Маркова козметика на изненадващо ниска цена - enzo.bg 2

• 66 730
  • 714
  •   1
Отговори
# 480
  • Чукарландия
А аз да питам пазарувалите, когато поръчката от "нова" стане "уредена", кога би трябвало да се очаква да пристигне? Моята от преди два дни вече е с такъв статус...

От "нова" щом стане "уредена", очаквай я от 3-5 дни. Peace

На мен не са ми изпратили потвърждение на мейла, че пратката е тръгнала. Да им звъня ли да питам  Rolling Eyes?

Ако срещу поръчката ти пише "уредена", значи е тръгнала. Потвърдителен имейл не пращат. Peace

# 481

offtopic dachita, аз мисля, че доставките от Чехия до тук не идват със Спиди и дори предполагам, че идват като обща маса и тук се разпределят и пускат със Спиди  Peace
..............................

Ооо ако е така , нямам нищо против на по-ниска цена на доставката  Peace Laughing Hug

# 482
  • София

На мен не са ми изпратили потвърждение на мейла, че пратката е тръгнала. Да им звъня ли да питам  Rolling Eyes?

Ако срещу поръчката ти пише "уредена", значи е тръгнала. Потвърдителен имейл не пращат. Peace

Мерси  Hug Пише уредена, значи ще си я чакам другата седмица.

# 483
Получих продуктите си - определено съм доволна!
Много добре се развиват нещата за момента!
Ще правя втора поръчка, явно! newsm44

# 484
  • в 1001-та нощ
Първият не съм го ползвала,но втория много ми харесва,а и аромата му е много приятен.
 Какъв тип е косата ти?

Peace и първият е много хубав  Hug изглажда и полира косъма без да го утежнява  Heart Eyes

# 485
  • София
Получих продуктите си - определено съм доволна!
Много добре се развиват нещата за момента!
Ще правя втора поръчка, явно! newsm44
Браво  Party
Какви са ти продуктите?

# 486
  • София
Първият не съм го ползвала,но втория много ми харесва,а и аромата му е много приятен.
 Какъв тип е косата ти?

Peace и първият е много хубав  Hug изглажда и полира косъма без да го утежнява  Heart Eyes
С права, тънък косъм, не бих казала, че е мазна /според мен/, защото издържа до 3 дни ....

*Bubble*, твоята коса какъв тип е, на мен ми трябва нещо за обем .... но каквито и да съм ползвала до сега, няма съществена разлика в начина по който да стои косата .......

Имам недоразумение със сайта  Laughing или нещо не правя както трябва  Laughing всеки път като влизам трябва да се логвам / и при други сайтове ми се е случвало/ ама ми  е празна кошницата  Rolling Eyes

Не намерих и от къде да си следя направените поръчки  ooooh! .... появи се, трябваше й 15-20 минути .... Laughing

Последна редакция: чт, 28 юни 2012, 21:52 от emy_emy

# 487
  • София
emy_emy  за обем бих ти препоръчала балсама на Nivea Volume Sensation балсам-мус за коса за обем. В enzo.bg май го няма (извинявам се за спама), но можеш да го намериш почти навсякъде за около 4-5лв.

# 488
  • София
Някой поръчва ли вече боя, дават ли оксидант към нея, а пък никъде не виждам отделно да се продава само оксидант  newsm78

# 489
  • в 1001-та нощ
emy_emy  Peace за обем много голямо значение имат - не само шампоана и маската, но и финиша и стилизирането  Peace

първият не е за обем  Peace

# 490
Някой поръчва ли вече боя, дават ли оксидант към нея, а пък никъде не виждам отделно да се продава само оксидант  newsm78
Аз исках да поръчам, но не знаех има ли оксидант; обадих им се и казаха, че няма.

# 491
  • София
Аз исках да поръчам, но не знаех има ли оксидант; обадих им се и казаха, че няма.
Благодаря   bouquet

# 492
Благодаря   bouquet

-Alien-, все пак се обади, защото аз се интересувах само от боята на Wella Coleston, за нея определено казаха, че няма оксидант. Не зная ти за коя боя се интересуваш, но пак си  мисля, че и за другите се отнася, тъй като към всички професионални бои няма оксидант.

# 493
  • София

Peace и първият е много хубав  Hug изглажда и полира косъма без да го утежнява  Heart Eyes

С права, тънък косъм, не бих казала, че е мазна /според мен/, защото издържа до 3 дни ....

*Bubble*, твоята коса какъв тип е, на мен ми трябва нещо за обем .... но каквито и да съм ползвала до сега, няма съществена разлика в начина по който да стои косата .......

И моята е права и тънка,но и се омазнява бързо.В момента ползвам шампоана за обем на Тиджи,един розов,но червеният ми харесва повече.
 Любимият ми шампоан за обем е на Лореал професионел,заедно с балсама са много добра комбинация.Само от шампоана не очаквай чудеса обаче Simple Smile
http://www.enzo.bg/kozmetika/loreal-professionnel/loreal-profess … fine-hair-250-ml/
http://www.enzo.bg/kozmetika/loreal-professionnel/loreal-profess … nditioner-150-ml/

# 494
Здравейте!Продуктите, които получихте имат ли си превод на БГ.?

Общи условия

Активация на акаунт