....така я видях през онзи ден...
семейството ѝ е прекрасно,като самата нея
на изпроводяк,освен че решаваше задачи и беше впрегнала всички математици в групата да го правят,не можах да я видя в друга светлина 
няма друг такъв мил човек като теб,или поне са на изчезване
и тази картичка ще си я пазя като един много мил спомен от теб
съжалявам за това,че не можахме да се видим в неделя и да се изпратим 
каквото и да кажа,ще е слабо,така че ти си знаеш - обичам тЪ 

радвам се,че ви има и че ви познавам вече И фейс ту фейс 

и стягайте багажите за есента 

(Шенка,да не си объркала зодията
)

И всъщност точно заради това заопчнах и да я отбивам..Така и така няколко пъти заспа без гърда, рекох да продължим в тази насока:)