Маркова козметика на изненадващо ниска цена - enzo.bg 2

• 67 391
  • 714
  •   1
Отговори
# 420
И моята поръчка направена на 23 е на статус"частично уредена".Неприятното е,че в нея съм си поръчала и слънцезащитна козметика и ако не пристигне до събота,просто няма да ми трябват продуктите за след това.Нещо не ми харесва и на мен обратната връзка.И за протокола-всичко си ми го даваше налично в деня на поръчката. Peace

# 421
  • Чукарландия
И моята поръчка направена на 23 е на статус"частично уредена".Неприятното е,че в нея съм си поръчала и слънцезащитна козметика и ако не пристигне до събота,просто няма да ми трябват продуктите за след това.Нещо не ми харесва и на мен обратната връзка.И за протокола-всичко си ми го даваше налично в деня на поръчката. Peace
Кажи ми моля те, преди да я отвориш в дясно какво ти пише: "Частично уредена" или "Нова"?
Но преди да я отвориш. Още като отидеш на "Моят профил". Praynig

# 422
За справка, моята поръчка от днес, която беше "нова" на общата страница и "частично уредена" срещу всеки поръчан продукт, сега е "уредена" навсякъде.  newsm44

# 423
Ми моята още е "нова" и "частично уредена" Close
Ще видим как ще се "уреждаме" утре с тези търговци! Mr. Green

# 424
Аз имам поръчка от 22.06 и навсякъде пише, че е уредена. Надявам се утре или вдругиден най-късно да пристигне.
Дано поръчките на всички в най-скоро време са уредени.  Peace

# 425
На моята поръчка, пусната на 22 юни, в началната страница пише "подготвена за отпускане". Като отворя поръчката, навсякъде пише "уредена".

# 426
На моята първа и за момента единствена поръчка седеше до деня на получаването "нова", а вътре пурвия ден "частично уредена" и след това "уредена". В деня на доставката ми изписа на мястото на "нова" - "уредена" . Така и никъде не видях дата на доставката, но ми я доставиха за точно 5 дена.

# 427
Момичета, в петък си направих поръчка без да се регистрирам в сайта. Получих мейл с ордер. Дали ще имам доставка щом не съм се регистрирала? newsm78

# 428
  • София

Стани, в "моят профил" са всички поръчки и статусите им. Peace

Мерси  bouquet !Аз поръчах, без да си правя регистрация, явно за това няма начин да видя.

# 429
  • София
Момичета, в петък си направих поръчка без да се регистрирам в сайта. Получих мейл с ордер. Дали ще имам доставка щом не съм се регистрирала? newsm78

И аз така правих, пуснах поръчка в четвъртък, в петък ми се обадиха от Енцо за доуточнение на адреса и си мисля, че ще си получа нещата. Ако пък не ми ги пратят, те губят Mr. Green, ние можем и от другаде да си купуваме козметика.

# 430
Благодаря, Стани! Hug
Пичагата от аватара ти ми е легнал на сърцето отдавна. Heart Eyes Crazy

# 431
  • София
Благодаря, Стани! Hug
Пичагата от аватара ти ми е легнал на сърцето отдавна. Heart Eyes Crazy
И аз го обичам от години  Embarassed

Мисля, че утре вече Енцо ще ме зарадва! Пожелавам го и на теб!

# 432
  • Чукарландия
И да не сте направили регистрация, поръчката ви се пази. На по-късен етап ако направите такава, първите ви поръчки, ще са ви в профила - като история. Моята първа поръчка също беше без регистрация и си я получих на петия ден, без проблем. Peace

# 433
BBeLLa, Стани  bouquet

# 434
Хммм, чета ви и реших да погледна как стои въпроса с моята поръчка от 22.06. Ами -  нова и после частично уредена. Няма да звъня, но наистина, ако в рамките на седмица ( както са го обявили), не си получа нещата, просто се отказвам. Ами, така де - пиша им 3-4 пъти на имейла с въпрос -  глас в пустиня; сега  пък - нямам информация или по-скоро от дадената - не разбирам ще имам ли доставка и ако да - кога? Не ми харесва тази комуникация.

Общи условия

Активация на акаунт