Маркова козметика на изненадващо ниска цена - enzo.bg 2

• 67 391
  • 714
  •   1
Отговори
# 390
Записвам се аз с леко недоволство. Поръчката ми от 14.06. все още липсва.
Писах мейл в петък - никакъв отговор.
Надявах се вчера да я получа, тц.
Днес - всички оператори са изключително заети.
В същото време получих поръчки от Англия и Кореа, направени на същата дата, че и с безплатна доставка.
Определено за момента не успяват да ме спечелят като клиент.

# 391
Бианkа от кой английски сайт поръчваш с безплатна доставка, че и бърза доставка  Rolling Eyes

# 392
Бианkа от кой английски сайт поръчваш с безплатна доставка, че и бърза доставка  Rolling Eyes
От Асос.

# 393
  • Чукарландия
Бианка, можеш ли да дадеш линк за корейския сайт, за парфюмерия и козметика ли е? Hug

# 394
  • Пловдив
Нищо не и давай  Бианка, ще го изкупи целия-после няма да има от къде да поръчваме !  Laughing
BeLLa  Hug

И за да не е само спам Simple Smile) , аз в петък поръчах 2 парфюма , ще пиша като дойдат.

# 395
  • Чукарландия
Нищо не и давай  Бианка, ще го изкупи целия-после няма да има от къде да поръчваме !  Laughing
BeLLa  Hug

Хахаха, Ан, убила съм те, ако те докопам! Joy Joy Joy

ПП И аз чакам доставка от 23.06. Peace

# 396
  • Пловдив
Ми то..., в енцо-то май посвършиха някои от нещата, сега.... и корейските ще почнеш!  #2gunfire

# 397
Момичета, не си спомням от предната поръчка как беше относно статуса: като пише "частично уредена" какво значи? Че все още не е пратена и като я пратят утре примерно, ще стане "уредена" или че има забавяне с някой продукт?  newsm78

# 398
  • Пловдив
На мен частично уредена ми пише в дена на поръчката-на следващия ден си е уредена вече! Simple Smile

# 399
BBeLLa, на ЛС ти отговорих, за да не спамим тук. Laughing

Моята поръчка е 'частично уредена' от 15.06. Crazy
Наслушах се на музика днес от опити да се свържа с тях. Толкова от мен.
Утре не дойде ли, после и да я изпратят, ще си я получат обратно.

# 400
  • Чукарландия
И на моята поръчка от 23 юни пише частично уредена и то като отворя самата поръчка - срещу всеки артикул. Иначе пише "нова". Каквото и да значи това. Thinking

# 401
  • София
Въпреки, че съм с предубеждения, ще поръчам нещо от сайта, щом има гаранция за връщане на парите  Thinking

Нещо с доставката имало проблеми..ми то за тия пари все нещо трябва да куца  Laughing

# 402
  • София
А къде виждате какъв е статусът към момента? Аз поръчах на 21 юни вечерта, бях се настроила, че днес ще получавам, но уви.

# 403
  • Чукарландия
На мен частично уредена ми пише в дена на поръчката-на следващия ден си е уредена вече! Simple Smile

Ан, преди да отвориш поръчката, отстрани какво ти пише? "Нова" или "уредена"?

Стани, в "моят профил" са всички поръчки и статусите им. Peace

# 404
  • Пловдив
При мен навсякъде пише "уредена" Simple Smile) А ти да не се бъркаш-понеже всеки ден пускаш поръчки  Joy и то все има нови, знам ли !  Party

Общи условия

Активация на акаунт