Просто преживях с теб...и се молех да е завършило всичко със хеп енд...дори да си призная преплъзнах с мишката първо да видя края...просто не издържах. Това с ваксините...ох незнам..хем ме е страх...хем така хем онака дето се вика. Имам приятелка която не бие ваксините на децата докато не дойде време за градина...и тогава ги почва всичките набързо дет се вика.
и много да те черпя...джинчета минчета...каквото кажеш. Когато бяхме по морето една вечер ходихме в Приморско обаче аз предния ден четох че нещо Ели не е добре и още тогава реших да не ти пиша за телефона че сигурно няма да излезеш...и после наистина забравих
Извинявам се много...щеше да ми е приятно са видим...ама на ...нейсе...джиновете са от мен

От морето се върнах адски заредена...направо свежа като репичка.....с Борис нямаше да е така със сигурност. Пък може и да не случиха на майка децата ми 
Остави Магелнака да си хапва...време за диети има
А за оставянето на децата - наистина е почивка за родителите, но ако свикнеш така. Поне според мен. Елена на 1 година и 2 месеца, една единствена вечер не спа при мен, а беше в другата стая с майка. Първо - кърменето, после пък нямаше на кого да я оставя и така се научихме и двете. Може би, ако Ели познаваше бабите си, щеше да е друго, но тя със сигурност ги е забравила, това с виждането по скайп не го броим за познанство.
А казвала ли съм ти, че има нещо в него, което много ми прилича на Елена? Челото ли, очите ли, не знам...

Много, много гушки за малката ни поничка, плаках за детенеце, дано бързо забравите и двете през какво сте минали!
за теб и Мони. Много ми станан мъчно и на мен за нея, а и за теб, не ми се мисли какво ти е било. Ваксините са нож с две остриета, това е ясно 

...Като е готово ще се похваля

. Аз с количките на Валентин какво да си играя, не са ми интересни. Между другото, него го влече да бута бебешки колички за кукли - в нашия квартал понеже са само момиченца на неговата възраст и всички имат такива колички, та наш Валентин постоянно иска и той да бута. Бях решила даже да му купя, обаче скандализирах продавачката с въпроса дали имат нерозови колички и тя ми се скара, че какъвто и цвят да е, пак било женска играчка и взе да ми държи сметка как така ще купувам за момче
. Много ме ядоса бе, вие какво мислите по въпроса? Момчетата ни нали и те ще станат татковци и ще бутат колички, какво му е толкова скандалното да купя на детето една?!
. Много ме ядоса бе, вие какво мислите по въпроса? Момчетата ни нали и те ще станат татковци и ще бутат колички, какво му е толкова скандалното да купя на детето една?!
не го показвай така
))
))
))
и Моник да си е пак същто лудо щъкащо човече 
)) Пуууу, разкош

))
и да ви кажа много добре ни се получават тези неща
)) 

, аз нещо не стигам до компа тия дни.

.
!!!