Маркова козметика на изненадващо ниска цена - enzo.bg 2

• 66 717
  • 714
  •   1
Отговори
# 525
Aз поръчах днес това: http://www.enzo.bg/kozmetika/loreal-professionnel/loreal-profess … ooth-velour-care/
Много странно се получи. Отварям 500 мл. и ми излиза 150 мл. Естествено знам как се избира коя разновидност искам , но изобщо не ми отваря по-големия грамаж, обачееееее му открих цаката. Избрах си една мостра на маска Вела Енрич (за 3,50..тъкмо отдавна искам да я пробвам) и след това ми го даде с отстъпка- вместо за 22.70 за 19 и така за същата сума си взех термо млякото и маска  Mr. Green
Някой от вас има ли проблем с избирането на разновидност от някой артикул? Това ми се случва за първи път, а като цяло това ми е трета поръчка...   newsm78

# 526
  • Пловдив
Аз...Simple Smile вчера исках да избера по-малки милилитри от един парфюм и не става и не става... ,а го дава наличен , Simple Smile) но като реша да поръчвам окончателно ще им звънна да попитам.

# 527
И аз щях да звъня, но им видях работното време за поръчки по телефона и реших да го поръчам по този  начин  Mr. Green
Като цяло сумата е същата, само че си поръчах и маска за тест.
Явно има някакъв бъг на част от артикулите, защото другите от серията ми дава да ги избера...странно

# 528
Поръчката ми, която очаквах понеделник, днес ме изненада. Надявам се всичко е ок, че куриерът ме хвана навечън и още не съм отваряла кашончето...  Sunglasses

# 529
От Вас разбрах за този сайт и много четох,но накрая рискувах и поръчах в понеделник, а днес си получих поръчката и засега съм доволна, всичко си е ок!Поръчах три парфюма:Версаче-Брайт Кристал,ХS-мъжки, а и един намален на Селин Дион, мострите също си бяха вътре!Засега съм от доволните Peace

# 530
и аз в отбора на зарибените  Grinning
ще следя какво поръчвате и препоръчвате и за тънкостите на сайта  Hug

# 531
  • Варна
Момичета ползвали ли сте околоочни на Ларош Позе?
Над 35 сьм и каквото и да сьм взимала от по-средня клас козметика/говоря главно за кр.за очи/,рядко сьм била доволна...,но сега пуста криза  #Cussing out

# 532
  • София
Искам да си взема този парф'м. http://www.enzo.bg/shiseido/shiseido-zen2007-parfjumirana-voda/ Уж има 30 и 50 мл, нно като тръгна да купувам бутоните не са активни. Sad моля проверете дали при вас става или проблемът е в това ,'е пробвам през телефон! Praynig

# 533
  • София
Вси4ко е наред и си го добавям в кошницата Peace

# 534
  • София
Благодаря,много! 'е пазарувам през РС тогава.  bouquet

# 535
Аз все още не съм получила поръчката си от 22.06. Пише, че е уредена, но.....В понеделник ще пътувам и съответно - няма да съм вкъщи. Ако точно тогава пристигне - какво става? Връщат ли я?

# 536
  • София
Ще полу4иш СМС от Спиди. На телефона за отлагане на доставката можеш да се разбереш с тях кога ще ти е удобно.

# 537
Ох аз след като не открих никакво инфо за шисейдо реших да рискувам и да поръчам очен и дневен крем. Поръчах на 26ти и дойдоха днес 30ти, на първо четене изглеждат ок с кутия, листовка и фолирани. Ще пиша повече отзиви като ги пробвам.
БДУ кой беше сайта където се проввряваха баркода и срока на годност?

# 538
bebolinka82, ще чакам отзивите ти за кремовете, че и аз им се чудя от доста време. Кои кремове си поръча и ползвала ли си ги преди?

# 539
Ще полу4иш СМС от Спиди. На телефона за отлагане на доставката можеш да се разбереш с тях кога ще ти е удобно.

Благодаря:)
Ще им звънна утре, макар, че едва ли ще ми отговори някой в неделя.

Общи условия

Активация на акаунт