и сега на къде....

• 38 985
  • 650
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Детето го записваш още в родилния дом - няма как да излезе без име. Така, че той после води дело за припознаване. За какво ти е да признае детето? За да ти прави всевъзможни въртели после? Помисли хубаво и се консултирай с адвокат ПРЕДИ да се роди детето.
Махни романтише мислите и действай рационално в полза на бъдещото си дете. А ако се колебаеш - почети малко из този форум точно за какви бащи иде реч!

Успех в решенията!  bouquet

# 46
Джин Луиза Финч честно от вчера,когато той пожела да не го търся никога повече и откакто в скайпа прочетох как си гукат с жена му......обикалям из апартамента и гледам в една точка!Постоянно си гледам телефона да видя дали не ме е потърсил....но уви не нито вест нито кост...Добре,че бизнеса който има е мн.близо до нас та поне мога да го шпионирам  през терасата .....рядко излизам,защото не мога да се съсредоточа в разговорите с хората.

# 47
Детето го записваш още в родилния дом - няма как да излезе без име. Така, че той после води дело за припознаване. За какво ти е да признае детето? За да ти прави всевъзможни въртели после? Помисли хубаво и се консултирай с адвокат ПРЕДИ да се роди детето.
Махни романтише мислите и действай рационално в полза на бъдещото си дете. А ако се колебаеш - почети малко из този форум точно за какви бащи иде реч!

Успех в решенията!  bouquet

Точно,защото мисля за детето си и бъдещето му първо ще се консултирам с адвокатката си.Но все мисля,че има вратички,който са в моя полза Simple Smile

# 48
  • София
Ако бащата признае детето - не вратички, а стенички имаш само и то не в твоя полза. Консултирай се с наистина добър адвокат по въпроса и никога не забравяй, че веднъж разрешиш ли да го признае, то бащата е родител точно като теб със същите права и задължение и никога не можеш да му отрежеш правата. Задълженията той сам ще си ги пропуска както е обичайно за тези бащи. А на инат заради правата си той може истински да ти сгади живота, вярвай ми! И няма значение сега какви локуми ти разтяга....

# 49
Morgana хубавото е,че аз имам един голям плюс.....свързан с неговото минало!Така,че не вярвам да се заяде с мен,но реално аз не вярвах на много неща,но след това бях разочарована.Благодаря за съвета тези дни,ще се консултирам с адвокат.

# 50
елфчето присъединявам се към съветите на другите момичета  Peace
Щом си решила да направиш теста , направи го . Но наистина не му позволявай да признава детето. Направиш ли тази грешка , цял живот ще бъдеш зависима от него и неговите решения. Peace Това че ще направи нотариална заверка , няма да ти реши проблема с бащата
до навършване на 18 г. на детето. Бащата винаги може да оспори тази заверка в съда.
Ще трябва да му се молиш за всеки един подпис , било за документи или пълномощни.
Аз направих грешка , когато позволих припознаване. И при нас имаше обещания за грижи и финансова помощ , но точно след първия месец си плю на петите. И вече 17 г. сама се оправям.
Но .....имах проблем с напускането на страната . Детето не можа да отиде на международен лагер.Никога няма да забравя сълзите му тогава. Sad Поради този проблем , не можах да започна работа в чужбина , нямаше как да взема детето.
Ако този мъж иска да бъде баща , нека си извоюва правото да е такъв. И не той , а ти поставяй своите условия. Лесно е да си баща /родител за 1- 2 часа. И разхода ти по дете да не надвишава 100 лв. месечно.Но отговорността към детето не е само това.
Желая ти успех   bouquet

# 51
shams u amar Благодаря ти Simple Smile наистина съм вече много объркана и пред голяма дилема....само аз и бебето или аз и хиляди главоболия на главата си от подписа,че бебто е признато.А сега се замислям права си .... ще направя теста и най-вероятно няма да му позволя да го признае!Може би това,ще го накара да се замисли!Знам ли и аз толкова много мисли и нищо не мога да подредя като хората в главата си......... Confused

# 52
Ти СИ само ти и бебето и в момента и евентуално за в бъдеще. Името не прави от мъжа родител. Не гледай как се държи с дъщеря си, не е показател. Само си помисли че дете родено в шестия месец има шансове да оцелее, а собствения му създател е пожелал да го убие и си направи изводите що за .... екземпляр е.
Ако този човек иска да бъде баща на детето ти с име или без ще бъде, ако не иска няма начин да го принудиш.
Сега ти е криво, но след месец като гушнеш бебчето си, всеки път като се сещаш думите с които ти е казал да го убиеш ще го намразваш все повече.

# 53
I.Hr благодаря....само се моля през времето което ми остава да гушна бебока да сеопитам да не го търся!Но ми е малко трудничко всеки път когато погледна тела и ми се иска да го набера само да чуя гласа му.....предполагам,че е много глупаво от моя страна но в момента трудно се боря с емоцийте и желанията (който не трябва да имам) си...!

# 54
Елфче, бъди силна и не го търси!
Винаги когато импулсивно посегнеш към телефона, за да му се обадиш, се сещай, че най-вероятно Мортиша/съпругата е до него и обаждането ти ще я озлоби още повече и ще я настрои още повече срещу теб. Толкова, че да стане отмъстителна и да ти причини големи проблеми.
Остави ги, не й доставяй това удоволствие, да й даваш поводи да бълва помии срещу теб и да го настройва срещу теб.
Остави всичко в миналото. Може би в бъдеще ще срещнеш мъжът, който да компенсира всичко това което преживяваш сега - да ти даде любовта и щастието, за което копнееш. Може би с този мъж не е било съдба да останеш.
Вярвай в бъдещето и не живей нито с угризения, защото вина наистина нямаш, нито с болка, защото нещата не са зависели от теб.
  bouquet

# 55
Ами нормално е да те тресат такива емоции, прекалено шокиращо ти е всичко а да не забравяме и хормоните, но споко, колкото и глупаво да звучи - с времето всичко минава. В един момент ще ти е чудно как си могла да бъдеш толкова сляпа и да се вържеш с човек като този. От опит ...  Peace

# 56
Анджали жена му не си е тук....до онзи ден той ме търсеше и се виждахме,но тези дни много се карахме.Той е сам в къщата си и на мен ми минават хиляди глупости през главата..... изтрих му номерата от единия телефон,м-тел регистрацията ми.И от другия но не се здържах и пак го записах...каква съм овца:)И то заблудена  Embarassed

# 57
I.Hr  да аз и сега си задавам този въпрос......ама ми е трудно да си отговоря,защото отговора ми е някъде там в сърцето ми!!!!

# 58
В такъв случай не знам какво да те посъветвам.
Ако чувстваш, че трябва да се видиш с него, направи го. Ти най-добре си знаеш какво може да постигнеш от разговор или срещи. Но не му се моли, крий от него, че си наранена. Запази достойнство и бъди по-дистанцирана и сериозна.

# 59
искам да го видя,но няма смисъл той отказва,защото е зает.....дори и по телефона не мога да му звъня,защото му преча....не искам да се моля и да показвам колко съм слаба....но напоследък точно това се получава Sad ако не бях бременна дори нямаше да се обърна да го погледна...но нещо бременността мн.ми влияе на психиката и ме прави много слабо емоционално и психически след като позволих целия този тормоз за всичките 8 месеца...боже горкото ми дете колко ли нервно,ще бъде след толкова тежка бременност......честно понякога ми се искаше да повръщам, да ми се гади да не мога да ставам отколкото да преживявам такъв тормоз.....

Общи условия

Активация на акаунт