Дано В. няма повече спукани капиляри. Твоят преглед при мамолога да е с блестящи резултати, както и цитонамазката. А за съседите - дано се вразумят още от първия път.
Обаче поне при мен ми е много по-спокойно сега, отколкото като правихме Елена, сега си имам занимавка и се разсейвам с нея, пък каквото стане. 

завид-завид.
А онази вечер й показвах къде е луната и беше много смешна. Като я питам: "Къде, мамо, е луната?" и тя сочи с пръстче и вика: "ЕЕЕЕЕЕЕЕЕй там!"
По-забавното беше като включиха уличното осветление и всяка лампа стана луна.
И същата вече бяхме в парка само двете, тръгваме си към 21:15, но Елена - не. Там щя седи, тръгнах аз, оставих я и стигнах почти до вратата (а това е доста далеч), с мисълта, че ще ме последва.... Да, ама не. Играе си на люлките и хич не й пука, че е тъмно, че е сама и че мен ме няма. 

Ходи и руши всичко, до което се докосне, събаря маси и чинии, бърка по контактите и мрънка с пронизителен глас ако мръдна на повече от метър от нея!Разкъса ми книгите, до които се докопа, счупи апарата за кръвно и по цял ден се разхожда по голо дупе и се борим с гърнето, но явно още не е дошъл моментът
не разбира за какво служи или ако направи нещо е случайност- в повечето случаи си маркира територията и аз ходя след нея с парцала
опитвам се и да я науча да се храни с лъжица-тя си има нейна, а аз и давам с друга-познайте после какво е около нея и дали не се налага да я къпя с косата
Та така се забавляваме ние-хич не ни е скучно! 

Магдалена не спира да говори неразбираемо, но от всичко добре се разбира "мамо ела", "тати дай", "бати папу", " нама го", придружено от учудване и още един два бисера!

Седя си аз на кафето, а ММ - на майната си в гората и ми звъни: "Жена, нещо гори вкъщи!" Поглеждам аз и гледам някакъв пушек близо до нас, ама спокойна, щом никой не се е обадил. 

,за първи път чувам. Мариела се обзъведе с 4 предкътника,единият от които доста голям,но явно доста я болят,защото се буди с писък през нощта,а денем ходи до шкафа,където стои кремчето за венци вади бибероната,сочи към него и казва "мамамама"
И т'ва , ако не е кофти начало на седмицата...
Време за теб и Венцулин щях да намеря обезателно
Изкрено ви го пожелавам!
Аз тези дни също имах адско главоболие, направо ми идеше да се откача главата и да я ритам, ритам, ритаааааам !!!!!
С ММ ще компенсираме липсата й тези 5 дни, като й напазаруваме всякакви аксесоари за морето. Вече си има много готини още 2 чифта джапанко-сандали
Да се разпиша и аз, да не ви домъчнее за мен 
Ей това му се казва скромен човек. Снимки съм качила във ФБ. 

радвам се, че ви се е разминало.
Препоръчани теми