Слънчице, курорти и море , Майското дете дупето пече! - Тема 19

• 39 737
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Привет, момичета, Hug

• Днес е мой ред да почерпя имаме си два повода.
    Днес баща ми има 50годишен юбилей! Да ни е жив и здрав!
    И преди 3 години ММ поиска ръката ми и се сгодихме!

# 586
  • София

Марте, много хубави неща говориш! Аз още не мога да го приложа тоя метод, но съм сигурна, че е успешен  Simple Smile (мен явно не ме харесваш много,щот съм ти близко, пък не се обаждаш да се виждаме   Mr. Green

Мила, Поли, ти и Тединка сте ми страшно, ама страшно любими!!! Peace bowuu Hug И ако с Теди все пак успяваме да се засечем в северния парк, причината да не се виждаме често с теб се крие във факта, че се пренесохте да живеете на вилата и за мен е невъзможно да се придвижа до там Sad Но все пак се сетих, че ти си с кола и ако искаш - можем още утре можем да си организираме някоя срещичка накъде наоколо bowuu Много ще се радвам да ви видя-теб и Тиянка, да разкажете подробно какво правите и как се чувствате! Hug
Радвам се, че имате напредък със заспиването и много ти съчувствам, защото до 10-тия месец и ние бяхме така и определено бях загубила сили и желание за всичко от преумора! bowuu
Гери:Честит празник на твоя татко и честита ви годишнина от годежа!  bouquet
Жира: Надявам се, че си изкарала добре празника и много се радвам, че на мис С. и се е разминало-дано всичко да бъде наред занапред! Praynig
Деси: Аз съвсем се обърках-сега не мога да разбера newsm78-вие, докато търсите ново жилище старото ще го направите чисто ново ли  Wink
Бисквитка: Не се ли прибра от морето вече да напише един дъъълъг пост, пълен с впечатления от любимата ми Италия и от почивката после newsm78
Мария: Леле, 4 месеца си е порядъчно дълъг период за раздяла Thinking, май Гери може да те разбере напълно, но и без помощ-ще ти е трудничко! Дано да можете да отидете на гости на тати! Peace bowuu
При нас всеки ден има по нещо, което не работи-първо спря дистанционното на телевизора-поръчах ново! bowuu После ни спряха от кабела любимите ми програми ( на Близу сме! Twisted Evil)-Дискавъри-те и ТЛС-вдигнах им грандиозен скандал и сега ми пуснаха в замяна Синемакс и HBO!От онзи ден има токови удари през 1-2 часа, съответно уредите ни се побъркаха тотално, а и дебитът на водата е нулев, та къпането е мъка! ooooh! Ама, аз съм свикнала от години на подобни изпълнения и гледам да не се ядосвам за глупости-важното е да сме живи и здрави! Hug
Хайде за сега толкова от мен и до скоро сладурки! Peace Hug

# 587
Гери, честит юбилей на татко ти и ваша годишнина от годеж! Много здраве на всички ви!  bouquet

Чета ви, но няма настроение за писане...аз май настинах в Гент, че ни понаваля малко дъжд, а и това ужасно време направо ми действа на психиката. Cry

# 588
...обещаното си е обещано Mr. Green

Освен това имам големи очаквания от хората, които ме заобикалят-винаги да са възможно най-спокойни и щастливи! Peace Hug И когато го очаквам от тях, те започват да се стремят да е така! bowuuВ това число включвам и вас, така, че скоро се надявам да се превърнем в най-позитивната тема за всички времена в бг мама bowuu Peace Hug

мен ме отпиши Mr. Green аз и розови очила - невъзможна комбинация  Wink

Вълкова,свеки има ли мъж Thinking да не прави и тя някви фиести като на Гери свеката Mr. Green обаче тва с плановете беше култово,не моИш ѝ го отречеш Joy

За големите деца-Мариела също изпада в истерия,В парка има големи деца със скейтове и колелета,които карат,смеят се и тичат и тя изпада в луд писък и хилеж и тръгва след тях,махайки с ръце.

