Маркова козметика на изненадващо ниска цена - enzo.bg 2

• 66 723
  • 714
  •   1
Отговори
# 510
  • Miami
От това, което прочетох диагонално през страница оставам с впечатление, че нещата са истински, обаче проблема е забавяне на доставката в повечето случаи, така ли?

В повечето случаи поръчката идва след около 5 дни. Само две-три момичета се оплакаха, че са я забавили повече (една от причините е неналичен в момента продукт).

# 511
 Днес направих първата си поръчка от сайта ( парфюм). Надявам се да не се разочаровам, ще споделя отзиви като пристигне!

# 512
Имам въпрос относно една пратка парфюми не знам как ще ми помогнете де но се пак да питам, значи положението е следното направих рекламация на 2 парфюма миналата седмица, казаха ми прати ги пак тук с лист с обяснение защо не ви харесват и банковата ви сметка и 2те работи ги направих миналият четвъртък те са ги получили събота от парите и парфюмите ни вест ни кост имам в мен касовата бележка на тях и фактурата че съм им ги пратил,звънях им да ще ги пратим и така не знам кво да правя някакви идеи?

# 513
Имам въпрос относно една пратка парфюми не знам как ще ми помогнете де но се пак да питам, значи положението е следното направих рекламация на 2 парфюма миналата седмица, казаха ми прати ги пак тук с лист с обяснение защо не ви харесват и банковата ви сметка и 2те работи ги направих миналият четвъртък те са ги получили събота от парите и парфюмите ни вест ни кост имам в мен касовата бележка на тях и фактурата че съм им ги пратил,звънях им да ще ги пратим и така не знам кво да правя някакви идеи?

Обади им се отново. Трябва да дадат някакво обяснение защо не са ти върнали сумата до сега.

# 514
  • у нас
а каква беше причината за рекламацията? Rolling Eyes

# 515
  • Чукарландия
Viden, можеш ли да споделиш защо направи рекламация на парфюмите и кои парфюми са? Hug

# 516
  • в 1001-та нощ
беше писал по-рано - и клипче имаше и доста коментирахме, виж предните му мнения  Peace

# 517
  • Чукарландия
беше писал по-рано - и клипче имаше и доста коментирахме, виж предните му мнения  Peace

За тези парфюми ли говори? Е, нали уж ги хареса накрая, каза, че "стават", сега пък ги върнал и то с рекламация?!? Thinking

# 518
  • в 1001-та нощ
вероятно да  Peace не очаквам да е взел и други  Mr. Green

# 519
Момичета,всеки има право на мнение!Ако някой не е доволен от нещо купено от сайта,няма защо феновете да му се сърдят че е така Peace Защото ако недоволните не пишат,как ще разберете ако има нещо нередно?Аз също имам покупка направена отдавна от която не съм доволна,но не смея да ви кажа чееееее  bash

# 520
Разказвайте подробно от какво не сте доволни, в какво се съмнявате, може и със снимки, защото много хора ги интересува как вървят нещата в сайта.

# 521
  • Варна
bubka:), ще съм ти благодарна, ако споделиш по - подробно. Още не съм пазарувала и мнението ти е важно за мен. Цената на крема ми за лице е с над 60 лева по - ниска и си мислех да си купувам от тук. Интересувам се и от парфюмите, но вече имам колебания.

# 522
  • в 1001-та нощ
bubka:), спокойно си кажи, аз без задръжки бих споделила, ако нещо ме тревожи  Peace

и е съвсем различно да се "оплаче" потребител, когото познаване, спрямо друг - току що регистриран - за да се оплаче  Peace

# 523
  • София
Аз си купих парфюм от сайта, познат аромат, не много скъп, от който имах остатък вкъщи. Не мирише на спирт, опаковката и шишето са еднакви, цвета на течността - също, въпреки че остатъкът ми е от няколко години, вече и аз не помня колко. Имах съмнения за трайността, но мисля, че всичко е наред.  Баркод и други такива не съм сравнявала, но ароматът е абсолютно същия. И определено ще се пробвам и с друг парфюм по-нататък.

# 524
  • София
Аз също получих първата си поръчка ето този парфюм: http://www.enzo.bg/britney-spears/britney-spears-curious-in-cont … arfjumirana-voda/.
Не съм го използвала до сега, но е доста траен. Идва варианта без помпичка ето този:
, а не този: . Аз не харесвам парфюмите с помпички, за това съм доволна. Също така парфюма е 100 мл и няма тази розовата висулка, която се вижда при варианта с помпичката. Сложили са ми и благодарствено писмо също и мостричките, които бях избрала.

Общи условия

Активация на акаунт