Слънчице, курорти и море , Майското дете дупето пече! - Тема 19

• 39 822
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
Ей,много сте готини всички,страхотно сте си изкарали както личи от снимките във фейса,Нандии,влез там да гледаш,че да им завидиш още повече.СТРАХОТНИ!!!

# 241
Здравейте на всички! wavey
Върнахме се от срещата – беше много ЯКО! Много ми хареса, и ще се радвам да повторим.  newsm44 Но този път ще обмислям вариант пътуване с баба!  Naughty
И така – снимки почти нямам направени, щото мойто хлапе на ръце беше, не ходи още, а и баткото само бели правеше, и виках по него. / В тоя дух да поморя Жени да ме извини още веднъж за баткото! / Та ще замоля всички, които бяха на срещата да ми пуснат малко снимки- ще им изпратя мейла си по-късно! Praynig Hug  bouquet newsm51
Запознах се на живо с много мами и малки дечица – кое от кое по-сладко! И аз завидях на двете Данита – Джиджонка и Вип-ова, че бяха с баби и си изкараха купона без проблеми / и ревове /. Завидях благородно и на повечето бебета, че вече ходеха, а мойта пикла само в ръцете ми стоеше! Confused Tired ooooh! Итака по темата:
Луси, уникална си! Много си фешън, сладка, чаровна и прекрасна! Е как няма да те задяват чуждите мъже, независимо дали си с дете или без! А Венцулини е страхотен! С характер!  bouquet
Мариета, много ти благодаря за милия жест – трогна ме много – чак се замислих защо аз не съм се сетила да направя нещо подобно! Страхотен човек си, а Мариса е една малка принцеса, и да знаеш много се радва, че си ѝ майка!   bouquet
Хера, фотографа на групата и организатора на срещата! Имаш страхотно семейство, и добре пиеш джинчета!  Mr. Green Боример е прекрасен, а ти си страхотна жена и майка! Като дойдеш у Варната, Ша та черпим за труда, който си положила!
Вип-ова- и двете красавици бяха страхотни!
Неллили – Елена и Алекс са чудесни деца, а малката е голяма мацка – ще разбива мъжките сърца.
Шени, и твоето семейство е страхотно – а Али, макар и непокорна и инатлива, е една прекрасна малка госпожица.
Джуфче, Дани е прекрасен, а как само пълзеше – ще го запомня с това!
Теди, Марти е уникален сладур. Много кротко и лъчезарно дете!
Жира, Сиянието е много красива малка госпожица.
Жени, и Саши, и Митето са страхотни. А Митето ще го запомня как нагъваше пилешки хапки, а аз си мислех ами да му дадат на детето и малко биричка за по-лесно храносмилане. / шегувам се/. И още веднъж се извинявам заради баткото ни!
Марте, правя ти евала за багажа, който си събрала в реното! И да дадеш малко уроци – нагледни- как става това! Маги е прекрасна черна перла!
Бубе, надявам се че Габи и Ралфи вече са добре! Дано си изкарате добре на Трявна.
Така, а варненки - Мушето, Бонбонката-мая, Джиджонка - те си знаят. Благодаря Ви, момичета!
А бе що имам чувството, че изтървах някой?
Този път аз се олях. Дано някой ме прочете!

# 242
Така, и щото прозореца ми прескача и ме нерви- нов пост
Момичета много се радвам че ви има, и много се радвам че се запознах с вас.
Всички сте страхотни майки и жени!   bouquet  bouquet  bouquet
Нямам дар-слово като някой от вас,  Mr. Green но това е от сърце.

