Маркова козметика на изненадващо ниска цена - enzo.bg 2

• 66 728
  • 714
  •   1
Отговори
# 495
  • Бургас
Здравейте!Продуктите, които получихте имат ли си превод на БГ.?

Не.

# 496
Дебна Митичното олио - налично щеше да е на 4-ти, а сега стана на 9-ти!
Също щях да взимам серума за крайща Вела Енрич, а той вече не излиза като картинка дори. Как ги целя само Laughing ooooh!
Накрая ще взема друго.

# 497
Дебна Митичното олио - налично щеше да е на 4-ти, а сега стана на 9-ти!
Също щях да взимам серума за крайща Вела Енрич, а той вече не излиза като картинка дори. Как ги целя само Laughing ooooh!
Накрая ще взема друго.
А,защо не пробваш с продуктите на Макадамия ,страхотни са да знеш Peace

# 498
Момичета,някоя от вас поръчвала ли е от боите за коса? Как са?  Rolling Eyes
Надявам се,че и при тях няма нищо обезпокоително,както и при другите неща. Peace

# 499
Момичета, с руса /изрусявана/ дълга коса съм, доста суха в крайщата, но със супер мазни корени и се чудя между продуктите на Макадамия и Лореал. Какво бихте ме посъветвали да избера? Шампоан, балсам, маска и може би олио. Искам нещо силно подхранващо и хубаво. Знам, че Керастас е Мерцедеса, може и от тях нещо да ми препоръчате с линк. Благодаря! Hug  bouquet

# 500
  • София
emy_emy  Peace за обем много голямо значение имат - не само шампоана и маската, но и финиша и стилизирането  Peace

първият не е за обем  Peace
a.l.e.n.a, леко небрежна съм към косата си  Embarassed и освен измиване и пяна с друго не я "третирам"  Blush
*Bubble*,   bouquet vanian, ще изпробвам балсама, до сега избягвах балсами, защото от тях косата ми ставаше още по-мека и "сплескана"   bouquet

# 501
Момичета, с руса /изрусявана/ дълга коса съм, доста суха в крайщата, но със супер мазни корени и се чудя между продуктите на Макадамия и Лореал. Какво бихте ме посъветвали да избера? Шампоан, балсам, маска и може би олио. Искам нещо силно подхранващо и хубаво. Знам, че Керастас е Мерцедеса, може и от тях нещо да ми препоръчате с линк. Благодаря! Hug  bouquet
аз си взех шампоан,маска и крем без отмиване на Макадамия и ги препоръчвам,със същата коса съм като теб,само да вметна че каквото и да съм ползвала досега винаги косата ми се омазнява на втория ден и затова я мия през ден,не съм открила досега нещо което да регулира това,аз си мисля че това е хормонален проблем и шампоан или някаква професионалка козметика не би го корегирала/последно пробвах и на на Клоран шампоана за мазни корен  с екстракт от коприва ,пак същата работа/

И аз се интересувам от боите за коса и по - точно от тази на вела дали съдържа и оксидант или само боята? newsm78

# 502
Много благодаря.  bouquet Аз си знам, че омазняването е завинаги и не се коригира илил поне не в голяма степен, но искам добри продукти за косата си за летния сезон.
Ще се радвам на още мнения. Hug  bouquet

# 503
Някой поръчва ли вече боя, дават ли оксидант към нея, а пък никъде не виждам отделно да се продава само оксидант  newsm78
Аз исках да поръчам, но не знаех има ли оксидант; обадих им се и казаха, че няма.
Благодаря   bouquet

-Alien-, все пак се обади, защото аз се интересувах само от боята на Wella Coleston, за нея определено казаха, че няма оксидант. Не зная ти за коя боя се интересуваш, но пак си  мисля, че и за другите се отнася, тъй като към всички професионални бои няма оксидант.

Сега видях,че сте коментирали вече боите за коса,е добре де откъде да си вземем оксиданта тогава ?

# 504
Сега видях,че сте коментирали вече боите за коса,е добре де откъде да си вземем оксиданта тогава ?
Eто, взимаме по една голяма туба и сме готови  Laughing
http://hair2007.bg/index.php?cPath=24_36&sort=3a&filter_id=27

Кати Мелуа, ще видим, то с тази променлива наличност може и така да стане  Peace

# 505
Току що си получих поръчката направена миналия петък. Бях писала в бележката, че бих желала да я получа от офис на Спийди, за да не чакам вкъщи куриер, но никой не ме беше отразил.  Simple Smile
Поръчах си това:

http://www.enzo.bg/kozmetika/vichy/vichy-capital-soleil-mljako-z … -children-300-ml/

Много лесно се нанася и седи добре на кожата после, в смисъл не е мазна или нещо друго, също така няма мирис.  Peace

И пак на Виши - Нормадерм, дневния крем, но явно в момента го няма в наличност, защото не го намирам. Много съм доволна от него, надявам се и този от сайта да е със същото качество.

Продуктите нямат превод на БГ.

# 506
Направих поръчка на 23.06, на 27.06 статусът й стана "уредена". Вчера звъннах, за да съм сигурна, че продуктите ще пристигнат на 29.06, както изписваше, когато ги поръчвах, но ми казаха да ги чакам в началото на другата седмица. Сега виждам, че са намалили цената на маската Макадамия на 22.40 лв.

# 507
Някой поръчва ли вече боя, дават ли оксидант към нея, а пък никъде не виждам отделно да се продава само оксидант  newsm78
Аз исках да поръчам, но не знаех има ли оксидант; обадих им се и казаха, че няма.
Благодаря   bouquet

-Alien-, все пак се обади, защото аз се интересувах само от боята на Wella Coleston, за нея определено казаха, че няма оксидант. Не зная ти за коя боя се интересуваш, но пак си  мисля, че и за другите се отнася, тъй като към всички професионални бои няма оксидант.

На боите на Wella Coleston пасват активатори на Лонда и на Шварскопф все ще намерите магазин от който ще можете да си закупите  bouquet

# 508
Момичета, с руса /изрусявана/ дълга коса съм, доста суха в крайщата, но със супер мазни корени и се чудя между продуктите на Макадамия и Лореал. Какво бихте ме посъветвали да избера? Шампоан, балсам, маска и може би олио. Искам нещо силно подхранващо и хубаво. Знам, че Керастас е Мерцедеса, може и от тях нещо да ми препоръчате с линк. Благодаря! Hug  bouquet

densi, Kerastase Nutritive Lait Vital:
премахнато от медаратор

Страхотно е!

Последна редакция: пт, 17 авг 2012, 11:14 от Reza

# 509
  • София-Младост
От това, което прочетох диагонално през страница оставам с впечатление, че нещата са истински, обаче проблема е забавяне на доставката в повечето случаи, така ли?

Общи условия

Активация на акаунт