хаха
Децата - слушат, Митко циври че му растат зъби, ма като цяло е ок положението. С две думи - доволна съм от живота

грам угризения нямам..той се чувстваше добре с двете баби...аз пък се чувствах спокойна без него. Плаж, море, капанчета, басейни, джинчета, вечери, рибни дерикатеси...без да му мисля...и цигари разбира се

.
. Двете баби накуп ли са били като са гледали Б, интересно как са се разбирали кога какво , или им беше оставила списък с правила.
, надничала ли си скоро в американската тема, водят се едни спорове за пълномощни и деклараций, мама миа............ правили изследвания на Ралф и Габ?

, щото викат по спешност ММ да се качва на корабЪ
, тааа няма пълни 2 месеца почивка иии айдееее
, но пък хубавото в случая, е че го промотират, т.е. издигат го в длъжност
.

Та така...къпя ги през час да се разхлаждат. Снощи в 7 вечерта излязохме на разходка и докато стигнем до парка те заспаха в колата на 23 С.
пообиколихме докато поспят малко, че в къщи беше 30,5 С.
От утре го дават да захлади и да превали...дано малкто се паднат Т, че тук такива жеги са неприсъщи.... 

т.е. не е чак толкова безобидно
от днес сме на ампули вит.С за стягане на кръвоносните съдове и чакаме развитие на нещата 
освен това взех и малко Рутаскорбин да пия та А дано ги убия мръсните гадове
за момента ще лекувам с хомеопатия,а септември месец живот и здраве като се завърна и поосвестя първата ми работа е да посетя мамолог
дет се вика от сега си стискам палци да си остане САМО тази диагноза
освен това чакам резултати от цитонамазка,които искрено се надявам да са ок 
оплаках се,че не яде,онази не ми обърна кой знае кво внимание,оплаках се,че все още на моменти стъпва на пръсти - онази ми каза,че още е малък да му правим разни облъчващи снимки на крачетата и с две думи останах неразбрана и незадоволена 

дано вече да е по-добре и скоро да порастне новото нокътче 
прекрасен подарък за годишнината
и тенкЮ за прекрасния разказ(щях да казвам в картинки,ама не точно 
на мен ми липсва все повече
само така,дейност трЕбЕ да отчитаме
бтв,ние се оказахме по едно и също време У Пловдив,но май и двете сме доста заети 
)
ще я чакаме,па когато стане 

аз само ще ги посрещам с точки и без точки 

Дано да е скоро

Снимките са във ФБ за всички на които им е интересно!
-че е дебела-и аз го виждам, но ми се струва невъзможно да я държа гладна 
Виж Криси..той през целия път се подиграваше на сестра си, че ще я боцкат и като стигнахме там се оказа, че и него ще бодат- е не мина без сълзи и днес е доста кисел и го тресе, но се надявам да няма други реакции от ваксината! 
, но вече нямам търпение да си топна пак дупето в голямата вода

Онзи ден я превързах пет пъти и точно толкова пъти си разнищи превръзката.После сложих лейкопласт,ама не бива.Днес пак секретира раничката,дано скоро да мине! 
Сега хубаво да разпуснеш на моренцето и всичко лошо-дим да го няма
. Ще ти го водя надвечер и ще идвам да си го прибирам когато ина заспи. а втова време ПАРТИИИ
. Ако трябват още деца, сигурна съм че ще има кой да се отзове
. Ми тъй де приятел в нужда се познава.
. Чак бабата слезе от горния етаж да предлага да го дундуркала. Не и разрешихме естествено. Брей голям инат се очертава това теленце
. Ама не е случил на майка, щото тя е по-голям инат от него и хич не и пречи да го остави да реве, когато знае, че нищо му няма Препоръчани теми