за нещо подобно говоря и аз Naughty  Wink(с леки изблици на лудост Mr. Green)

Гериии,верно ли моЕ сте я свършили тая работа с мъжО Laughing ооо,и аз като една видна клю-клю ще се ослушвам за хубавата вест Sunglasses

при нас - нищо ново под слънцето - не говорим,не ядем,не пием от чаша,не седим на гърне,не рисуваме,не имитираме,не изпълняваме команди,не слушаме........ Mr. Green Mr. Green Mr. Green
е, сЯ ако нЕкой може ни се опре, шЪ го призная Mr. Green

Ей сЯ шЪ ви сА опрем - освен изброеното от теб, ние все още и не ходим. Останаха ли още неходещи деца, или ние пак сме най-бавнонапредващите?

муахахахахаха  Joy Joy Joy моя ако и не Одеше,щях да го върна вече Mr. Green hahaha

Мария,стягай куфарите за Щатите ако има възможност и хич не го мисли Naughty ако трябва да останеш 4 месеца сам-сама с детето и без никаква външна подкрепа....ще ти е леко казано - не особено комфортно Peace(аз нали имам подобен проблем,който все още не е факт,но има голяма вероятност да стане Mr. Green )

Лусинда, кАжи честно, верно ли се притесни от това, че В. се радва на деца  #Crazy Crazy

такааам,виждам че много от вас не са разбрали истинската ми тревога....даже се чудя дали има смисъл да ви обяснявам още веднъж за кво става въпрос,или просто да ви снимам един клип и да ви го пусна Mr. Green пак казвам може би детето ми е свръхемоционално...защото доколкото виждам повечето от вас са отговорили,че децата им се радват на по-големите деца,но не че ПОЛУДЯВАТ от радост Naughty(единствено описанието на Галка и цвиленето на Дани се доближават до нашата емоция hahaha) а някой пък изобщо не са си направили труда да отговорят,що ли Mr. Green

Баси ква съм кратка  Crazy

тва е щото не ми отговаряш на въпросите Mr. Green

хммм,и за термометрите толкова сте ме разбрали Crossing Arms говоря за тези,които мерят от разстояние,а не тези,които са за ухо и чело Naughty има голяма разлика,дори и в цената Mr. Green мен такъв за ухо и чело не ми върши работа,щото В. е шило и дори тва няма да изтърпи Mr. Green а живачния е абсурдно дори да го намесваме в разговора Naughty

а това,че всеки път показват различно - ами така е при дигиталните,нищо лично Mr. Green и все пак е безсмислено да сравняваме термометър за 5-10 лева,с такъв за 150 Peace

Гери,дай линк на твоя и кажи кви пари е,щото май само ти каза,че си доволна  Wink Peace

сега да взема и да ти честитя двойния празник - жив и здрав да е баща ти,честит му юбилей,много радост и щастливи моменти заедно!а на теб и ТМ още 100 години вечна и неразделна любов! Heart Eyes

[Деси: Аз съвсем се обърках-сега не мога да разбера newsm78-вие, докато търсите ново жилище старото ще го направите чисто ново ли  Wink

и аз в отбора Thinking  Naughty

Жира,радвам се,че нещата са ок...обаче вЕрвай ми твоите притеснения така и не ги разбрах Thinking и що след като резултатите са добри,ще пиете АБ Rolling Eyes

друго кво да ви кажа....вчера бяхме без ток за два часа и половина и беше култово Mr. Green умряхме от жега без климатици,нямах нет и не можах да си гледам предаването на Тайра Twisted Evil и два чифта розови очила да бях надянала пак нямаше да ми помогнат Crossing Arms
днес одисеята продължава - снощи В. беше адски неспокоен,рева като магаре и едва го успокоихме и приспахме,при което цяла нощ спа при мен,мята се като риба на сухо,въртя се,рита,блъска и може би сутринта по хладно заспа като хората,но явно циганите от временната заетост бяха на мнение,че на нас сън не ни се полага и към 7.30 почнаха да косят трева с едни косачки,които издават неистов шум и тва точно от страната на спалнята ни Twisted Evil явно са решили да съживяват строежа на детската градина,която дефакто е точно под терасата ми и още отсега си бера дерта как ще се живее Mr. Greenе,тук вече мога да сложа розовия цайс обаче и да кажа,че ако идеята е най-накрая да я довършат,ще бъдем изключително облагодетелствани Sunglasses

