(мен явно не ме харесваш много,щот съм ти близко, пък не се обаждаш да се виждаме
И ако с Теди все пак успяваме да се засечем в северния парк, причината да не се виждаме често с теб се крие във факта, че се пренесохте да живеете на вилата и за мен е невъзможно да се придвижа до там
Но все пак се сетих, че ти си с кола и ако искаш - можем още утре можем да си организираме някоя срещичка накъде наоколо
Много ще се радвам да ви видя-теб и Тиянка, да разкажете подробно какво правите и как се чувствате! 

-вие, докато търсите ново жилище старото ще го направите чисто ново ли 

, май Гери може да те разбере напълно, но и без помощ-ще ти е трудничко! Дано да можете да отидете на гости на тати!

После ни спряха от кабела любимите ми програми ( на Близу сме!
Ама, аз съм свикнала от години на подобни изпълнения и гледам да не се ядосвам за глупости-важното е да сме живи и здрави! 
И когато го очаквам от тях, те започват да се стремят да е така!
В това число включвам и вас, така, че скоро се надявам да се превърнем в най-позитивната тема за всички времена в бг мама

да не прави и тя някви фиести като на Гери свеката 
(с леки изблици на лудост 
моя ако и не Одеше,щях да го върна вече 
ако трябва да останеш 4 месеца сам-сама с детето и без никаква външна подкрепа....ще ти е леко казано - не особено комфортно
(аз нали имам подобен проблем,който все още не е факт,но има голяма вероятност да стане

(единствено описанието на Галка и цвиленето на Дани се доближават до нашата емоция
) а някой пък изобщо не са си направили труда да отговорят,що ли 
говоря за тези,които мерят от разстояние,а не тези,които са за ухо и чело
има голяма разлика,дори и в цената

-вие, докато търсите ново жилище старото ще го направите чисто ново ли 

и що след като резултатите са добри,ще пиете АБ 

, май Гери може да те разбере напълно
, ако има нещо ще се разбере и чуе 

Детето ревна, щото го стиснах да не мърда, а не от болка, веднага като го пуснах и млъкна, таа така почерпихме се с панадолец и се надявам да нямаме "екстри"....
-ако знаеш къде се връщат бебета-само кажи, че ако зачена още едно ще се наложи да го връщаме
Дори и Маги беше неспокойна ( но си спа в другата стая)-Само мога да допълня, че съседите си правят външна изолация и шумът и неудобството от скелетата са допълнителна екстра
Свалям си аз сутринта сутиена да влизам в банята и чувам..какво мислите подсвиркване
Оглеждам се и виждам през отворения еркерен прозорец един "черничък" виси на скелето като маймун и вместо да ги гледа работата-гледа мен
Е, сложих си розовите очила и си казах-щом подсвирква, значи още ставам!
(Минути за реклама!

. Май имам нужда и аз да я препрочета, че напоследък и аз съм изпаднала в малка дупка и съвсем съм забравила да мисля позитивно, а по принцип не съм такъв негативен човек. Вярвам, че нагласата много помага за постигане на мечтите, само дето не на всеки се отдава. 
, що не купиш един тест още днес и не видиш дали няма някой подарък в коремчето ти

По форумите видях и коментари, че инфрачервения термометър им е най-полезната покупка. Гого също много недоволничи и се мърда, ама знам ли, ще се пробвам да го свикна на този, който имаме.

, а такива лиги като днешните никога не бяха текли.

Така че, другата седмица може да се видим. Ще навестим вашия парк 

И аз такива търся, ама ...нъцки
Мушето се напразнува. Благодаря ви, за хубавите пожелания за ММ.
))) Поръчана е, спешъл за боксьорчето ми 

Максито има 2 зъба и 2 наскоро избили (и за три общо не мога да ги преброя
) 
то крясъци,писъци, блъскане и ритане в количката.... и БАУ-БАУ (независимо котка или куче е) отива се, пипа се, оскубва ги....направ ужас.Лошото е, че така иска да прави и на уличните кучета. Е, това вече ме побърква. А, толкова бързо се засилва към тях (Герито ми е свидетел- като стрела е).
съвсем си ми слабост. В много от твоите разкази откривам себе си.......и това не е случайно. (но не и в разказа за циганина
)
Препоръчани теми