Слънчице, курорти и море , Майското дете дупето пече! - Тема 19

• 39 692
  • 737
  •   1
Отговори
# 660

Пък варненки довечера сме на ракиййкаааа (а преди това ще плажувам  bowuu ) Party

Прегръдки за всички и най-вече за малкото наранено пръстче на Деси Шишината Ина  Hug

# 661
  • До морето :)
Добър ден! Аз от болести и дупки не пиша, не от жега. Обожавам жегата, стига да не ми тормози толкова детенцето.  Mr. Green

Луси, след този пост не може да се мълчи.  Grinning Дано В. няма повече спукани капиляри. Твоят преглед при мамолога да е с блестящи резултати, както и цитонамазката. А за съседите - дано се вразумят още от първия път.

Гери, не се притеснявай, ще стане бебето. И ние сме на тази вълна, но баш днес май съм в О, а ММ е наряд.  ooooh! Обаче поне при мен ми е много по-спокойно сега, отколкото като правихме Елена, сега си имам занимавка и се разсейвам с нея, пък каквото стане.  Grinning

Джиджонка, и при нас това е лошото със заспиването, Ели е същата. Слиза, но не може да се качи и иска аз. А другото е, че иска да върви права на спалнята и само викам като ненормална, ама май взе да има респект и от мен.  Grinning

Тони, дано твоята приятелка успее да ти прати количката.

Гале, като те чета и така ми се ходи и на мен на работа....

Зазка, честити ви ходещи крачета.

Деси, дано по-бързо порасне нокътчето на Ина. А как нямам търпение Елена да тръгне на градина, само заради раницата, която ще й купя  Laughing И каката наистина е пораснала

Марте, Теди, честити ви християнчета.   bouquet Heart Eyes

Шени, прощавам ти, че не си се обадила, само заради снимките които показа тук и във ФБ. А за целувката - след 5 месеца те чакаме и ти да се похвалиш с положителен тест.

Хоупова, и аз съм така. Свършва лятото....  Sad

ВарнвенкиCrossing Arms завид-завид.

За нас - Първо Елена беше с Т, после сополи. След това аз три дни с ужасно главоболие, имах чувството, че имам контракции в главата. Мислях, че няма да оцелея. После Елена беше с някакъв странен обрив по раменете и ръцете, като от алергия, а след това с разтройство. Сега уж всичко е наред, ама до кога....

Иначе е добре, вече казвам МА-МА, като това означава мама, биберона, вода и храна.  ooooh! А онази вечер й показвах къде е луната и беше много смешна. Като я питам: "Къде, мамо, е луната?" и тя сочи с пръстче и вика: "ЕЕЕЕЕЕЕЕЕй там!"  Joy По-забавното беше като включиха уличното осветление и всяка лампа стана луна.  hahaha И същата вече бяхме в парка само двете, тръгваме си към 21:15, но Елена - не. Там щя седи, тръгнах аз, оставих я и стигнах почти до вратата (а това е доста далеч), с мисълта, че ще ме последва.... Да, ама не. Играе си на люлките и хич не й пука, че е тъмно, че е сама и че мен ме няма.  ooooh!

# 662
Много е хубаво човек да ходи на работа,друго си е,скоро ще забравя как се сменят памперси:) ама пък нищо неможе да замени мързелуването вкъщи.. Все още ми е трудно да организирам времето си след работа,че се прибирам късно,късно към 19-19:30 и докато се обърна,то станало време за лягане,ама пък и вие пишете малко ,та успявам да Ви следя.
Мариела е добре в яслата,яде,спи,играе...е мрънкала понякога като я оставя сутрин ММ,и като я пребира,ама то без това неможе.

Луси стискам палци всичко с теб и В.да е наред.И аз имам разни спукани капиляри по краката и то съвсем нови,ще взема да пробвам този крем.

Зазка,честити крачета.

Гери,ще чакаме хубави новини,пък било то и по късно.

Марта,Теди,честити християнчета.Гледах снимки във ФБ,много сте хубави.

Нашето кръщене се отлага за неопределено време.

Шени,страхотно сте си изкарали.

# 663
Djidjonka,веднага го вземам Данито,бе.Хем ще се веселят децата,аз ще си сърфирам в мрежата,ти ще идеш на парти и всички ще сме доволни. Laughing

Ина хич не може да слиза от спалнята,тромавичко ми е кюфтето.

Може ли да дадете линк за този крем с арника,моля!

Ей,варненки,свирнете и на мен като излизате на ракийка(нищо,че не пия).Или ви е страх,че няма на кого да оставя децата и ще дойда с тях Joy

Като споменах,че не пия ракия се сещам,че като студентки имах една позната-голяма устатница.Веднъж едно момче я кани:"Хайде да идем да пием кафе".А пък тя го отряза:"Аз кафе не пия!"И той милия загуби ума и дума,не знае какво да каже,Рада обаче веднага влезе в час и продължава:"...но пия капучино,горещ шоколад.."

Та и аз,ракия не пия,ама бирата я уважавам Grinning

Последна редакция: сб, 28 юли 2012, 22:44 от desi_shisha

# 664
ЯЖ,ПИЙ,ДЪВЧИ И СЕ ПОЧЕРПИ!

и тъй като тук никой не ме е отразил  Crossing Arms,ще си пожелая сама много здраве,щастие и късмет Sunglasses
(имам нужда и от трите в особено големи дози Naughty)

п.п.В. ми поднесе най-големия подарък за РД - безсънна нощ с ритници за разкош Mr. Green

# 665
  • София
Е Лусинда-чакай, още не е свършил денят, нахраних децата, сложих ги да спят и сега сядам да те отразя: bowuu
Честит рожден ден прекрасна девойко Мая!!! Да си жива и здрава преди всичко, да се усмихваш повече  и да няма никакви причини за тревога! Да ти върви бизнесът, да отидеш на романтично пътешествие, да се гордееш с мистър В. и най-хубавото тепърва да предстои- останалото във ФБ! Peace  bouquet Hug

П.с.-Огнени цветя като самата теб! bowuu
Честит рожден ден мила Ники!!! И за теб най-важното пожелание е живот и здраве!Бъди вдъхновена и позитивна, радвай се от сърце на малката си кукла и осъществи и най-смелите си мечти! Peace  bouquet Hug

Ние: Маги за 2 дни се превърна от кротко агънце в  див звяр! ooooh! Ходи и руши всичко, до което се докосне, събаря маси и чинии, бърка по контактите и мрънка с пронизителен глас ако мръдна на повече от метър от нея!Разкъса ми книгите, до които се докопа, счупи апарата за кръвно и по цял ден се разхожда по голо дупе и се борим с гърнето, но явно още не е дошъл моментът Thinkingне разбира за какво служи или ако направи нещо е случайност- в повечето случаи си маркира територията и аз ходя след нея с парцала ooooh! опитвам се и да я науча да се храни с лъжица-тя си има нейна, а аз и давам с друга-познайте после какво е около нея и дали не се налага да я къпя с косата bowuu hahaha Та така се забавляваме ние-хич не ни е скучно! Peace
Хайде накой да напише два реда, та да има какво да прочета до 16.00 ч., когато ще се събуди "дивият звяр" и край с моето спокойствие! bowuu
Въпрос:Вашите деца казват ли последователно 2 думи newsm78 Магдалена не спира да говори неразбираемо, но от всичко добре се разбира "мамо ела", "тати дай", "бати папу", " нама го", придружено от учудване и още един два бисера! Peace Hug

# 666
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МАЯ! ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА, НЕКА ВСИЧКИ ОКОЛО ТЕБ ДА Е В ЦВЕТЯ И БОНБОНИ.  Mr. Green ОСТАНИ СИ ТАКАВА, КАКВАТО СИ СЕГА, ЗАЩОТО БЕЗКРАЙНО ТЕ ОБИЧАМЕ!  Heart Eyes

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, НИКИ!
Нека твоят рожден ден
ти донесе толкова щастие,
колкото ти даваш на всички хора,
които познаваш!

Марте, ние караме на по 1 дума 2 седмици. Горе-долу на толкова време си сменяме репертоара. До онзи ден бяхме на О-па, сега сме на "Ееееееееей, там", но според мен това за нея е 1 дума. Още не правим словосъчетания.  Laughing Успех гърнето и лъжицата.

За нас - миналата година щяха да ни изгорят животните, тази - къщата.  ooooh! Седя си аз на кафето, а ММ - на майната си в гората и ми звъни: "Жена, нещо гори вкъщи!" Поглеждам аз и гледам някакъв пушек близо до нас, ама спокойна, щом никой не се е обадил.  Laughing Прибирам се, какво да видя - пожарни, пушеци, маркучи... Понежа нашата къща е крайна на селото, след нас започват поля и глупости. Та като пламнали и в последния момент се спрели до оградите. Изгоря една къща, добре, че никой не живее в нея. Абе... пази Боже.

Иначе Елена пак е във фаза ЗЪБОНИКНЕНЕ. Няма спане, рев, мрънкане, ужас. Първите 8 почти не ги усетих, но сега... Поне, че остават още 4 и 1/2 само  Mr. Green

Въпрос - някой чувал ли е за тези кехлибарени гердани, които уж помагали за зъбките. По-малко ги боляло децата и по-лесно излизали. Нещо не ми се вярва, а и не ми се дават 40 лв. за проверка.  Laughing Ама ми казаха, че могат да ми намерят за 15 лв., та съм в чуденка. То за 4 зъба, ама пък ако помагат...

# 667
Мила Луси,пожелавам ти много здраве,душевен мир и мноооого любов!

Лече,Слава Богу,че се е разминало!

# 668
открад, открад, мерси, Лече,

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МАЯ! ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА, НЕКА ВСИЧКИ ОКОЛО ТЕБ ДА Е В ЦВЕТЯ И БОНБОНИ.  Mr. Green ОСТАНИ СИ ТАКАВА, КАКВАТО СИ СЕГА, ЗАЩОТО БЕЗКРАЙНО ТЕ ОБИЧАМЕ!  Heart Eyes

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, НИКИ!
Нека твоят рожден ден
които познаваш!

Аз имам 1276 проблеми на главата и въобще не ми се пише... а и вие не пишете, за да се разнообразя... мда..

# 669

Лус, те всички вече във ФБ, кой да те отрази  Crazy
И на мен не ми се ще, обаче темата да замира, защото на мен тук ми е по-приятно и систематизирано да пиша, отколкото във ФБ  Crossing Arms

След снощното "иху" на варненки, днес е тихо  Mr. Green Аз релаксирам, щот се прибрахме по малките часове  Flutter  Whistling

Забравих да отговоря на Нанди  ooooh!
Не съм чела ам. тема (и никога не съм го правила), но вярвам, че документите, с които разполагам отговарят на определените условия, миналата година пътувах с тях. такива теми (влязох да видя за какво говориш) само ме объркват и като цяло не ми дават никаква информация, която да ми е в помощ, а само ми носи излишни притеснения. Може и да е, защото не съм следила и съм изпуснала началото на дискусията..знам ли..

Относно изследванията на децата, все забравям да ви кажа, че в БГ рутинно изследване на олово в кръвта НЕ СЕ ПРАВИ. Може само в специализирана токсикологична лаборатория, която имало тук май само във Военна б-ца  ooooh!
В БГ с тези китайски стои под път и над път..с право не ги изследват децата, за да не всяват смут в родителите, защото предполагам, че нивата няма да са в норма (а нормата е 0)

# 670

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, НИКИ!
Нека твоят рожден ден
които познаваш!

Лече,мерси. И се радвам,че сте отървали кожата,страшна работа е.

Гердани за безболезнено никнене на зъби
  newsm78,за първи път чувам. Мариела се обзъведе с 4 предкътника,единият от които доста голям,но явно доста я болят,защото се буди с писък през нощта,а денем ходи до шкафа,където стои кремчето за венци вади бибероната,сочи към него и казва "мамамама"

Словосъчетания не прави,та тя дори почти не казва нищо смислено освен "мама,ам-ам,дей,дей (дай) ,айде, ко(котката) и другото са бебешки бръщолевения.