п.п.изчезвам,че душката ако ме види,че съм поствала във вторник предиобед,шЪ помисли,че сънува Mr. Green
п.п.п.лелеее,шЪ имаме посещение скоро ми се струва Mr. Green

# 589

Мария: Леле, 4 месеца си е порядъчно дълъг период за раздяла Thinking, май Гери може да те разбере напълно

ооо да отлично разбирам за какво иде реч. Кураж, Мария!!!!

Люска, мойто Све, вече не прави такива фиести  Mr. Green, мина и мерака Mr. Green
пък за другото - ще видим.... мълча кът пукал...  Crazy, ако има нещо ще се разбере и чуе Crazy

за термометъра е на Чико - http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=8518&cat=37

Момичета много ви благодаря за пожеланията!  Hug Hug Hug Hug

За Едик - днес ни биха ваксината в рамото... най-накрая от толкова отлагане след месец имаме още една ваксина  Crazy Детето ревна, щото го стиснах да не мърда, а не от болка, веднага като го пуснах и млъкна, таа така почерпихме се с панадолец и се надявам да нямаме "екстри"....

За Барите съм ПАС...  Rolling Eyes
ч
адиии отиваме да сменяме пампера и да спим Mr. Green

# 590
  • София
Лусиндааа: Дълъг пост, дълъг, ама половината-цитати!!! Mr. Green
Иначе е напълно в твой стил bowuu -ако знаеш къде се връщат бебета-само кажи, че ако зачена още едно ще се наложи да го връщаме Mr. Green
Колкото до вчерашните ти преживявания и косенето на тревата сутринта сме едно към едно bowuu Дори и Маги беше неспокойна ( но си спа в другата стая)-Само мога да допълня, че съседите си правят външна изолация и шумът и неудобството от скелетата са допълнителна екстра bowuu Свалям си аз сутринта сутиена да влизам в банята и чувам..какво мислите подсвиркване hahaha Оглеждам се и виждам през отворения еркерен прозорец един "черничък" виси на скелето като маймун и вместо да ги гледа работата-гледа мен #Crazy Е, сложих си розовите очила и си казах-щом подсвирква, значи още ставам! Peace Hug(Минути за реклама! Mr. Green) А колкото до шума и неспането и жегата-тук, поразхлади и тъкмо спестих някой лев от климатик, а за тревата отсреща и аз съм доволна,че вече беше станала опасно висока! Peace

# 591
Ехоу, и аз съм жива, но не стигам до компютъра.

Влизам директно да ви почерпя за рождения ден на ММ  с тортата, която ще консумираме довечера Simple Smile)))

# 592
  • Варна
Честит юбилей на таткото на Гери и на ММ-то на Мушето!

Леле, Муше, ти ли я прави тази прелест? Невероятно изглежда!

Благодаря ви момичета за подкрепата относно заминаването на ММ Hug

Луси, със сигурност планирам да му отидем на гости в Щатите на ММ за 1-2 месеца с Валентин, но само ако квартирата му там го позволява. Това обаче ще го разберем след като мъжът ми замине. Първоначалната информация е, че ще са по двама души в стая без кухня и други подобни удобства, обаче пък имало уж варианти да е при негов колега, който също заминава с него и на когото ще дадат някаква къща, понеже е там за по-дълго /но пък е несемеен/, та има много "ако", тъй че гледам да не се самонавивам много, нищо че вече съм проучила за билети, застраховки и изтормозих БУБА с куп въпроси  Laughing. Каквото-такова де, даже и да не заминем, пак ще си направя шопинга, само че онлайн, пък на ММ да му е як гърба да мъкне куфари насам Mr. Green

Марта, да не си чела скоро "Тайната" Grinning. Май имам нужда и аз да я препрочета, че напоследък и аз съм изпаднала в малка дупка и съвсем съм забравила да мисля позитивно, а по принцип не съм такъв негативен човек. Вярвам, че нагласата много помага за постигане на мечтите, само дето не на всеки се отдава.

# 593
Мушееее, тортата е точно като за ТМ!  newsm10 smile3521

# 594
  • София
Честит рожден ден на таткото на Гери и ММ на Мушето   bouquet
Честита годишнина Гери  Hug, що не купиш един тест още днес и не видиш дали няма някой подарък в коремчето ти   Mr. Green
Луси много добре те разбрах за реакцията . Елена е същата ,ако е в количката пищи като луда , а ако е пусната тича , ръкомаха за баланс и пак пищи  Laughing Laughing Laughing Не ме питай какво става като ходим до детската градина за да прибираме Алекс  Mr. Green
За термометъра който мери от далеч знам от ММ, иска да поръча някакъв такъв ( но не точно)от Диел Екстриима , ще го ползва за други цели. Нещо щял да си прави  за парното ама не разбрах точно какво  Mr. Green
Марте  Hug Laughing верно си с розови очила.
Поли къде е тая вила? Дали не сте близко до нас  Thinking
Мария дано имате възможност да отидете на гости на МТ  Peace
Дайте линк за рецептите на Тони, мернах ги във Фейсбука, но сега не ги откривам

# 595
Луси, аз реших, че говориш за инфрачервен, намерих по 120-130 лв, рових в нета наскоро, но прочетох, че от живачните по-точни няма. Даже четох, че те само така се водят, вече не ги пълнели с живак, а с някакъв спирт, за да са безопасни. А тези за ухото изобщо не стават. Но ти си знаеш ситуацията Wink По форумите видях и коментари, че инфрачервения термометър им е най-полезната покупка. Гого също много недоволничи и се мърда, ама знам ли, ще се пробвам да го свикна на този, който имаме.
Гери, честита годишнина и честит рожден ден на твоя татко!
Муше, честит празник на ТМ!
А за косачките,  много дразнещ шум, аз много ги харесвам кварталите около Плиска и веднъж като ходихме до лекарката се ужасих от това безумно бучене навред, зачудих се как спят децата на този шум...
Ние бяхме на дълга разходка, моите племенници добре помагаха за забавлението на Гошко, аз си пих количката на спокойствие.
А с Близу сега и аз се разправям, пуснах жалба, да видим ще произлезе ли нещо. Девойката в офиса се опита всячески да ме разубеди, но аз си знам моето. Когато ги виках за технически проблем преди Коледа ме отрязаха, че ме нямало в тяхната система, а сега ми начислили 2-3 месеца такса, как става този номер..

Последна редакция: вт, 17 юли 2012, 20:42 от *milly*

# 596
Гери,честита ви годишнина!Да се обичате дъъъълги години!
Муше,да ти е здрава половинката!На ръце да те носи!

Ние имаме галиев и живачен термометър.Мерят едно към едно,но 4-5 минути са  си живо мъчение.
Преди беше лесно,слагам термометъра,давам да суче и готово.Сега го дърпа,ядосва се,пищи.

За жилището-майка и татко ще дойдат да живеят някой ден във Варна.По принцип апартамента е техен.Бързам да го стегнем,защото пренесем ли се веднъж,не знам дали ще успявам да се занимавам с ремонти.Ще хвърля всички усилия на другото място.Вече съм спец в сменянето на прозоречна дограма,пренареждането на дървен под,смяна на интериорни врати,боядисване.Куца ми шпакловката и реденето на теракот Mr. Green.Плаши ме сериозно смяната на ВИК и Ел инсталация.
Една приятелка дори се шегува,че ще ме наеме да контролирам майсторите на вилата им,че баща й не смее да им се скара и иска да свърши всичко,което другите не са си направили труда.
Нали знаете клетвата:"Майстор да ти влезе в къщата,дано!"
Как си мечтая да попадна на хора,на които казвам какво искам,уговаряме се за начален и краен час/ден на свършването на работата,плащам и се приключва одисеята.Сигурно има такива,ама аз нещо не успявам да ги срещна.Всички се плашат щом ги попитам кога точно ще дойдат и в колко ще си тръгнат.
Хайде стига съм ви занимавала с глупости оффтопик.

