Маркова козметика на изненадващо ниска цена - enzo.bg 2

• 67 391
  • 714
  •   1
Отговори
# 255
  • Козлодуй
Взех ги.Абсолютно съм убедена,че нещата са истински Peace Wisal както ви казах имам от ибей от преди няколко месеца-сравних всичко,вкл.аромата.Той е!На Анник Гутал имам Mon Parfum Cheri, par Camille.Rose Splendide е идентичен,до върха на панделката.
Сега,не знам как стоят нещата с по-масовите аромати...но това няма да е последната ми покупка от този сайт Grinning
Атти,явно не си четат редовно сайта,от там може би идва забавянето Hug Първия път не знам как стигнах до регистрация директно в чешкия сайт и се омотах,отказах се и направо звъннах.

# 256
Записвам се и аз Wink

# 257
 wavey и от мен записче

# 258
  • София
И мен ме изненадаха - поръчах на 15, а днес звънна куриера, но понеже не очаквах толкова рано не бях на адреса. Разбрахме се да дойде утре, но после се зачудих трябва ли сега да звънна някъде, да потвърждавам или нещо такова  newsm78

# 259
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Хайде рискувах и аз с два парфюма, единия от които Шанел (още ми кънти в главата това, което Денси каза по-назад), който дори беше на по- висока цена от тази в parfumi-shop. Дано всичко е наред Praynig

# 260
Включвам се и аз  Simple Smile Така..след като разбрах за този сайт, снощи близо 2 часа разглеждах  докато накрая реших, че ще купя парфюм( по-точно тестер). Зададох въпрос( в полето, отбелязано за това)  този тестер има ли капачка. Ами, до момента не съм получила отговор. Проверих си поне пет пъти пощата- нищо.....  Вие задавали ли сте въпроси и ако са ви отговаряли на тях, то след колко време се е случило?

Отговарят - но в работно време все пак  Wink Имай малко търпение хората да отидат на работа Simple Smile

Именно Simple Smile Очаквах вчера през деня да ми пишат, снощи им писах пак с нова надежда Wink днес  да получа отговор, но  пак няма..... Ще чакам до края на седмицата, пък да видим Wink Не ми е спешно и затова не звъня, но според мен или не си проверяват редовно сайта, или някак "избирателно" работят newsm78

# 261
# 262
  • някъде
Diet Esthetic От тази марка вземали ли сте нещо?

# 263
  • близо до морето
Това колко мл е?
Нещо не виждам.
http://www.enzo.bg/kozmetika/vichy/vichy-liftactiv-global-kremgl … -care-unboxed-ml/

И отзиви за този.Не съм го ползвала ,някой ако има да напише две думи.
http://www.enzo.bg/versace/versace-versace-new-woman-tester-100- … arfjumirana-voda/  bouquet
Имам го Версачето, хубав е , според мен е за лятото и аз тогава го ползвам.

# 264
  • София
Момичета имате ли проблеми с поръчването? Опитвам се да пусна една поръчка от 1 час, обаче не ми се получава на 3-тата стъпка ми дава грешка и това си е. Не мога да разбера каква може да е причината...  newsm78
А лошото е, че като си излезна от профила и кошницата ми е празна на следващото влизане и пак наново трябва да слагам всичко... а поръчката е за 380лв почти, тъй като се събрахме няколко човека... много дразнещо  Twisted Evil

# 265
  • Козлодуй
Ами просто се обади по телефона в работното им време,предварително се подготви с кодовете на продуктите.

# 266
  • София-Лагера
Meрси Sheli[/b Днес го пробвах в Бюти зоната.
Наистина е много хубав.
Оставям го за следващия път,че вчера пуснах 2 бр.

# 267
И аз получих доста голяма поръчка с декоративна козметика на Guerlain, Kérastase и
други продукти. Peace Добре опаковани, с фактура в кашончето, с една дума -
всичко е перфектно. Определено и на мен, това няма да ми е последната
поръчка, само да държат такива добри цени. Wink

# 268
  • София
Тази сутрин рано-рано и аз получих Simple Smile Моят парфюм е перфектен, останалите неща не са за мен, но и те изглеждат наред. Всичко идеално опаковано, с избрания подарък-мостричка, подробен касов бон. Втори път получавам голяма поръчка и всичко е безупречно. Оставам клиент на този сайт  Peace

# 269
Поръчката с парфюми е вече при мен(вкл. подарък, фактура, писмо) и Forever Elizabeth Elizabeth Taylor се оказа много приятен флорален парфюм. На първо пръскане изглежда да е наред откъм оригиналност. Другият поръчан беше Jade Banana Republic, който е опакован по начин, не предполагащ менте. Малко ми е слаб, но е възможно да е заради Forever Elizabeth.
Мисля, че съм доволна като цяло  newsm68

Общи условия

Активация на акаунт