Слънчице, курорти и море , Майското дете дупето пече! - Тема 19

• 39 697
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Айде и аз да се разпиша след призива на Нанди Simple Smile
Аз - работя. Децата - дадох ги малко да ги поизведат баба и дядо за няколко часа. Платих сот-а, чакам да ми донесат гражданската, че пак сме я просрочили.. и така. МъжЪ ми е най-перфектен, хваля го само Simple Smile хаха Simple Smile Децата - слушат, Митко циври че му растат зъби, ма като цяло е ок положението. С две думи - доволна съм от живота Simple Smile Laughing

# 646
Е, след Жени кво да кажа?! Mr. Green

nandi, благодаря ти! Hug

Аз съм в драма - в неделя в Гент ни се счупи Бъгстъра и съм като болна от тогава. Мъж ми нещо се опитва да го поправи, ама няма да може да се сгъва и прибира...много ми е криво. Той Нико си ходи и без количка - направо тича, та ми е трудно да го стигам, ама за дълги разстояния и по разходки в други градове си го ползвахме и сега ми е едно смацано... Кофтито е, че е една от пластмасите до колелото, тази, която се изпъва накрая и опъва добре задните гуми. Уф! Ще диря да видя дали изобщо я продават тази резервна част, или ще купувам някой боклук за 30 евро колкото да има да го возя до центъра, че е далеч и като се измори да може да седне. Tired
Една приятелка от английско може би ще ми изпрати нейния Бъгстър...та ако стане ще съм най-щастливия човек. Така си свикнах с тази количка, че изобщо не ми се сменя с нещо друго пък било то и за месец-два-три...

Теди, честито да е кръщението на Марти! Успях да видя снимките - благодаря!

# 647
Айде, бе, да не изгинахте от жегите  Mr. Green

# 648
  • Стара Загора
МързелЪТ и старостта при мен си казаха думта Mr. Green Така, че от мен постове - не чакайте скоро. Heart Eyes
Жива съм - починах си адски добре на морето...заредих се...друг човек съм! НО ХОДИХ БЕЗ БОРИС  bowuuграм угризения нямам..той се чувстваше добре с двете баби...аз пък се чувствах спокойна без него. Плаж, море, капанчета, басейни, джинчета, вечери, рибни дерикатеси...без да му мисля...и цигари разбира се Mr. Green
Шени...завид, завид,завид!
Надявам се всички да сте добре Hug Heart Eyes
Малко телеграфно но....мързи ме Crossing Arms

# 649

На мен жегите не ми помагат, но не ми и пречат  Mr. Green

# 650
  • при палмите и алигаторите,FL
Айде, бе, да не изгинахте от жегите  Mr. Green

На мен жегите не ми помагат, но не ми и пречат  Mr. Green
Кат' си 45 кила с дрехите Mr. Green  питай ме мен как сЪ вЪрЪ в собствен сос Animal Pig  261uu

Нищо ново и интерсно при нас, освен дето вчера като заведох Соник на лагера една от треньорките на групите се беше издокарала в коледна премяна, чорапи, диадема, обеци всичко коледно, аз малко се упулих Shocked, но нали съм възпитана си затрзях. Вечерта изпратих мъжо да вземе Соник, не съм му споменавала за таз кака, обаче той нали е невъзпитан Mr. Green, като я видял я попитал защо е с таз коледна премяна и ето и отговора- вчерашния ден бил точно половината време оставщо до Коледа, не знаех че е така , та рекох да ви запозная и ваз с таз работа-да не си седите неУбразовани кат мен Whistling.

Херич, добре звучиш Hug. Двете баби накуп ли са били като са гледали Б, интересно как са се разбирали кога какво , или им беше оставила списък с правила.

Бубе Hug, надничала ли си скоро в американската тема, водят се едни спорове за пълномощни и деклараций, мама миа............  правили изследвания на Ралф и Габ?
ние утре сме при Педко , ще видим резултатита на Мончо Peace

Тони, съжалявам за счупената количка. Нашият Бъгстър не го сгъвам и разгъвам много, просто в колата ми се вози един Макларън Техно Класик , който е ента употреба и него си ползвам за разходки надалеч. Бъгстърчето си седи у дома и ез разходки из квартала.

