Звездни дразнители

• 38 884
  • 454
  •   1
Отговори
Много ми е любопитно дразнят ли ви някои родни знаменитости или публични личности. Много се дразня на Миро Найденов, Кристина Патрашкова, Гала, Христо Калоферов, даже и Ники Дойнов с неговата еднотипност и еднообразност ме дразни. Сигурно има още, но трябва да помисля...

# 1
Аз от тези хора само Патрашкова знам коя е. Сигурна ли си, че са звездни?

Дразни ме Keira Knightley , нейната мандибула и овчи поглед. Не гледам филми с нейно участие поради тази причина (е, няколко съм гледала, за да се подразня:)

# 2
Незнам дали са звезди, по-скоро публични личности -Меглена Маймуна Кунева, Емилия Масларова, Гоце- тези тримата дразнят със своята арогантност  Crossing Arms , Джуджи от ,,На кафе,,- инфантилна  Tired , Слави Трифонов- с това, че отдавна се самозабрави и изчерпа  Thinking, Глория, Емилия, Мара и тем подобни фолк кифли с това, че се изживяват като магистрални примадони........  Sick

# 3
  • Стара Загора
Интересна темичка-ще прочетем доста имена и то по- няколко пъти!!

# 4
Не мога да се дразня от хора, които не ме интересуват. Какво е това хем да ви дразнят, хем да ги гледате и да знаете всичко за тях Tired Нещо не се връзва ....

# 5
Диана Найденова безумно ме дразни.
Тъпите и гнусни представители на дразнителите са много и изобщо не заслужават внимание.

# 6
Как забравих Слави  Laughing, лошото, е че покрай него започнах да се дразня и на други, които не заслужават. Например Краси Радков и донякъде Виктор Калев доста са пропили от арогантното му поведение, обаче особено втория много ме кефи. Всъщност тези които напуснаха Слави ме кефят повече и Евтим Милошев и Росен Петров и Любо Нейков. Дразни ме също този Любен Дилов син и много ме дразни Иво Сиромахов. Много се опитва да подражава на шефа си, което е много смешно, защото той си е просто една ниска сладкодумна тиква Laughing, малко грубичко беше това...А Кристина Патрашкова е много смешна, висока е може би 1,60 на висок ток и винаги ходи с една такава вирната нагоре глава и стиснати устни. Много ме кефи мен Хилда Казасян, ама много  Heart Eyes

# 7
Аз предлагам, за да е по интересна темата, да казваме и кое ни е издразнило, щото верно ще станат само имена newsm78. Не го бях помислила, просто си гледам новините и виждам Мирослав Найденов доволно потриващ ръце с неговата п_асешка физиономия и си казах: Мале, тоя не мога да го понасям и се замислих дали и другите сте така.

# 8
Тези, които ме дразнят веднага ги разкарвам от екрана и им вземам думата Mr. Green
Дразни ме Б. Борисов, защото се кара на нарда и говори махленски
Дразни ме Ласкин, който не блести с особен талант, а се държи мега просташки
Всички фолк певачки ме дразнят
Дразнят ме и хора тип Гала - вечно усмихнати, добронамерени и фалшиви, желаещи на всяка цена да се харесат на всички....

# 9
  • В Космоса
Откакто не гледам ТВ никой не ме дразни.

# 10
Дразни ме Бойко Борисов. Всички други бледнеят вече.

# 11
  • Талант на 2012,2013 г.
Никой. Не са ми на нивото. Mr. Green

# 12
  • София
Дразни ме Keira Knightley , нейната мандибула и овчи поглед. Не гледам филми с нейно участие поради тази причина (е, няколко съм гледала, за да се подразня:)
Eх, значи не съм само аз, олекна ми. Laughing
А как и хлътва навътре горната устна, като се ухили... направо ми иде да отвърна поглед.
В същата категория "Неприятна овца" ми е Сандра Бълок.

# 13
  • Варна
Откакто не гледам ТВ никой не ме дразни.

Laughing Peace

И аз съм така!

# 14
Дразнят ме Жаси, Рачков, Алекс Раева, всички от шоуто на Слави с изключение на няколко сценаристи и няколко музиканта, най-много ме дразни една хомеопатка от предаването на Гала. Диана Найденова и мен ме дразнеше по едно време, защото говореше полулегнала, флегматично, говори на гостите избирателно на  "Вие", но вече й свикнах. Дразнят ме и всички златотърсачки, които постоянно ги канят по предавания. Не ги гледам, сменям канала, но не ми харесва, че им се дава такава публичност и стават модел за подражание на много млади момичета.

Общи условия

Активация на акаунт