Последна редакция: нд, 24 юни 2012, 22:58 от a_val

# 243
Eй, ама нали съм си ревла, та успяхте да ме просълзите. Confused

Много сте хубави и толкова усмихнати... Hug Hug Hug и как ми се искаше и ние да сме там с вас...ама живот и здраве на есен, ако верно се организирате, така и така ще идваме да сменяме колата дано успеем да се включим в следващата среща. Hug

Хера, да сложиш още от общите снимки. Wink

# 244
  • Стара Загора
Тони точно днес теб споменавахме, че ще си идвате на есен та да те изнудим да дойдеш и ти Mr. Green
Олееее ето...Сиянието неможах да снимам...обаче имам основателна причина Crossing Arms естествено не аз съм виновна Mr. Green
Даже и моето чаве не съм успяла да снимам...направо да не повярваш. АКо някой ми е снимал съкровището...моля снимка.
А_вал така си ни описала...като майки супермени Hug а теб въобще не те чух да викаш Heart Eyes
Много сте готини всички и мисля, че наистина беше хубаво...а днес ми е скучно и тъжно...особено като ви изпращах един по един... Tired Blush и се сетих за филма Синьо лято...така се чуствах и на последните серии когато свършваше лятото
И аз съм ревла Laughing
А сега лягам...снимки повече утре...нямам вече сили днес. А утре съм сама с двамата - сержа наряд...та ще си кукувам Crossing Arms

# 245
Такааа.. айде и от мен нещо по-съдържателно  Crazy
Хера, сега като гледам, що не застанах да ме изфоташ с двамата ми се чудя newsm78.. страхотни снимки!
За събирането и организирането (есента Mr. Green).. мисля ако може още сега да ти издигнем (щеш не щеш) кандидатурата. 
Сержа.. и тук да го изфукам какъв е внимателен и възпитан и кво ли не.. Хера не е дремала като го е избирала хора, да знаете Peace Скапа ми се колата нещо и човека ни заведе на ремонт, заведе ни до групата после, върна ни после да си вземем оправената кола.. страхотен човек. 
Шени, страхотни са и вашите снимки също.
Лусинда е веднъж, няма какво да я коментирам. Къде се видяхме с нея за пръв път тя да каже, че ще е по-описателно  Joy
Мушето и тя като Лусинда.. ще ми ехтят някои нейни изрази в ушите дълго време  Mr. Green  То emotion е описанието ти, Мушеееее. И дискотечки  Joy
а_вал, случват се такива неща.. важното е, че е добре сега Сашко. Боли го и още няколко дни ще е така, но пък е с хубави спомени и впечатления. И още като разказва за падането го нарича "приятела ми", което за неговото характерче е направо супер  Peace
Марте, твоите момчета много възпитани бре! Не е като да не си се постарала.
Дани на Джуф е такава душичка..
Всички момиченца, ама всички бяха неотразими.
Много за малко се видях с някои, ама хайде на есен пак  Hug
От мен снимки да искате  Joy ще видя, имам 5-6 сигурно общо, дано кача ако има някоя що годе за показване. То след тия дето вече сте гледали, дали да не се хАбя даже си мисля.
Шени, ще следя за отбиването как ви върви, дано имате хубав резултат  Peace

# 246
  • Стара Загора

Сержа.. и тук да го изфукам какъв е внимателен и възпитан и кво ли не.. Хера не е дремала като го е избирала хора, да знаете Peace Скапа ми се колата нещо и човека ни заведе на ремонт, заведе ни до групата после, върна ни после да си вземем оправената кола.. страхотен човек.  
Както е видно..спя само като раждам Mr. Green
Чудни, чудни...всичките.
Жени другият път ми напомни...фотам ви веднага...преди да седна да пийвам джинче де...че фокуса ми отива тогава на кино Mr. Green
Всички деца са срахотни и големи истерии невидях въобще/с лекооо изключение на Али ървияден нодетето му се спеше и беше изнервена/...така, че само да съм чула да се оплаквате я от мъж, я от дете /това не включва Мариетка...тя знае Mr. Green/
Абе дет се вика - намерихме се Hug Heart Eyes
За на есен - въобще...отказвам всякаква кандидатура...искам само да давам пари /не много Mr. Green/
Там болярската снаха...тя си знае...да се разтърси малко Twisted Evil не да води само баби с нея Mr. Green /изядох ли те...от завид е това Mr. Green/
И аз ще поогледам нещо. Може и към ТРявна да идем.
Джуфката е страхотна...Дани...кротко дете бе...няма такова фъчкане и ринене като моето Hug
Бонбонката - много нежна жена и тя случила на мъж и дете...и на двамата не чух гласа Mr. Green
БУБА няма какво да я коментирам...стара кримка като мен и напълно ми се покриха виждания за нея Hug РафУУУУ е стрОтен, Габи и той /милия беше с разстройството и не го видях много, много/ За СПас....гледа си децата човека и гък не каза докато жена му мяташе там с душката някви разкрасителни истории Mr. Green
Нелли има страхотно семейство и тя - ЕЛена...фейвърит дет вика душето. Още в петък в града се видяхме и...веднага се напаснаха нещата Кафепиенето беше в нашия офис на душката и мен де - къде другаде да е.
Мушеееее номер едно  bowuu колко съм се смяла с теб...Макси не го коментирам въобще Naughty уникален Hug
Диди Вълкова, Теди, Шени....все хубави и готини жени. С Вълкова добре ни дойде на маса де Hug
Дани на джидонката много ми прилича на моя Боример /само на външен вид..моето е лудо иначе/
АБе всичко беше супер. Мариетка още веднъж - благодаря за топката и картичката Heart Eyes
Сега ставам да си пия кафето, че ония Боример ей сега ще ме грабне.
Душката е номер едно....който не го беше разбрал от постовете...вече се убеди наживо bowuu С нея е много забавно и въобще не скучая....чакам си я пак другия месец.

# 247
Снощи седях и си тъгувах над снимките,дето Хера ги беше пуснала.
Та кога казвате ще е следващата среща?

# 248
  • Стара Загора
Снощи седях и си тъгувах над снимките,дето Хера ги беше пуснала.
Та кога казвате ще е следващата среща?

Както се изкоментира на събирането...тябва сега да почваме търсенето. Идеята беше ранна есен. Та да не сме навряни по ресторанти а да сме навън.

# 249
ехооо,банда,прибрахте ли се бре Laughing

започвам "кратък" анализ на соарето,подгответе се Mr. Green (сипвайте си кафето,палете цигарата... Mr. Green)

беше страОтно,въпреки че като се замисля едва ли някой ще каже,че му е било скучно и гадно,но при мен ако беше така - ви го изтърсвам на момента Joy имаше леки грешки в организационен план(душе,ние сме за бой),но следващият път това ще бъде коригирано(човек се учи от грешките си) Naughty

децата
- красоти Heart Eyes даам,може би Али се опитваше да ни бъде някаква конкуренция,но В. и за краткия си престой с нас,успя да докаже,че е най-ГОЛЕМИЯ Mr. Green тук е мястото да благодаря на прекрасните си родители,че за  пореден път поеха грижите за него,за да може аз и ММ да се почувстваме като хора  bouquet в този ред на мисли - майката на Жени,семейството на Джиджи и майката на Дидката - прекрасни хора,много симпатични и всеотдайни Sunglasses душе,тук ще те спомена и теб,ама не мога да не отбележа,че все пак за едната вечер "съкровището" ти пое нещата в свои ръце Mr. Green да са ни живи и здрави всичките и все така да ни помагат Peace

искам да вметна още нещо за децата - габаритите изобщо не са такива като на снимките Crazy аз очаквах да видя някви големи деца,естествено моя да е най-малкия Mr. Green,но не беше така,единствения разкошник,който си отговаря на размера е Максимилиан Heart Eyes(идваше ми да му изям кълките на него Crazy)та,моя се нареди в категория "средна",леееко преминаващ в "тежка" Mr. Green

душе,гледам че си публикувала снимката с трите "бездетни" hahaha ами тЪй де,поне да знаят на кого да завиждат от сърце Mr. Green Joy

мъжете - направиха ми доста добро впечатление - грижовни,разбиращи,помагащи...ами да са ви живи и здрави Wink и само да съм чула някоя от вас да се оплаче от нейния  Mr. Green

