Маркова козметика на изненадващо ниска цена - enzo.bg 2

• 66 626
  • 714
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте! Някой знае ли някой онлайн български магазин, с ЕВТИНИ професионални четки за грим? Спешно ми трябват..но никъде не намирам Sad, по специално търся на m.a.c, но може и на друга марка.

# 541
В сайта, който обсъждаме тук, това са четките, но не виждам на МАС: http://www.enzo.bg/kozmetika/dekorativna-kozmetika/?f=1-4-2-3644-3697

# 542
мерси много, сега ще погледна. От естествен косъм са нали?? А професионални фдт на евтини цени къде мога да намеря? Става въпрос за Диор или Клиник...

# 543
Евтини Диор, Клиник или Мас? Може ама фейкове. Peace

# 544
Здравейте! Някой знае ли някой онлайн български магазин, с ЕВТИНИ професионални четки за грим? Спешно ми трябват..но никъде не намирам Sad, по специално търся на m.a.c, но може и на друга марка.

hmmm_, евтини професионални четки, още повече пък на MAC - абсурд.... Каква цена  имаш предвид , като казваш "евтини" ?

# 545
  • Чукарландия
Някой поръчвал ли е парфюми на Шанел? Моля, да сподели. Hug Hug Hug

Иначе днес си получих поръчката от 23. юни. Всичко е ок. Peace

Сайтът наистина нещо се е бъгнал. Дава в наличност различни милилитри от един и същ парфюм, а не ти дава да си избереш вариант: само един от трите и това е. Ще взема да им звънна. Peace

Последна редакция: нд, 01 юли 2012, 00:44 от BBeLLa

# 546
Ох аз след като не открих никакво инфо за шисейдо реших да рискувам и да поръчам очен и дневен крем. Поръчах на 26ти и дойдоха днес 30ти, на първо четене изглеждат ок с кутия, листовка и фолирани. Ще пиша повече отзиви като ги пробвам.
БДУ кой беше сайта където се проввряваха баркода и срока на годност?

Ето сайта http://checkcosmetic.net/

Ще очаквам да споделиш впечатления за продуктите на Шисейдо, че съм им хвърлила око, но не съм посмяла да поръчам.

# 547
И аз чакам отзиви за бялата козметика  на Шисейдо!  bouquet

# 548
Аз пуснах поръчка в четвъртък и още в петък пишеше, че е уредена Peace Ще пиша като дойде. Да питам нещо не по темата:
Скрит текст:
каква е тази марка Biguine, че съм си харесала сенки

# 549
Според мен това, че е уредена означава, че един вид са я приели, т.е. видяли са я , видяли са, че имат налични продуктите и толкова. Моята от вчера беше "уредена"  20 мин. след като я пуснах. С предната беше по същия начин, но си я получих пак за 5 дни, което е супер принципно. Дано и този път си остана доволна  Crazy

# 550
  • Somewhere over the Rainbow
А някой да е поръчвал вече парфюм на Диор?

# 551
didaka,Аленка,поръчах си преди време шампоан и маска на Лореал пръфешънъл Абсолют рипеър целулар.Имала съм ги до скоро,но купени от Фийлюник...Така знаех че мога да сравня,а не само да кажа"изглежда наред".На пръв поглед опаковките са ок.Ноооо,маската е с ужасно гъста консистенция,нещо като масло президент.Също така беше се напукала Shocked Маската е гъста,но не чак толкова...Втория шок от шампоана...Аромата му трябваше да е като на маската,но уви!!!Моя миришеше съвсем различно...Пак казвам,аз съм ги имала и ги ползвах до скоро...До март!Така че няма как да объркам или забравя кое как изглежда или мирише...Странно ми е когато някой напише че нещата му са ок,но преди не ги е ползвал...Откъде тогава да сме сигурни че са наред Thinking

# 552
Днеска си отворих кашончето. Всичко е ок. Само избраната мостра я няма, но не ми е зор. Може да им пиша при евентуална следваща поръчка.

Момичета, може и да ми препоръчате крем за комбинирана и чувствителна/проблемна кожа, който да избистря и изравнява тена, да хидратира и да помага за ранните признаци на стареене (на 25 г. съм). Евентуално да може да се купи от сайта, без значение от цената.

# 553
Casual мерси,  Hug за съжаление я няма марката.

Давам отзиви за Шисейдо:
Поръчах този крем: http://www.enzo.bg/kozmetika/shiseido/shiseido-the-skincare-dnev … zing-cream-50-ml/
и този: http://www.enzo.bg/kozmetika/shiseido/shiseido-white-lucency-gri … -treatment-15-ml/

Не съм ги ползвала преди, огледах ги доста добре когато дойдоха и изглежат ок, с кутия, листовка и фолирани. На пръв поглед изглежат като тези които съм си купувала от щанд на Шисейдо. Доста форуми изчетох за тези продукти и първите ми впечатления се припокриват със повеяето мнения затова мисля, че са ок. Единствено не съм сигурна за срока на годност.  Thinking
За крема за лице да ви кажа, че стои доста мазен и не попива в кожата това изцяло се покрива с мненията на повечето, дори и от такива със суха кожа(аз съм с комбинирана към мазна), но пък за нощен е добър.  Peace
За крема за очи мога да кажа, че е доста хидратиращ и леко бял което покрива част от сенките, което също беше споменато в повечето мнения. Само ме притеснява, че повечето казват, че не са имали ефект от крема или минимален, но ще видим при мен как ще е.  Peace

# 554
  • в 1001-та нощ
bubka:) благодаря, че сподели   bouquet  много неприятно  Rolling Eyes прави ли рекламация  newsm78 може ли да се провери за срок на годност  newsm78

в темата за проф. продукти - някой сподели за друга лореалска маска с нетипична миризма, явно има нещо с лореалски продукти, вероятно не всички, но това озадачава  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт