Маркова козметика на изненадващо ниска цена - enzo.bg 2

• 67 391
  • 714
  •   2
Отговори
# 360
Благодаря за помощта!  newsm51
Ще се спра на Кenzo Amour i Lanvin/Marry Me по 30мл като за начало да ги пробвам!
Ще пиша в петък като ги получа.
Спорна седмица!  newsm03

# 361
Още един глас за Мери ми на Ланвин! Подходящ за млади момичета и цитат: "супер траен, нежен, ефирен и женствен". Край на цитата! Peace

И от мен още един глас  Peace За съжаление също не съм добра в описанията, но бих добавила, че е един чудесен и свеж летен аромат, който стои също толкова добре и на не толкова млади момичета  Laughing

С нетърпение очаквам да го получа( надявам се в петък) и ще ви информирам как стои на 46 годишна лелка Laughing

# 362
  • Чукарландия
Още един глас за Мери ми на Ланвин! Подходящ за млади момичета и цитат: "супер траен, нежен, ефирен и женствен". Край на цитата! Peace

И от мен още един глас  Peace За съжаление също не съм добра в описанията, но бих добавила, че е един чудесен и свеж летен аромат, който стои също толкова добре и на не толкова млади момичета  Laughing

С нетърпение очаквам да го получа( надявам се в петък) и ще ви информирам как стои на 46 годишна лелка Laughing

Убедена съм, че ще стои прекрасно! Няма значение на колко си, а на колко се чувстваш!!! Hug

# 363

И от мен още един глас  Peace За съжаление също не съм добра в описанията, но бих добавила, че е един чудесен и свеж летен аромат, който стои също толкова добре и на не толкова млади момичета  Laughing

Защо пък аромата да е за млади момичета?Аз също имам този парфюм,но не съм "младо момиче"и въпреки това ми ходи прекрасно Wink Grinning Бих добавила че е за "ефирни млади и не толкова млади жени" Laughing

# 364
  • Чукарландия
Права си, bubka:)Hug

# 365
Мерсииии Flutter Blush

# 366
Е, момичета, точно се взех за млада, щом ползвам този парфюм и вие убихте всичко детско в мен.   Joy Сега сериозно, парфюмът е с много хубав аромат, но не е от най-трайните-нормално за лек аромат. Вчера си пръснах на ръката от тестера в Дъглас(моят е от ензо) и трайността е същата.

# 367
  • у нас
колко е трайността..... горе - долу

# 368
  • София-Лагера
колко е трайността..... горе - долу
Зависи от кожа.При мен специално този е доста траен.

# 369
Тъкмо щях да питам дали Ланвин-а е подходящ за по-възрастни жени и вие точно това сте обсъждали Flutter Ще го поръчам за подарък на майка ми, на мен ще си поръчам едно Версаче или Ейлиън (още се чудя), мислех и Mitic Oil на Lоreal, но нещо не го виждам в сайта. Аз между другото имам топката на TIGI, това олио има сходно действие, нали? И ако може да ми препоръчате някакъв шампоан, ползвала съм на Matrix, Lakme, но сега сякаш ми се иска на Loreal Professional. Искам косата ми да изглежда жива, лъскава и подредена, без разхвърчани косъмчета и без да ми е залепнала за главата. Косата ми не е боядисвана, с тънък косъм и да си призна честно не полагам кой знае какви грижи за нея  Blush Мия я през ден, ползвам TIGI-то, кристали, суша със сешоар и това е май.

# 370
Тъкмо щях да питам дали Ланвин-а е подходящ за по-възрастни жени и вие точно това сте обсъждали Flutter Ще го поръчам за подарък на майка ми, на мен ще си поръчам едно Версаче или Ейлиън (още се чудя), мислех и Mitic Oil на Lоreal, но нещо не го виждам в сайта. Аз между другото имам топката на TIGI, това олио има сходно действие, нали? И ако може да ми препоръчате някакъв шампоан, ползвала съм на Matrix, Lakme, но сега сякаш ми се иска на Loreal Professional. Искам косата ми да изглежда жива, лъскава и подредена, без разхвърчани косъмчета и без да ми е залепнала за главата. Косата ми не е боядисвана, с тънък косъм и да си призна честно не полагам кой знае какви грижи за нея  Blush Мия я през ден, ползвам TIGI-то, кристали, суша със сешоар и това е май.

Здравей! Според мен, добре си се насочила към Лореал, разликата между профешънъл  и Елсев, който се продава в търговската мрежа... е огромна! Ако имаш възможност, бих те посъветвала да си поръчаш и подходяща маска от същата серия, няма да съжаляваш! newsm10

# 371
Да де, но се чудя кой точно да си взема, за да ми покрие изискванията, при положение, че досега не съм ги ползвала  Crazy За тънка коса ли, за мазна ли, за обем ли?

# 372
Здравейте и от поредната зарибена от този сайт, след като прочетох вашите коментари, разбира се. Hug
И веднага имам въпрос: вчера се регистрирах и знаете, че след регистрация се появяват обобщени въведените данни. При мен обаче, адресът за доставка е само от въпросителни и не се вижда. Всички останали данни си ги виждам нормално. А, адресите, които съм въвела са различни и този е по-важният, разбира се. Писах им, но чета, че не отговарят много-много...Някой да е имал подобен проблем и как го разреши? По телефона ли да се обадя?

# 373
Здравейте и от поредната зарибена от този сайт, след като прочетох вашите коментари, разбира се. Hug
И веднага имам въпрос: вчера се регистрирах и знаете, че след регистрация се появяват обобщени въведените данни. При мен обаче, адресът за доставка е само от въпросителни и не се вижда. Всички останали данни си ги виждам нормално. А, адресите, които съм въвела са различни и този е по-важният, разбира се. Писах им, но чета, че не отговарят много-много...Някой да е имал подобен проблем и как го разреши? По телефона ли да се обадя?
Спокойно при мен беше по същия начин, не се виждаше адреса и все пак ми ги доставиха поръчките там,където трябваше  Peace

# 374

Да, най-добре се обади по телефона и обясни за проблема. Наистина ( поне от личен опит  го казвам), не четат може би редовно, по-скоро, не зная дали четат, но не отговарят.

Общи условия

Активация на акаунт