Зазка, честити ви ходещи крачета, да крачи смело напред малката Ния Hug

Айде и другите де , Жени си поФали и мъжът и децата кой е като нея Wink

ПП Кат не пишете и ще стигнем до есента, а за тогава имам заглавие "Златна есен е дошла, майските деца събират шарени листа"  smile3534

ППП Бубе , не чети.....пиши Mr. Green

# 651
Привет, момичета,  Hug

При нас новото е, че ни отпада почивката в Елена  Crossing Arms, щото викат по спешност ММ да се качва на корабЪ Tired, тааа няма пълни 2 месеца почивка иии айдееее  smile3548, но пък хубавото в случая, е че го промотират, т.е. издигат го в длъжност  newsm44 newsm18.
И другата хубава новина, че в събота заминаваме за 4 дни на Созопол, там ще разпуснем преди заминаването на мъж ми на 1 август сме си във Варна, тааа ще се започне подготовката за багажи, документи и прочие...

Хера, наистина страхотно звучиш, радвам се, че си се заредила с нови сили!  newsm53

Тони, съжалявам за количката ви  Sad

Нанди, рано е още за "златна есен". Mr. Green "дупетата още се пекат" Mr. Green

# 652
nandi, Гери, благодаря ви за разбирането... тук тези дни е голяма жега и не мога да ги изведа и без количка...направо загивам, защото в слинг в това време не си е работа... Да видим дали и как ще пристигне Бъгстъра от Англия, ако не утре ще вземем нещо колкото да има да ходим до центъра...

Ох, толкова е топло тези дни, че следобед ме е страх дори басейн да им напълня, защото така се напича гранитогреса на тераса, че гори зловещо. Нико с чорапки и плаче от топлото...джапанките му оламяха за няма и месец и не ги иска на краката си... ooooh! Та така...къпя ги през час да се разхлаждат. Снощи в 7 вечерта излязохме на разходка и докато стигнем до парка те заспаха в колата на 23 С. ooooh! пообиколихме докато поспят малко, че в къщи беше 30,5 С. Crossing Arms От утре го дават да захлади и да превали...дано малкто се паднат Т, че тук такива жеги са неприсъщи....

# 653
че тук такива жеги са неприсъщи....

Да бе и тук, във Варна не помня да съм била денонощно на климатик   #Shocked

Май ще закриваме темата скоро  Whistling

# 654
абе,че нЕма я закриете нЕма,щото аз появЪ ли се става страшно - никой не моЕ ни пипне Mr. Green Sunglasses

хораааа,не ми се пише,не ми се прави нищоооо,тъпо ми е на н-та степен,дупката става все по-голЕма и по-дълбока,ако идните два дни издържа и оцелея,значи ще карам поне още една година Mr. Green

както може да се досетите нападнаха ни де що неприятности има - У фейса споменах,че на В. му се пукна капиляр на бузката и съм ужасно изнервена и притеснена,защото и двамата лекари казаха,че ако е само едно - няма проблеми,но станели ли повече да съм се обадила Whistling т.е. не е чак толкова безобидно ooooh! от днес сме на ампули вит.С за стягане на кръвоносните съдове и чакаме развитие на нещата Peace

не си мислете,че тва е всичко - два дни преди това,по целите ми крака се пукнаха 100 капиляра сигурно Twisted Evil егати историята,толкова ми е омразно това,че не е истина Mr. Green купих си крема Арника,който Маринката и Нинката препоръчаха и поне себе си със сигурност ще мажа Naughty освен това взех и малко Рутаскорбин да пия та А дано ги убия мръсните гадове Mr. Green