Марте успех с лъжицата и гърнето.От известно време и Мариела така яде,тя държи лъжица и аз също,тя храни мен,аз нея:),но понякога хващам нейната ръка и и помагам да яде.

За гърнето,вече два пъти я хващам,че ми носи гърнето,гъзнисва се,сяда на него и понеже аз не и обръщам много внимание,после памперса  е наакан,да взема следващия път да я сложа на гърнето ли newsm78

# 671
Пожар след пожар! Още един, огромен, но в другия край на селото. Че и ММ отиде доброволец...  Praynig

# 672
Лусинда,Честит рожден ден!ожелавам ти най-вече здраве-за теб и всички около теб!И мноооого късмет във всичко с което се захващаш!

Нели
раздвам се,че се е разминало!Дано няма повече пожари!

# 673
Ха, добър ден!
Аз съм на работа, Вики я оставихме за още една седмица в Пловдив при родителите ми, а софиянки с децата са на среща в Мола  #Cussing out И т'ва , ако не е кофти начало на седмицата...

Лусинда, ще ти дърпам ушите кЪт тЪ видя следващия път! Ти сама ми каза, че ще се разминем в Пловдив и аз изобщо не си помислих да те притеснявам, ама ако знаееех  Naughty Време за теб и Венцулин щях да намеря обезателно  Mr. Green Колкото до всичките неприятности, сигурна съм, че всичко ще е ок, както при теб , така и при Венци  Hug Изкрено ви го пожелавам!

Нели
, кофти, че сте имали неразположения. Много прегръдки за вас  Hug Аз тези дни също имах адско главоболие, направо ми идеше да се откача главата и да я ритам, ритам, ритаааааам !!!!!

Варненки, свалям ви шапка!!! Еййй, как не се организирахме и ние един път без децата на ихуу-ахууу...Хм...тряяя се направи нещо пУ въпроса  Naughty

Момичета, много ме мързи, да не говорим, че ми е адски тъпо!!! Отпуската ми е разпокъсана и сега едва влизам в кондиция. На всичкото отгоре ми го няма милото детенце...оффф, голяма е тъпня без Вики   Sad  С ММ ще  компенсираме липсата й тези 5 дни, като й напазаруваме всякакви аксесоари за морето. Вече си има много готини още 2 чифта джапанко-сандали  Mr. Green, пелени за плуване, бански, хавлийка, пояси, топки, басейни, кофички-бофички, шапки, тУйлети, за една бройка да й купя й детска плажна чанта, ама като видя 30 лв и викам "аййййй, Дианке, прекаляваш!!!"

Иначе в Пловдив си изкарахме добре, само дето многоооо жега.... Хубавото е , че Вики се забавлява и се слушат много с баба си! Аз успях да си почина и да се наспя, както й да се видя с най-добрите ми приятели!

Толкова от мен  Mr. Green Започвам да се трудя, че има много работа  ooooh!

# 674
 Hug Да се разпиша и аз, да не ви домъчнее за мен Simple Smile
Ние вчера правихме прощъпулник на малката - оказа се, че кръвта вода не става и Али ще си вади хляба с професията на татко си - хвана мишката на компютъра:) Вторият предмет беше фотоапарат Twisted Evil Точно преди да сложа продуктите ми се прецака машината за хляб, та месих питката на ръка...Ами много хубава ми се получи бе, толкова вкусна и пухкава...Е украсата малко се поразтегна, ама аз не очаквах така да бухне Embarassed Пак заради прощъпулника се престраших и направих торта "Павлова" - ми и тя ми се получи Blush Ей това му се казва скромен човек. Снимки съм качила във ФБ.
Днес бяхме на Софийската среща в МОЛа, обаче много, много ни оредяха редиците...Като се върнете всички на работа, ще се срещам сама със себе си май Crossing Arms
Друго, друг...в чуденка съм къде да ходим на море в началото на септември...Та ако имате идеи - мятайте ги насам...Още ме е яд, че се разсъхна работата за срещата Crossing Arms
Диди - весело изкарване на вас, раздайте го с ТМ като младоженци през тези 5 дена Simple Smile
Нели Hug радвам се, че ви се е разминало.
Хайде усмихнат ден от мен   Hug

Общи условия

Активация на акаунт