сегааам,започваме с главните "виновници" за това събиране - майските мами Heart Eyes

останах мноооооооооого приятно изненадана,че всички ми станахте много симпатични Sunglasses варненки - отдавна са ми слабост и се оказа,че наистина са много куул Hug Мушето - дет се вика "усещах,че сме от една порода" - изцяло моя кръвна група Heart Eyes,Джиджи - прекрасен човек,то си личеше и от постовете ѝ тук,а Дани е страшен пичага (и така ѝ завиждам за гривничката му)Heart EyesАвалчето - много готина(и тя,и мъжа ѝ),обаче другия път верно да се замисли за баба,че да може да се наговорим като хората с нея,а Ани е истинска чаровница Hug,Бонбонката - много мила,нежна,крехка...Сиската има на кой да прилича,Буба(наЛ си варненка по душа Wink)-1:1 с това,което вече знаех за нея като човек и 1:1 с някои мои качества Wink  Naughty,цялото им семейство е страОтно Heart Eyes

преминаваме към софиянките и естествено започвам с Нелли - оправда напълно очакванията ми - във всяко едно отношение Hug  Heart Eyes цялото им семейство е много готино  Heart Eyes(за пореден път се доказа,че Водолеите са ми слабост - визирам нея и мъжът ѝ)Алекс и Ели - май фейвърит Heart Eyes  Теди - пак казвам шапка ѝ свалям Peace абсолютно мъжко момиче,а Марти е един прекрасен кротушан Heart Eyes(честно казано от всички дечица най-много съм запомнила него,защото все се оказваше в моето полезрение Sunglasses) Дидката - бърборана-сладурана,аВип-чето си е просто вип  Heart Eyes Laughing,Шени - много е мила,добродушна и разбрана Hug(Шенка,да не си объркала зодията Wink)Жира - аз и преди бях казала,че са много готино семейство начело с мис С. Heart Eyes,Жени - възхищавам ѝ се за начина,по който отглежда децата си bowuu ,много са готини и свободни(влагам "онзи" смисъл в тази дума),а за това как се срещнахме за първи път с нея,отговорът е "като кьоравите на моста" Joy беше изключително забавно как я разпознах на магистралата hahaha обажда ми се тя да ме пита на коя отбивка да свие за СЗ и аз започвам да ѝ обяснявам,обаче аз също карам и ми е леко усойно,при което се разбираме,че вървим по едно и също време и по един и същи път,в следващият момент аз ще свивам вече по въпросната отбивка и виждам един Пасат на аварийни,с бързия ми мозък веднага поглеждам регистрацията и виждам,че е софийска,при което питам Жени "вие да не сте с един Пасат комби" и тя "да",викам ѝ "аре сега се обърни надясно,виждаш ли жълтата кола,карай след нея - аз съм" Joy беше много култово изпълнение и няква супер дива случайност Crazy Елджуфиса - много са сладки като семейство,учудих се,че бяха дошли без кучО Joy,обаче другият път да внимават повече с движенето в колона Wink,Мартето - експанзивна,говореща,емоционална,ръкомахаща,импулсивна....така я видях през онзи ден... Hug семейството ѝ е прекрасно,като самата нея Heart Eyes на изпроводяк,освен че решаваше задачи и беше впрегнала всички математици в групата да го правят,не можах да я видя в друга светлина  hahaha

заралийки - Мариетке,благодаря ти от сърце за милия жест Hug няма друг такъв мил човек като теб,или поне са на изчезване Naughty и тази картичка ще си я пазя като един много мил спомен от теб Heart Eyes съжалявам за това,че не можахме да се видим в неделя и да се изпратим Confused но пък се надявам скоро да се видим за по-дълго Hug

душе,любовта ми към теб е видна и вечна Joy каквото и да кажа,ще е слабо,така че ти си знаеш - обичам тЪ Heart Eyes

ако съм забравила нЕкой У краткия си разбор,значи не съм чула нито неговия гласец,нито на детето му Joy

пак казвам - очарована съм от това събиране и от хората,единственото,което беше леко смущаващо е,че почивката ни излезна все едно сме били на хотел в Съни бийч,ама здраве да е,изкарахме си много гот Sunglasses

купонЯ беше на мах.,бирата и емоциите също,музикалния фон - на ниво(бебешко жужене)...абе верно сега като се замисля що нямахме музика нито в механата,нито на Кончето Mr. Green бях ви обещала хора и ръченици,ама глеЙ кЪ ме секнаха Mr. Green Joy

благодаря на всички за милите думи Hug радвам се,че ви има и че ви познавам вече И фейс ту фейс Laughing сега сте ми още по-близки от преди Sunglasses

аз приключвам,защото другите нЕма да могат да вземат думата от мен Mr. Green

някой има ли инфо за Гери и Еди Thinking

п.п.към тези,които не дойдоха - завистта е порочно чувство,внимавайте с нея Mr. Green hahaha и стягайте багажите за есента  Naughty

п.п.отивам У фейса,че имам да лайквам до утре  ooooh! Mr. Green

# 250
  • Стара Загора
Дет се вика- душе голяма си!  Mr. Green / за завършек на изречението разбира се...зеления/
АБе бабите са си баби ся...квото и да казвам...друго си е да излезеш с приятели и мъж си! Па после ако трябва...бий си главата Mr. Green /както аз вчера моята Twisted Evil обаче си плащам цената за това да съм с вас /
Другото е...здраве Heart Eyes

# 251
Lussy, чаках И твоят репортаж, макар че добих представа и от на Хера и другите... Laughing Явно забавата ви е била в повече..Simple Smile

Айде сега остава да измислим по кое време да е другата среща, че на нас ни трбява поне месец и половина планиране, че до можем да се включим... Thinking ooooh!

# 252

Шени - много е мила,добродушна и разбрана Hug(Шенка,да не си объркала зодията Wink)

А ти сигурна ли си, че говориш за мен? Hug
Дет се вика- душе голяма си!  Mr. Green / за завършек на изречението разбира се...зеления/
Подкрепям тееее  Hug

Хора, аз няма да давам подробен отчет за всеки, но ви благодаря за милите думи, всички сте наистина страхотни мацки и мацове, децата са разкошни и наистина нямам търпение да се видим пак  Hug
Виждам, че няколко човека са споменали настроенията на Али, отдъхнах си - не сме останали незабелязани  Mr. Green Жалко, че не можах да спретнат истински дует с В. - майка му много бързо го отнесе  Crossing Arms
Не можах да снимам и Али и Рафи, на когото е обещана...Нещо не си съвпаднаха будуванията и спането им Crossing Arms
И не на последно място да си поФаля и аз ММ - щото пое приспиването и храненето на Алинка по собствена инициатива, за да мога аз да се позабавлявам с мацките на спокойствие Heart Eyes И всъщност точно заради това заопчнах и да я отбивам..Така и така няколко пъти заспа без гърда, рекох да продължим в тази насока:)
Ако някой ден ви се оплача от него да ми напомните какво е правил в Старозагорските бани  Mr. Green
Шени, ще следя за отбиването как ви върви, дано имате хубав резултат  Peace

Ами върви за сега, с баща си заспива по-лесно отколкото с мен, но до тук сме я докарали, дано да успеем до края Praynig

Хайде приключвам, че не съм закусвала още...Приспивах малката 1 час, последните 20 мин с ревввв ooooh!
Усмихнат ден!

# 253
  • София
Здравейте.Имам въпрос-може и да сте коментирали но не прочетох.Кажете ми какво използвате срещу комари(тези които имате проблми с тях) в стаята,което да става за децата.

# 254
Аз имах една джаджа на Чико,която се включва в контакта.Страхотна е,не издава миризма(на мякакъв друг принцип действа),но комар не се е вясвал.

Общи условия

Активация на акаунт