Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 130

• 38 096
  • 726
  •   1
Отговори
# 240
Fatmagülün Suçu Ne 79.Bölüm Fragmanı

ВАНЯ smile3525 мерси за всичко,което постваш Peace

Ей,големия трейлър #Crazy- нищо ново под слънцето Mr. Green

Обаче забелязах ,че има нов адвокат до Омер Heart Eyes не е Мюнир Mr. Green

# 241
Награждават наред.Сигурно и нашия ще го наградя ама накрая

Милена,внимавай,тъкмо да ставам и ми пускаш тая муха  newsm78 С риск да слушам и песните на Кенан,май ще гледам до края   Crossing Arms

# 242
Момичета аз предлагам да направят един сериал с Къванч и Енгин в него. Първо гарантирам, че ще счупи всички рекорси по гледаемост. И освен това ще могат да премерят сили, кой колко е добър актьор е, кой по-голям мъж е и тн. .   Joy Joy

# 243
Тия как ходят на толкави токчета ужас newsm78

# 244
  • Разград
NGIN AKYUREK GREEK FAN CLUB Eιμαι σε κατασταση εκτακτου αναγκης

# 245
Момичета Кенан има много хубав глас, това, че не го харесвате не означава, че той не може да пее. На мен ми харесва.

# 246
Малее, подминала съм трейлъра като малка гара! Ваня, благодарско!

Хриси,
Скрит текст:
чак сега видях, че си писала в старата тема! Бързо оздравяване! Дано не е нищо сериозно!

# 247
Момичета аз предлагам да направят един сериал с Къванч и Енгин в него. Първо гарантирам, че ще счупи всички рекорси по гледаемост. И освен това ще могат да премерят сили, кой колко е добър актьор е, кой по-голям мъж е и тн. .   Joy Joy

Пу,аз ще играя майка им..Другите се разпределяйте както искате..

# 248

Joy Joy Joy Joy JoyАз съм лелята Simple Smile

# 249

аз освен да съм им сестра-по голяма.Нищо че съм на годините на майка им Joy Joy Joy
То друго искам ама са млади бе не е прилично

# 250

Joy Joy Joy Joy JoyАз съм лелята Simple Smile
Joy Joy Joy Joy Няма проблем. Кои ще играяят любимите им момичета. Това е въпроса.  newsm78 newsm78 Joy Joy

# 251
Тази вечер е виновна Малчева  Naughty Тя като агент под прикритие трябваше да разбере кой е дал най-голям рушвет,за да вземе пИпИрудка  newsm78  

# 252
А пък да ви кажа,че са ни оплюли в темата за Север-Юг

Докато ние се ядем Джемре ли, Зейнеп ли, някои хора искат да ни изядат момчето Mr. Green
Това е от темата за Фатмагюл:
Цитат
Точно по зрителски вот нямаше конкуренция.Не само Енгин и Берен ами и филма нищо не взе.Явно тоз Къванч са го нарочили за  актьор и това е ! Халалда им е ама това по-обичан от нас зрителите няма да го направи .Ай стига и там има нагласени работи

ooooh! ooooh! ooooh!

Цитат
Все едно гледам комунистически строй при съседите - тогава така се раздаваха наградите....
При американците няма такова неравноправие...Ако една година пренебрегнат някой талантлив актьор на другата година го реабилитират...

Просто ще припадна от смях 35 35 35 Оставаше и онзи зъм да наградят като най-добър актьор.

# 253
  • Разград

# 254
А пък да ви кажа,че са ни оплюли в темата за Север-Юг

Докато ние се ядем Джемре ли, Зейнеп ли, някои хора искат да ни изядат момчето Mr. Green
Това е от темата за Фатмагюл:
Цитат
Точно по зрителски вот нямаше конкуренция.Не само Енгин и Берен ами и филма нищо не взе.Явно тоз Къванч са го нарочили за  актьор и това е ! Халалда им е ама това по-обичан от нас зрителите няма да го направи .Ай стига и там има нагласени работи

ooooh! ooooh! ooooh!

Цитат
Все едно гледам комунистически строй при съседите - тогава така се раздаваха наградите....
При американците няма такова неравноправие...Ако една година пренебрегнат някой талантлив актьор на другата година го реабилитират...

Просто ще припадна от смях 35 35 35 Оставаше и онзи зъм да наградят като най-добър актьор.

Какво е зъм??  newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт