Маркова козметика на изненадващо ниска цена - enzo.bg 2

• 67 391
  • 714
  •   1
Отговори
# 345
  • някъде
Благодаря момичета  bouquet

# 346
  • варна
А тоник за лице newsm78Б? За нормална към суха кожа. Благодаря предварително Hug

# 347
Привет, момичета! Регистрирах само заради тази тема!  Laughing
Днес, търсейки сайт, откъдето мога да поръчам маската за коса, която ползвам от 2 години попаднах на Енцо.бг и бях шокирана от цените! Маска на Лореал, която купувам за 40лв от салона струва 16лв! Та, реших да потърся мнения за сайта, разгледах и двете теми... и в крайна сметка си поръчах цялата серия!  Laughing И сега чакам с нетърпение!  Heart Eyes

# 348
Парфюмите също ме изкушават, но съм на 20 и нямам богат опит  Laughing Досега съм ползвала само Булгари Аква, но искам да пробвам нещо ново... Бихте ли ми препоръчали?

# 349
  • в 1001-та нощ
най-добре си избери аромат от магазин с тестери (на живо) и после поръчай тук  Peace

# 350
Парфюмите също ме изкушават, но съм на 20 и нямам богат опит  Laughing Досега съм ползвала само Булгари Аква, но искам да пробвам нещо ново... Бихте ли ми препоръчали?
Предпочитаните от мен летни аромати са DKNY, на Cerutti Image и сега се поръчах този /по препоръка на приятелка/. Не знам като качество как са. Момичетата тук пишат, че са доволни. Като получа пратката и аз ще пиша. Peace

# 351
  • София-Лагера
http://www.enzo.bg/versace/versace-bright-crystal-90-ml-toaletna-voda/
http://www.enzo.bg/lanvin/lanvin-marry-me-tester-75-ml-parfjumirana-voda/
http://www.enzo.bg/nina-ricci/nina-ricci-premier-jour-tester-100 … arfjumirana-voda/
http://www.enzo.bg/gucci/gucci-flora-by-gucci-tester-75-ml-toaletna-voda/
Любими мои аромати.

# 352
  • у нас
привет и от мен- следя темата с голям интерес Heart Eyes
имам нужда от измивен гел за мазна кожа - до сега съм ползвала на авен и ларош. Хвърлила съм око на клиник 3 стъпки, но срещам доста противоречиви мнения Crazy та има ли някой който е ползвал изброените за да ги сравни Crazy
и още нещо- търся си шампоан за бързо омазняваща се коса Tired видях че лореалите са на добри цени, но не съм го ползвала до сега и му се чудя Flutter
а този мери ми на ланвин- някой добър в описанията да каже 2-3 думи!
общо взето приемам съвети всякакви Hug

# 353
  • София
А тоник за лице newsm78Б? За нормална към суха кожа. Благодаря предварително Hug
Този тоник е хубав,аз го ползвам заедно със почивстващия продукт на Кларинс,който показах по-напред в темата.В Ензо го имат около 30 лева струваше май,виждала съм го,в момента не го намирам,предполагам че не е наличен.
http://www.lookfantastic.com/clarins-toning-lotion-for-normal-to … 0ml/10550841.html

# 354
а този мери ми на ланвин- някой добър в описанията да каже 2-3 думи!
Аз прочетох ето това описание:

Пирамида на аромата

Връхни нотки: горчив портокал, фрезия, праскова
Средни нотки: жасмин, роза, карибска магнолия
Основни нотки: мускус, вирджински кедър, кехлибар

# 355
Моят любим летен аромат от години е Лайт блу на Долче и Габана.

# 356
  • Чукарландия
Още един глас за Мери ми на Ланвин! Подходящ за млади момичета и цитат: "супер траен, нежен, ефирен и женствен". Край на цитата! Peace

# 357
Още един глас за Мери ми на Ланвин! Подходящ за млади момичета и цитат: "супер траен, нежен, ефирен и женствен". Край на цитата! Peace

И от мен още един глас  Peace За съжаление също не съм добра в описанията, но бих добавила, че е един чудесен и свеж летен аромат, който стои също толкова добре и на не толкова млади момичета  Laughing

# 358
  • София-Лагера
Taка де ,ние над 30 какво да правим? Mr. Green
Намерих хубаво описание за парфюма

Парфюм за запознанства и любов!
Това е мотото на новият романтичен и чувствен, еликсир на марката Lanvin.

Интуитивен и безсрамно пряк  аромат казващ без страх: "Омъжи се за мен!"
Нуждаете се от много любов и емоции за вашата среща и чудото се случва между вас и уханието, което като втора кожа ви следва неотлъчно, разкривайки емоционалното ви състояние...

Омъжи се за мен с флоралният си състав е една оптимистична весела усмивка. Комбинация от добро чувство и женственост  преплетена  с  нежната  мечта  за любов.

Състава на парфюма в основата  си е изкрящ тоник,  примесен с горчив Тунизийски портокал, изпълнен с чувствена есенция на жасмин Sambac. Тази комбинация изненадващо е увита в сладката жар на праскова и сложните аромати от жасминов чай. Омайното сърце на Lanvin Marry Me е изрисувано с жасмин, подсилено с цвета на магнолия и романтични  розови листенца. Уникалната комбинация от   бели цветя и плодова  жар се потапя в сока и топлината на мощните, горещи кехлибарени  и мускусни  пътеки...

Парфюмеристът е Antoine Maisondieu.

# 359
  • у нас
понякога се влюбвам в описанията Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт