Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 130

• 38 096
  • 726
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив

(79 еп - трейлър)

Каква е вината на Фатмагюл 79 еп - трейлър на български. Превод от английски: bebo_sn. Приятно гледане.

# 271
Аз го гледах в Забранения плод. Наистина му беше доста блудкава и захаросана ролята. Не знам мен там Берен ме впечатли с играта си, Къванч не особено...макар ролята на Бехлюл да му пасваше.

# 272
Ако съм разбрала правилно тя е заченала още в ПБН ли ?
Ама и Керим добър- от раз !

# 273
79 РЕЗЮМЕ - превод от английски - мой
Рождения ден на Фатмагюл, дни преди процеса ще бъде добра възможност да намали напрежението и в двамата.

Керим прави вечерта приятна изненада на Фатмагюл, на която й е лошо и прави непосилни усилия да прикрие това. Всъщност вечерта Фатмагюл ще направи истинската изненада.

Чувствайки се изключена от семейството, Мукадес взема окончателно решение.

Рахми през сълзи обяснява това решение на Фатмагюл. За първи път брат и сестра ще бъдат разделени ..

Фатмагюл и Керим неприети и под натиск от квартала, изживяват случка, която оставя съжаление /тук и момичето, което е превело на английски не е сигурно за точния превод/.

Последното страдание на Яшаран, също предизвиква провал за всеки един от тях.
Когато застанат пред съдията, за Фатмагюл има много по-важна причинада се надява.

Радвам се, че познах за изненадата на Фатмагюл - която е от ясна -по-ясна. Понеже явно на никой не му направи впечатление този мой предишен пост и въобще не последва никакъв коментар - си позволявам да се цитирам отново.
Може отново пак да няма коментар - и обещавам повече няма да ви досаждам с логичните си предположения.

Свободно време и интереси / Романтични сериали, теленовели / Re: Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 130    : Пон., 11 Юни 2012, 18:02
Днес цял ден ума ми е зает с едни сметки и пресмятания. Ако наша Мука беше в близост с Фатмагюл щях да зная отговора на въпроса който ме занимава.
За да бъде обаче достатъчно аргументирано това което ще споделя ходих да си правя справки с медицинската литература.Та на въпроса
Скрит текст:
Кога аджеба е заченато бебе Енисе и кога би се родило, като се има в предвид, първо външния вид на майка му - т.е леко оформено коремче и времето което споменаха 4 месеца след АВА  / по мои сметки началото на юни + 4 месеца = началото на октомври /.
Предположения.
1. 05.05 нощта след сватбата - средата на януари
2. първия уикенд на юни - около 20 февруари т.е може да има и изненада за Свети Валентин

Съобщаването на новината при вариант 1 е на рождения ден или най-сигурно на процеса;
при вариант 2 - след Австралия - ако използват билетите до края на юни.

# 274
  • Разград
Резюме 79 епизод

от Engin Akyurek Bulgarian Fans

Рожденият ден на Фатмагюл, до делото остават броени дни, но този празник поне малко сваля натрупаното напрежение, заради предстоящото събитие. Дори след изненадата на Керим, Фг не се чувства спокойно и се стреми никой да не забележи. В края на вечерта Фг прави изненада.. Взима решение, относно Мукаддес, което засяга нея и семейството и. Рахми със сълзи на очи обяснява решението си. Брат и сестра за пръв път ще се разделят.. Съседите не искат Фг и Керим между тях, за това те решават да ги оставят след време сами да разберат грешката си и да съжалят за стореното. Последните събития стават причина и Яшаран да се разделят. Въпреки че виновните са изправени пред съдията, друго нещо, по-важно, дава надежда на Фатмагюл...

Последна редакция: пн, 11 юни 2012, 23:13 от vania_e

# 275
Бебо, Мариана, Благодаря !  smile3525 smile3525

Щом брат и сестра ще бъдат разделени, значи много й е кардинално решението на Мукадес. Вероятно след дълго смятане е сметнала, че най-голямото и последно наказание за Фатмагюл е да отдели брат й и децата му от нея. Нейното семейство! Те нали си бяха еднички един на друг, неразделни!

Фатмагюл има много по-важна причинада се надява. - сигурно сега страха й Керим - бъдещия татко е да не влезе в затвора, да не получи ефективна присъда. Но пък ние вече знаем, че той не е осъден, така, че съм спокойна.

Марта, ти май, май много познаваш напоследък.  Grinning thumbsup Някакви други предположения искаш ли да споделиш с нас?  Hug Само не ми се иска да познаеш за връщането на онова място.  Peace На мен този вариант - двамата там, ми се струва натоварващ, но това по мое мнение.  Peace

Последна редакция: пн, 11 юни 2012, 23:16 от nianta

# 276
Офффф, момичета, тия от темата за Севе-Юг как нареждат Енгин  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!. Теле бил, блудкав бил, всеки можел да му изиграе ролята... Голяма злоба, голямо чудо... Аз пък не понасям сладникавия Къванч, ми гаден ми, не ме кефи хич... И в Перла не ми хареса, и в Забранения плод... Не го харесвам като мъж... Да си държи скапаната наградка там, никой няма да му я вземе. Те по света си знаят кого да харесват, анкетите го показаха............

# 277
А и ако изходим от думите на Едже и Мелек в едно интервю
Цитирам по памет’
"Ние искахме отново да работим с Къван. Тествахме го за ролята  на Керим, но не се получи спойката и решихме да го включим в друг наш проект. Характерът на Керим е много труден(разбирайте труден за изиграване).......Енгин е  великопепен......” . Това е преразказ на част от тяхно интервю.
Тогава ми направи впечатление – характерът на Керим е труден, сякаш казваха че не всеки може да го изиграе, дори и Къванч.   Та добра преценка са направили сценаритките. Къвач не го виждам като Керим, дори визуално не си подхожда според мен на героя.

# 278
  • София
Офффф, момичета, тия от темата за Севе-Юг как нареждат Енгин  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!. Теле бил, блудкав бил, всеки можел да му изиграе ролята... Голяма злоба, голямо чудо... Аз пък не понасям сладникавия Къванч, ми гаден ми, не ме кефи хич... И в Перла не ми хареса, и в Забранения плод... Не го харесвам като мъж... Да си държи скапаната наградка там, никой няма да му я вземе. Те по света си знаят кого да харесват, анкетите го показаха............
+1  Peace

# 279
Момичета,видях във фейсбук че превода на 78 серия е
 готов,вече го тегля от Мастерс Peace

Имам 1покана заМастерс - ако някой има нужда ,да ми прати имейла си на лични Grinning

Благодаря на екипа за превода Peace

Последна редакция: пн, 11 юни 2012, 23:23 от Lilims

# 280

Въобще не им се ядосвайте, нека си харесват Къванч, ние пък си знаем, че Енгин е номер едно. А и наистина любовта на публиката е най-важната награда, а Енгин отдавна я е спечелил.    Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 281
А и ако изходим от думите на Едже и Мелек в едно интервю
Цитирам по памет’
"Ние искахме отново да работим с Къван. Тествахме го за ролята  на Керим, но не се получи спойката и решихме да го включим в друг наш проект. Характерът на Керим е много труден(разбирайте труден за изиграване).......Енгин е  великопепен......” . Това е преразказ на част от тяхно интервю.
Тогава ми направи впечатление – характерът на Керим е труден, сякаш казваха че не всеки може да го изиграе, дори и Къванч.   Та добра преценка са направили сценаритките. Къвач не го виждам като Керим, дори визуално не си подхожда според мен на героя.

Дейзи, принципно си права, но вместо да си се радват за наградата, те плюят... Ми яд ги е явно за всички фенове на Енгин  

А в дейли моушън има ли го качен епизода?

Е за тва говоря, ама те си знаят... И аз мисля, че Къванч не подхожда никак за образа на Керим  Crossing Arms

# 282
Ето 78-ми епизод го в датата:

http://data-bg.org/details.php?id=31136

Благодаря на момичетата за превода!   bouquet   bouquet   bouquet

# 283
  • София
Бебо,благодаря за превода на трейлъра!  bouquet  bouquet  bouquet

Момичета, може би тук не бива да сравняваме актьорите,а ролите.Енгин в ролята на Керим не разгръща докрай талантът си,просто ролята е такава,може би това е било решаващото в случая.
Доколкото схванах наградата е за най-добра мъжка роля,а не за най-добър актьор. newsm78
Аз познавам играта и на двамата,като актьори и смятам,че Енгин наистина е дяволски добър,по-добър от всички взети заедно.

# 284

Ролята на Керим всички знаем, че хич не е лесна, защото той е много травмиран, преживял е много и всички тези страхове, вина,  невъзможна любов и още хиляди емоции трябва да се изкарат наяве, да се пресъздадат. А това въобще не е лесна работа. Спред мен Къвач не е толкова добър в емоционални сцени както Енгин.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт