Маркова козметика на изненадващо ниска цена - enzo.bg 2

• 67 391
  • 714
  •   1
Отговори
# 375
И ако може да ми препоръчате някакъв шампоан, ползвала съм на Matrix, Lakme, но сега сякаш ми се иска на Loreal Professional. Искам косата ми да изглежда жива, лъскава и подредена, без разхвърчани косъмчета и без да ми е залепнала за главата. Косата ми не е боядисвана, с тънък косъм и да си призна честно не полагам кой знае какви грижи за нея  Blush Мия я през ден, ползвам TIGI-то, кристали, суша със сешоар и това е май.

Може би Форс Вектор е това, което търсиш.   newsm78
http://www.enzo.bg/kozmetika/kozmetika-za-kosa/?f=1-1-2-3649-258-3508

Вземи термозащития продукт, щом сушиш, за да пазиш косъма от изсушаване, цъфтеж и т.н.

# 376
Да де, но се чудя кой точно да си взема, за да ми покрие изискванията, при положение, че досега не съм ги ползвала  Crazy За тънка коса ли, за мазна ли, за обем ли?

За тънка  Rolling Eyes

# 377
  • на последния етаж
Каква хидратираща маска ще ми препоръчате? В момента ползвам тази и съм много доволна, но ми се иска да взема нещо ново.

# 378
Да, най-добре се обади по телефона и обясни за проблема. Наистина ( поне от личен опит  го казвам), не четат може би редовно, по-скоро, не зная дали четат, но не отговарят.
Опитвам от половин час вече да се свържа с тях, но всичките им оператори са безкрааайно заети, а не звъня от БГ и не мога да си позволя да вися на телефона 10 мин. Crossing Arms

Спокойно при мен беше по същия начин, не се виждаше адреса и все пак ми ги доставиха поръчките там,където трябваше  Peace

Без да говориш с тях, така ли? Ще опитам още няколко пъти, но все пак ме е страх да рискувам преди да е изяснен този въпрос!
Благодаря ви за мненията, момичета! Hug

# 379
marini , не съм говорила с тях, помислих си че ако има проблем те ще поискат да говорят с мен, защото ми се стори, че това е просто бъгване в сайта им. Незнам дали е така, не ми се обадиха, доставката си дойде на мястото. Разбира се ако искаш да си по-спокойна им звънни.

# 380
Ох, немога да ви изчета Shocked

Някой ползвал ли е това или нещо подобно?
http://www.enzo.bg/kozmetika/loreal-professionnel/loreal-profess … s-control-125-ml/
Трябва ми за блясък на русите ми коси Wink не се боядисвам, но естествено русото няма много как да блести и се чудя скакво точно да ползвам за блясък. Преди време си правех на Лореал една терапия, която издъжра по-малко от месец, но се прави само във фризьорски салон. Иска ми се нещо за домашни условия.

# 381
За блясък си вземи кристали по-скоро, този глос контрол има стилизиращ ефект и втвърдява косата

# 382
хъм, а какви кристали ще ми порепоръчате? Косата ми е нормална.  newsm78

Това дали е хубаво? http://www.enzo.bg/kozmetika/kallos/kallos-treatment-kora-za-kos … blond-hair-80-ml/

# 383
momi4eta sorry no nqmam kirilitsa na kompa za sega..iskam da vi pitam ,ako na snimkata daden parfum nqma opakovka ,tova zna4i li 4e pristiga bez takava?????slu4valo li vi se e ?na men mi trqbva za podarak stava vapros za LALIQUE beliq-toest perlite na LALIQUE ..mersi predvaritelno

# 384
  • Чукарландия
momi4eta sorry no nqmam kirilitsa na kompa za sega..iskam da vi pitam ,ako na snimkata daden parfum nqma opakovka ,tova zna4i li 4e pristiga bez takava?????slu4valo li vi se e ?na men mi trqbva za podarak stava vapros za LALIQUE beliq-toest perlite na LALIQUE ..mersi predvaritelno

За тези перли ли говориш? Има си кутия, но ако е за подарък и не познаваш мириса, съветвам те да не поръчваш без да го пробваш. Труден е за харесване, на мен лично много ми мирише на лекарство с камфор. Peace

# 385
  • София
Ако не пише тестер, си пристига в нормална кутия, запечатана с целофан, без значение как точно е на снимката.

# 386
Ако днес сипоръчам парфюм,дали ще дойде до понеделник, че после няма да съм в БГ?

# 387
  • Варна
И аз си получих пратката, много съм доволна  newsm44 Взех си любим аромат Bvlgari Eau Parfumée au Thé Blanc Tester 75 m, познавам го добре и със сигурност е оригинал, маската на Макадамия и спирала Мейбалин, серум Juvena /подарък/ и благодарствено писмо Simple Smile Определено няма да е последната ми поръчка.
Някой познава ли този мъжки аромат? Имам дамския вариянт и съм доволна, но нямам наблюдения за мъжкия:

http://www.enzo.bg/emanuel-ungaro/emanuel-ungaro-apparition-homm … ml-toaletna-voda/

Или да препоръчате нещо свежо и приятно

# 388
Ако днес сипоръчам парфюм,дали ще дойде до понеделник, че после няма да съм в БГ?

За моята поръчка направена днес, дава, че ще се получи в понеделник...

Брей, променили са малко. Сега се получава друг имейл с прикачен файл, преди не беше така. Този път и ми се появи страница със специални предложения, но нищо не си харесах. Мостричките за подарък пак бяха някакви глупави. Прибавили са и опция "застраховка на пратката".

# 389
И аз с получена пратка днес /от 21.06 /ми е поръчката,взех си шампоана,маската и крема без отмиване на макадамия,днес ще се пробват Wink
гледах им описанията от този сайт,ако бях поръчала оттам щеше да ми излезе двойно Shocked,цените им са.....
http://bg.strawberrynet.com/haircare/macadamia-natural-oil/#14101

Общи условия

Активация на акаунт