разбира се и това не е всичко - днес бях на така отлагания преглед при гинеколог,щото си имам тва и онова като оплакване,е,оказа се че У долната част на тялото всичко е на 6,но У горната - не толкова Twisted Evil фиброкистозна мастопатия на едната гърда - това е диагнозата,която обаче изисква задължителен преглед на мамограф(днешният беше на ехограф) Naughty за момента ще лекувам с хомеопатия,а септември месец живот и здраве като се завърна и поосвестя първата ми работа е да посетя мамолог Peace дет се вика от сега си стискам палци да си остане САМО тази диагноза Praynig освен това чакам резултати от цитонамазка,които искрено се надявам да са ок Whistling

друго кво - а,да! онзи ден бяхме на консултация и съм вери хепи Laughing В. е 11140 и 80 санта Sunglasses оплаках се,че не яде,онази не ми обърна кой знае кво внимание,оплаках се,че все още на моменти стъпва на пръсти - онази ми каза,че още е малък да му правим разни облъчващи снимки на крачетата и с две думи останах неразбрана и незадоволена Mr. Green въпреки всичко ѝ поставих ултиматум,че видим ли се септември за ваксината и той все още е в тва състояние,ми дава направление за ортопед без възражения Naughty

леле,абе най-култовото щЕх да забравя - днес ходих до полицията да пускам жалба срещу съседите си миндили Twisted Evil да ама не можах да се срещна с районния инспектор и ми дадоха негов телефон да се свържа по-късно.написах си аз жалбичката У къщи и му звъня на господина да си уговорим среща,да обаче ония нещо почва да ми се хвърля по телефона,викам си леле как пък не си познал и точно вече ще почвам да го заплашвам нещо,че ще подам оплакване на по-висшестощи и тоя изведнъж омекна,стана супер разговорлив и тъй като се оказа,че основният проблем заради който исках да пускам жалбата не се отнася към тях,а към общината,той ми обеща,че без да пускам написаната жалба към тях другата седмица лично ще навести миндилите и ще проведе една "беседа" с тях и ако няма резултат,щели да вземат по-сериозни мерки Twisted Evil та,човекът ми помогна много и с изясняването на ситуацията и към кой,какво,къде мога да подам - сега ще претендирам за общо събрание на входа и ако тогава не се вземе някакво становище,домоуправителката трябва да пусне протокол до общината и от там вече да се вземат нещата в ръце,ако и там не стане,трябва да заведа граждански иск за нанесени имуществени щети,което е по-неприемливия вариант за мен,защото пак е свързан с време и пари Crossing Arms
но този път ще ги гоня до дупка Mr. Green онзи ден имахме невероятен скандал с лудата от горния етаж и я наврях там дето слънце не огрява Twisted Evil от нейните думи "няма да се съобразявам с твоето дете" се амбицирах и смятам да ги съсипя от глоби и неудобства Mr. Green

от няколко дни стягам багажи,надявам се накрая да не пропусна нещо важно и жизненонеобходимо (като обувки,гримове,дрехи)Mr. Green половината покъщнина е стегната в сакове и куфари и ММ ми каза,че явно съм решила да пътувам сама утре Mr. Green е,как не се сетих да дам примера с Мартето и реното Mr. Green

тук определено е все едно бомба е паднала и не съм особено учудена,щото и на мен хич не ми се пише,но поне се завърнах с де що мога да се оплача...не моЕте ми го отречете Mr. Green

искаше ми се да коментирам и вашите емоции,състояния и тревоги,но ще пробвам с тва,което запомних,щото има-няма направих седмица отсъствие от фронта Mr. Green

щях да казвам за Ина,че ми стана много мъчно за пръстчето Sad дано вече да е по-добре и скоро да порастне новото нокътче Praynig

на Тони,че е кофти като си имаш нещо любимо и искаш да ползваш точно него е кошмарно да му се случи каквото и да е Confused

на Шени,че и завидях от сърце Wink прекрасен подарък за годишнината Peace и тенкЮ за прекрасния разказ(щях да казвам в картинки,ама не точно Mr. Green) Hug