На Ина днес за първи път дадох пъпеш и праскова.Мнооого й се усладиха.

# 597
Ние сме вече 48 часа без вода. Лошото е, че надеждата да я пуснат утре е минимална #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Днес открих, че още 2 от кътниците са пробили. Станаха 3 преминали големия старт и остана още 1 от тази порция зъбки, но и той е яко подут, та скоро очакваме включване и там. Горкичкото детенце яко се мъчи и ми се струва, че ще е така докато не се покажат целите Crazy, а такива лиги като днешните никога не бяха текли.

Муше, да ти е жив и здрав мъжо и много да те слуша! Предполагам, че е бил много впечатлен от тортата Simple Smile

Гери, да ти е жив и здрав таткото и повече да е на родна земя, че да се радва на внучето си. Пожелавам му скоро да се радва и на второ Wink
Да ви е честит и вашия празник с ТМ! Много да се обичате и много любов да правите, че Еди чака вече компанийка Wink

Нелли, ето ги рецептите
http://zabliznacite.wordpress.com/2012/05/10/recepti-za-zahranvane-blw/

А това е доволната физиономия на Дани от спаначените кюфтенца Wink

# 598
Честит рожден ден на Гериния татко и Мушиния мъж! Да са живи и здрави!
Гери, честита ви годишнина от годежа! Дълги години да се обичате и радвате един на друг!
Марте, ние решихме да се разнообразяваме като идваме и У града. Че изкуках сама в тая къща  Crazy Така че,  другата седмица може да се видим. Ще навестим вашия парк  Hug
Нелли, за съжаление сме точно, ама точно на другия край на София  Confused Предполагам, че ни делят около 60 -70 км  #Crazy
Деси, няма такива майстори  Close И аз такива търся, ама ...нъцки
Ох, тоз Дани голям сладур  Heart Eyes

# 599
Опалаааа  Joy Мушето се напразнува. Благодаря ви, за хубавите пожелания за ММ.
Тортата не съм я правила аз, естествено Simple Smile))) Поръчана е, спешъл за боксьорчето ми  Heart Eyes

От вчера влизам и аз да драсна някой ред и все не остава ред  Rolling Eyes Сега съм си сипала едно за ММ и да се отплесна, само се съмнявам какво помня от всичко казано до тук Simple Smile

Първо искам да кажа, че направо съм потресена колко много зъби имат вашите деца. Аз направо мога да си замълча  Crossing Arms Максито има 2 зъба и 2 наскоро избили (и за три общо не мога да ги преброя  ooooh!Whistling
После да кажа на Лусинда (защото само тя смята, че В. пак му има нещо) и Максито откача като види големи деца. А пък да не ти казвам какво става при вида на куче или котка #Crazy то крясъци,писъци, блъскане и ритане в количката.... и БАУ-БАУ (независимо котка или куче е) отива се, пипа се, оскубва ги....направ ужас.Лошото е, че така иска да прави и на уличните кучета. Е, това вече ме побърква. А, толкова бързо се засилва към тях (Герито ми е свидетел- като стрела е).
За термометрите- и аз бях в голям размисъл когато за първи път вдигна температура (защото това винаги се случва по нощите). Тогава имах само някакъв електронен, на който не вярвах особенно. Сега съм се заредила с доста живачни (че сега при послднотто вирусно боледуване пак счупихме един) и си вярвам само на тях. Аз нямам особен проблем с меренето- единственои само в дупето меря, хем бързо, хем вярно. С мишницата ще пробвам като поизрастне.
Марте, супер позитивен човек си. Радвам се, че те познавам. Освен това сме и на една дата родени Heart Eyes съвсем си ми слабост. В много от твоите разкази откривам себе си.......и това не е случайно. (но не  и в разказа за циганина Simple Smile )
Диде, Данюшко е страхотен, нахиления ми той  Hug

Друго не помня какво имаше....
Айде, че ми се приспинка.....утре пак.
Добре, че се поразхлади днес и се живее.....

ПП. Лусиндо, значи след време ще спускаш В. направо от терасата на детска?!?!
ПП. и кво беше тва последното?

Общи условия

Активация на акаунт