и сега на къде....

• 39 047
  • 650
  •   1
Отговори
# 480
Явно аз съм зле Снеже.Трябваше да се откажа от него, още когато ме караше да звъня на номера в телефона си за да го убеждавам че нямам друг.Най- странното е че оставаше да спи при мен, какво е лъгал вкъщи незнам и не ме интересува.Не споменаваше жена си изобщо.Сега казва - ако вие с майка ти кажете на жена ми.Казах му че не бихме паднали толкова ниско.Жена му за мен няма никакво отношение.Никога  не ме е вълнувала .А това че го е страх от нея е красноречиво.Синът му щял да го изгони/ той е заврян зет/, родителите му щели да се разболеят.Божееееееее.Да е жива и здрава майка ми.Откъде има сили незнам.Пием маточина с нея и си казваме майната му.Аз вярвам че всеки получава възмездие рано или късно.Толкова сляпа бях , че сега направо очите ме болят от проглеждане.Вярно по- добре късно или никога,ама защо с тази цена.Дано детенце е живо и здраво.Това е важното.Спирам да пиша за него, че не го заслужава.
Sama, като чета само и  настръхвам!Отивай в църквата и запали свещ , че си се отървала от тоя психопат!На теб ти пожелавам сила и горе главата! Hug

# 481
Започвам да мисля че е по- добре че стана така за да го разбера що за човек е.За три години не го разбрах.Погрешно смятах досега че детето ще е нещастно без баща.Щеше да е нещастно с такъв баща.Казах му че не съществува повече за мен.И вярвам че е така.Най- после се осъзнах.Дойде време да не го искам в живота си въобще.Отивам да полежа малко, че пак ме боли корема.Със скъсена шийка на матката съм и съм болнични но идвам на работа за да не откача тотално.Хубавото е че с всеки изминал ден ставам по- силна.Благодарение на вас.Обичам ви и ви благодаря че ви има.

# 482
Мой съвет е двете с майка ти да си отгледате детенцето и далеч от този тип.
Кажи на майка си, че е много по- добре детето да носи името на баща ти / то си е ваше/ отколкото да свързвате името му с този тип.

Честно да кажа, ако жена му разбере и го изгони / той сам няма да излезе/ не го прибирайте защото ваше "чудо" няма да има.

# 483
Снеже, майка ми отдавна ми каза че детенцето ще си го гледаме ние двете. Попита ме директно - какви очаквания имам от този човек, каза че тя го е преценила в самото начало.Аз не искам вече да е част от живота ми , камо ли да го прибера при мен.Подигравката за изписването от родилния дом и това че ще кача снимката във фейсбук ми дойде навреме.Това нормален човек ще го каже ли.В болницата гледах изписване на бебенца и си го представях с букет на изписването.Представяш ли си колко съм била заблудена.И да ти кажат това.И не само това.Всеки уважаващ поне малко себе си човек , ще изтрезнее.Нека си зарови главата в пясъка, пак казвам аз съм вярващ човек и мисля че всичко се връща.

# 484
Щом още отсега си със скъсена шийка , стой си в къщи , пази се и мисли само за това да родиш здраво дете .
Моето дете е родено преждевременно , слава Богу   bouquet Praynig е живо и здраво , но не ти пожелавам да преминеш през такова изпитание . Praynig

# 485
  • София
Първо, букетите в родилното и на изписването ги забрави.
В близост до бебенца не се допускат цветя!

# 486
Sama , много добре , че навреме си разбрала какъв е този човек всъщност. Колкото по рано спреш да се надяваш , толкова по хубаво за теб. Такива страхливи ,  гадни мижитурки като него ми идва да  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire.  Типичната мъжка простотия. Да си има нещо странично , за забавление  , но когато работата загрубее , страх да не разбере законната. Нямам думи. Радвай се , че майка ти е до теб и те подкрепя. По хубаво от това няма.

Щом още отсега си със скъсена шийка , стой си в къщи , пази се и мисли само за това да родиш здраво дете .
Моето дете е родено преждевременно , слава Богу   bouquet Praynig е живо и здраво , но не ти пожелавам да преминеш през такова изпитание . Praynig
Аз ще те посъветвам същото. Лежи си , почивай си.  Аз от много не пазене и денонощни сълзи и нерви също родих преждевременно. Не искам да те плаша. Но просто да си имаш едно на ум. Да започнеш да мислиш изцяло за детето. Съвсем скоро ще бъдете заедно. Тогава унесена в грижите за малкото човече , радостна ще забравиш напълно за онова същество - БНД-то. Че такива като него не могат да се нарекат хора.

# 487
Вчера се бях поизправила малко, днес пак ме наляга отчаянието.Докога ще е това чувство на безтегловност.Пишете ми моля ви.

# 488
Защо те наляга отчаянието ?
Нали стана ясно , че БНД го отписваш .
Прави си плановете сама , с майка ти ! Hug  bouquet

# 489
Хепи ти е отговорила.
Да добавя, че въобще няма да си нещастна. Ще си имаш всичко и повече от всичко + свободата.
Чувството, че детето си е само твое е незаменимо.

# 490
Вземи си някоя книжка , почети малко .
Или си пусни някой комичен филм . Общо взето намери си занимание , с което да отклониш негативните си мисли  Peace

# 491
Хапни един сладолед на някоя пейка на слънце, погледай малко живота около теб и опитай да видиш колко е хубаво, когато няма "вредители" наоколо Simple Smile Тези наши БНД-та не заслужават толкова терзания. Тези моменти ще са все по-малко и все по-кратки, докато в един слънчев ден напълно изчезнат, тогава ще почувстваш истинско облекчение и ще прегърнеш свободата си Simple Smile  Hug

# 492
Сама , успокой се това гадно чувтво ще изчезне, казвам ти от опит , вземеш ли малкото човече в ръцете си , ще ти дойде неуписуема сила , нито родилни депоресий нито нищо няма да те събори. Нормално е да се напрягаш от неизвестното , но ти гарантирам , че махнеш ли завинаги този човек от живота си ще те чакат само  хубави моменти . Успех ти желая !

# 493
Здравейте. Пиша ви с огромна болка. В събота бях на фетална морфология , при която след обстоен преглед докторът се усъмни за синдром на даун.Според ехографските показатели детето е с нисък ръст, което е един от симптомите.След две седмици трябва да се види дали този показател нараства или намалява.Докторът спомена амниоцентеза и евентуално прекъсване на бременността.Отчаяна съм.

# 494

Сама, съжалявам за състоянието ти, но ти трябва да бъдеш силна. Случва се,за съжаление това което се  случва, колкото и гадно да е. Пишеш, че си вярваща, аз също и смятам, че може би Бог има нещо в предвид за теб и те очаква щастие, просто по някога трябва да бъдем търпеливи то да дойде, за да можем за го оценим. А и нищо не се знае още, може и да се лъжат докторите, отиди на преглед и при друг доктор, винаги трябва да искаме и второ мнение.

Общи условия

Активация на акаунт