на Галка,че и завидЕх за социалния живот Winkна мен ми липсва все повече Mr. Green

на Вълкова,че стана мноУ активна,ей така някак си изведнъж Crazy само така,дейност трЕбЕ да отчитаме Naughty бтв,ние се оказахме по едно и също време У Пловдив,но май и двете сме доста заети Wink

на Теди - да не си и помисля да пише след месец-два,щото тук се пишат отсъствия или черни точки(според случая Naughty) Mr. Green

на Нандисимата да види кво е гадно като се изпокрие с дни наред,а аз седя тук и си водя монолози Mr. Green

на Гери,че за добрите новини никога не е късно Hug ще я чакаме,па когато стане Peace

на Зази,че дори тя ще ме изпревари за морето,а уж щяхме да сме последни двете Wink

на Жени - да я питам за рецептата за щастие Sunglasses

на душката,че от утре съм на нейно разположение за кафета и цигари Mr. Green Hug

и на Буба,че докато съм жива тая тема нЕма се закрие Joy

и на всички,че се радвам,че ви има Hug

изчакайте още месец и ще видите как всички ще се приютят отново тук...на топло Naughty аз само ще ги посрещам с точки и без точки Mr. Green Joy

п.п.арее стягам багажа и дим да ме няма,не ме търсете известно времеее Mr. Green

# 655
Аз пак ще коментирам на Луси поста наготово Simple Smile
1. За спуканите капиляри нищо не знам, обаче кремчето много го хвалят около мен - вкл. за подсечено.
2. За мамолога - http://www.homeopathytoday.eu/spip.php?article83
3. За не/яденето от децата - ми мойто не яде и няма 9 кила  Mr. Green.
4. За миндилите - стискам палци за по-безболезнен и по-безплатен вариант!!!!
5. За рецептата за щастие - много лесно.. като спреш да се тормозиш и да мислиш за всякакви глупости.. и някак си всичко тръгва още повече по вода. Не че сме имали някакви разправии до момента с мъжа ми кой знае какви, обаче напоследък много са ми на сърце той и дребчовците ни Simple Smile

# 656
  • София
Е, не ми се пише и на мен, но след този пост на Лусинда нЕма начин да не се включа  Laughing
Ще закривате темата, ама друг път-само ние двете с Лусито сме достатъчни,за да си пишем тук, докато ни се родят внуци  Mr. Green
И аз да попитам за Инчето-как е болното пръстче?
Тони:Важното е вие да сте живи и здрави, пък количките са временно явление bowuu
Колкото до децата и езиците-скоро ще говорят толкова добре, че вие с ТМ само ще им завиждате bowuu
Гери:Абе ТМ толкова често пътува, че се чудя кога ще намери време да "извая" братче или сестриче на Еди newsm78 Дано да е скоро Praynig Peace
Шени: Доволна съм от разказа, който чаках-добре сте си пообиколили, починали, Алито е проходило-остава само да се видим  в понеделник да разкажеш на живо! Peace
Лусинда: Стига  с тези дупки-Венци ще се оправи, ти също-искрено се надявам, че здравословните проблеми ще останат зад гърба ви! Praynig Hug
Колкото до съседите-лоша работа са тези междусъседски войни, защото ще се налага още дълго да се гледате и да се търпите Naughty
Галето да се поФали как върви връщането на работа-свикна ли вече с новия ритъм  newsm78
Зази: Много се радвам, че Ния вече ходи сама,а на вас желая-весела почивка! Peace Hug
Нанди: Много хубаво заглавие,ама аз за сега се готвя за ново море и хич не ми се мисли за есен, училище, разходи, студ и т.н.-един мързел ме е обхванал..отдавам го на жегите и ниското кръвно-на последък съм си все 60/40 ooooh!
Сега малко за нас:
Магелана:Кръстена на 22.07-вече христянче, ама много непослушно християнче!!!Кръщенето мина страхотно-Маги си поплака малко в църквата, но после беше блестяща! HugСнимките са във ФБ за всички на които им е интересно!
 Новини от вчерашната консултация: 10,300 кг.,76 см.-Доки ми се накара много, че е дебела и аз съм лоша майка-трябвало да и намаля дажбите на половина-сега се чудя какво да правя Thinking-че е дебела-и аз го виждам, но ми се струва невъзможно да я държа гладна newsm78
Иначе ни набоцкаха ръчичката, но Маги понесе добре ваксината! Peace Виж Криси..той през целия път се подиграваше на сестра си, че ще я боцкат и като стигнахме там се оказа, че и него ще бодат- е не мина без сълзи и днес е доста кисел и го тресе, но се надявам да няма други реакции от ваксината! Peace
 Ние, (след отпадането на срещата) май взехме окончателно решение да ходим пак на моренце от 25.08-сега обмислям къде и как bowuu, но вече нямам търпение да си топна пак дупето в голямата вода bowuu
Иначе, преди 2 дни решихме да излезем на среща с приятелите ми от Академичния хор без деца и за първи път от толкова време насам се почувствах като нов човек- повеселихме се и си поговорихме като възрастни хора-бих повторила с удоволствие! Hug
Друго интересно няма около нас, та днес съм кратка! Mr. Green
До скоро момичета! Hug

