и сега на къде....

• 39 119
  • 650
  •   1
Отговори
# 390
В началото на четвъртия месец съм Снеже.

# 391
  • при късмета
Извинявай, че се намесвам, но мисля, че второто име на детето можеш да пишеш каквото си искаш, само фамилията ще е твоя, ако бащата е неизвестен.Т.е. не нужно да вмъкваш и да преправяш "Сълзица".
Например Ана Мария Георгиева за момиче или Петър Йоан Георгиев за момче.
Измисли хубаво двойно име за лично и просто не слагай тирето и след това твоята фамилия, никой не може да ти забрани.
Както го запишеш в болницата, така ще е, после в общината ще ти издадат акт за раждане с документите от болницата.
Другия вариант е все пак да е на твоя баща, но имаш избор и това не трябва да те тормози.
Слушай момичетата тук и не записвай детето на баща му насила, че после само главоболия и съобразяване с незаинтересован родител цели 18 години.

# 392
В началото на четвъртия месец съм Снеже.
Имаш много време, но все пак първите три си прескочила.
мама-коко , мисля, че това не е възможно в България.

# 393
  • при късмета
В болницата бяхме заедно с една девойка, която точно така направи.
Не съм опирала до това,  лично.
За фамилията знам, че е задължително да е или на бащата или на майката, но не знаех, че презимето е такъв проблем.

# 394
Sama , стигнало се е до тук - стигнало. Нищо не можеш да направиш. Аз и преди ти писах да се успокоиш най - вече заради бебето. БНД ако иска да е с вас - ако не здраве. В момента най - важно е човечето , което расте в теб. Моята бременност също беше тежка , лежане за задържане няколко пъти и накрая от много нерви преждевременно раждане. Така , че бъди непукист. Това как си била в болницата и е нямало никой до теб ми е до болка познато. Много е тежко , но се преодолява. Не знам как твоето семейство възприема бременността ти , но аз нямах подкрепа от никой. Нашите крещяха ,, аборт , аборт ,, , а в по късните месеци ,, в социален дом за осиновяване,,.  БНД  беше в процес на едно вечно решаване. Ту гонеше настоящата си приятелка  и прибираше мен , ту обратното.  Нямаш си на представа какво ми е било. Разсейвай се с нещо приятно. Ако ти е позволено да се движиш повече , излизай с приятели докато още е добро времето , чети и други приятни за теб неща.  Относно признаването на детето и чий имена ще носи - не мисля , че е от значение. Все пак сме в 21-ви век. Не робувай на остарелите представи. Но ти си знаеш. Желая ти остатъка от бременността да изкараш спокойно , без проблеми. И нека всичко да е наред. Нали знаеш , че да се ядосваш / в твоя случай да страдаш / е да наказваш себе си заради грешките на другите.

# 395
sama, този е пълен мухльо! За това продължава да повтаря, че ще дойде при теб, а не идва. За това и аргументът му е "да не се разбере". Съчувствам ти наистина. Но трябва да помислиш за себе си  и детето. А мухльото остави на жена му - тя да му бере гайлето. На теб такъв не ти е нужен. То и на нея , де, но това е друга тема.  Peace

П.С. Леле, побеснях. Мухльо!  #2gunfire

# 396
Благодаря ви момичета за подкрепата.Наистина ми помагате много.Няма да ви лъжа, много ми е тежко.Знам , че не си заслужава да мисля за него и да се лутам постоянно. Вредя си много и се натъжавам постоянно , но нищо не мога да променя.Всеки си има глава на раменете в крайна сметка.А и в момента не трябва да мисля за себе си , а за детето.Благодаря ви , че ви има.

# 397
Мила,дали 50 жени ще изпишат купчина обиди и морално ще осъдят бащата,няма да реши нищо.
Бих те посъветвала и ти да не мислиш в тази посока.
Радвай се на този Божи дар ,който расте в теб,ще видиш,че той ще стане единствен смисъл на живота ти.

С такъв мисловен модел,този мъж няма никога да е щастлив,не се обвързвай с неговите  душевни терзания.Те ще дадат отпечатък и на детенцето ти,защото всички носим, малко или много ,родителите си.Затвори тази врата и отвори нова,за да дадеш възможност на хубавите събития да влязат в живота ти.Този никога няма да е мъжът,на който ще можеш да се довериш.А как се живее така?!?!?!

# 398
Оридел, най- лошото е , че аз продължавам да го обичам въпреки предателството от негова страна.Писах тук за да ме подкрепите и да излея болката си. Знам че не го заслужава, но не мога да проумея защо постъпи така.Все си мислех че ме обича.Допреди няколко месеца всичко беше различно.Но човек се доказва в трудните моменти.Знам че съм глупава да продължавам да мисля за него. Все си мисля че ще му трепне нещо, но уви.

# 399
Оридел, най- лошото е , че аз продължавам да го обичам въпреки предателството от негова страна.

Все си мислех че ме обича.
Нито едното, нито другото е правило.
Нито ще престанеш да го обичаш, след време може би, само спомените си, нито това, че той те обича означава действие насочено в твоя полза.
Винаги се сещам за ябълката "харесвам те, обичам те и затуй ще те изям".
Чувствата не винаги водят до дела, а за проява и реализирането им трябват много повече неща.
Някой се научават да действат според правилата без да изпитват чувства, други чувства без адекватен отзвук, трети се самоизяждат.
Според мен хората които се ръководят само от чувствата си обикновено ги проявяват само към роднини по кръвна връзка, а такива които действат строго пресметнато само към себе си. Останалите са в средната категория и много зависи от човека.
Едно е сигурно, че на такъв човек не можеш да разчиташ, дори да те обича и ако ти го обичаш, то гледай да е премерено за да не се самосъжаляваш един ден.

# 400
Така е Снеже. Явно съм мазохист, щом продължавам да го обичам, въпреки , че не мога да разчитам на него.Той казва- обичам те , но ти причинявам само болка.Определено е човек, който обича себе си преди всичко. Към децата си също е много всеотдаен.Незнам, понякога болката и обидата надделяват, но все още отказвам да приема истината.А самосъжалението го има.Задавам си въпроса- защо се стигна дотук.Сигурно никога няма да разбера.

# 401
Задавам си въпроса- защо се стигна дотук.Сигурно никога няма да разбера.
Дори и да разбереш е по- добре да приемеш това обяснение което те задоволява.
Истината не винаги е най- доброто нещо.
Приеми това което ти казва, пречупено през твоята светлина за приемливо обяснение на теб. Истината в момента не ти е необходима.

# 402
Момичета, днес се чувствам много зле. Пак ме връхлита усещането че съм сама и изоставена.Кога ще престане всичко това.Ще дойде ли време, когато ще започна да се усмихвам.Защо продължавам да си задавам отговори.

# 403
Успокой се, пази се и пази бебко!  Hug

А онзи - не си заслужава. Знам, че го обичаш, знам, че не осъзнаваш какво и защо ти се случва. Но приеми това като поредното стъпало, което изкачваш в стълбицата на живота си. И не поглеждай назад  Hug

Предстоят ти толкова прекрасни мигове! Ще имаш БЕБЕ! Съсредоточи се върху тази мисъл. И започвай да се подготвяш полека за пристигането на смисъла на живота ти!  Party

# 404
Като се роди детето и мине известно време.
Започваш да излизаш с него, контактуваш с други майки, след това то с други деца, ти на работа и тръгваш по общия път.
Няма да ти прави впечатление. Просто ставаш една от всички.

Общи условия

Активация на акаунт