# 657
Радвам се,че се активизирахте!

Благодаря,че питате за пръстчето на Ина HugОнзи ден я превързах пет пъти и точно толкова пъти си разнищи превръзката.После сложих лейкопласт,ама не бива.Днес пак секретира раничката,дано скоро да мине! Praynig

Тази вечер бяхме пак на гости,стана ни петъчна традиция май.
Ина толкова много си игра с Ева и едно 8 год.момиченце и така се умори,че накрая легнала на дивана и заспала ShockedБез да суче! ShockedТова ме навява на мисълта,че в случай,че искам да я отбивам(засега не) ми трябват няколко деца всяка вечер.

Луси,много ти се е насъбрало HugСега хубаво да разпуснеш на моренцето и всичко лошо-дим да го няма Mr. Green
Марте,честито ви християнче-Магеланче!

Аз съм на първокласническа вълна-купуваме тетрадки,гуми и целия  останал арсенал.
Онзи ден реших да разтребвам детската и за 1895689 път попитах Ева, дали разрешава да изхвърля умопомрачителната зелено-лилава пластмасова тоалетка,която ни бяха подарили и която от самото начало ми е трън в очите.И тя се съгласи!!!Каза,че е бебешка!Леле,момичета,порастна ми детето...

# 658
Деси, като решиш да отбиваш Инчето, само свирни. Веднага ще те уредя с още едно дете Joy. Ще ти го водя надвечер и ще идвам да си го прибирам когато ина заспи. а втова време ПАРТИИИ newsm68. Ако трябват още деца, сигурна съм че ще има кой да се отзове Joy Joy Joy. Ми тъй де приятел в нужда се познава.

Ние- имаме ново постижение. Дани се научи да слиза и да се качва сам на леглото. Всичко хубаво, ама приспиването стана мисия невъзможна Mr. Green. Преди като не можеше да слезе  мрънкаше, мрънкаше, мяташе се из леглото и накрая заспиваше. Сега обаче просто си слиза и обикаля из къщи да си играе. Снощи рева 30минути, понеже бях затворила вратата и не го пуснах да излезе от стаята. Баща му реши да се намеси, след което последва още 30 минути истеричен рев #Cussing out. Чак бабата слезе от горния етаж да предлага да го дундуркала. Не и разрешихме естествено. Брей голям инат се очертава това теленце #Cussing out. Ама не е случил на майка, щото тя е по-голям инат от него и хич не и пречи да го остави да реве, когато знае, че нищо му няма Mr. Green

# 659
Аз оплаквания от лято и от жеги нямам! Naughty Единствено, че свършва бързо! Twisted Evil
Обаче ме мързиии, и да чета, и да пиша! Така че- от мен толкова!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт