Звездни дразнители

• 38 908
  • 454
  •   1
Отговори
# 420
От нашите...Антония Петрова.Тя може би е едибствената, която не само ме дразни, но ми е изключително противна, бих я спънала, бих я ритнала...не знам дори на познат дразнител толкова да желая злото. 
Николета Лозанова ми е неприятна, Венета Райкова, Яна Маринова.
От чуждите...и аз не харесвам Скарлет Йохансон, както и тези дисни принцеси-Майли, Селена, Тейлър Суифт и прочие.

# 421
  • Terra incognita
Толкова са много! И аз не харесвам Антония Петрова- огромно самочувствие, граничещо с наглост, мисля си, че ако не беше толкова противна и гадна, нямаше да ми се струва толкова грозна и отблъскваща, този нейният руснак къде е спал, не знам, никой мъж не заслужава това бедствие!
Николетка ми е по- скоро безразлична, едно тъпичко момиче, проспало живота си в някой солариум, изглежда наистина отвратително с този тен, то бива, бива ама всичко си има граници!
Яна Маринова- мдаа, доста изкуствена и дразнеща!
Освен това напоследък взеха да ме дразнят Гала, Джуджи и целият им екип, за Зейнебчето да не говорим, превърнаха предаването в махленска, шуробаджанашка сбирка, лигавщини, лигавщини, чак се потрисам!
Дразнят ме още Венета Райкова, Кеворк Кеворкян, Ирина Сарачинова, Мая Савова, 98% от фолк дивите,ох много са, наистина, няма да ми стигне форумът!

# 422
Толкова са много! И аз не харесвам Антония Петрова- огромно самочувствие, граничещо с наглост, мисля си, че ако не беше толкова противна и гадна, нямаше да ми се струва толкова грозна и отблъскваща, този нейният руснак къде е спал, не знам, никой мъж не заслужава това бедствие!
Николетка ми е по- скоро безразлична, едно тъпичко момиче, проспало живота си в някой солариум, изглежда наистина отвратително с този тен, то бива, бива ама всичко си има граници!
Яна Маринова- мдаа, доста изкуствена и дразнеща!
Освен това напоследък взеха да ме дразнят Гала, Джуджи и целият им екип, за Зейнебчето да не говорим, превърнаха предаването в махленска, шуробаджанашка сбирка, лигавщини, лигавщини, чак се потрисам!
Дразнят ме още Венета Райкова, Кеворк Кеворкян, Ирина Сарачинова, Мая Савова, 98% от фолк дивите,ох много са, наистина, няма да ми стигне форумът!

подкрепям изказаното по-горе!
Да добавя за Антония Петрова - супер ме издразни в шоуто Умна и Красива като жури. То бива, бива стойки, ама нейното...... И все да покаже колко е умна, ама как е учила, ама как знае....мани! Изкефиха ме от Стани Богат като дадоха предаването на Милен Цветков, където тя отказва да отговаря на въпроси, защото са й под нивото едва ли не и не били мярка за нейната "интелигентност"  hahaha Доста ми е смешна и същевременно жалка.....

А Мариана Попова преди не я харесвах особено, обаче веднъж се засякохме с децата и се заговорихме за тях. Ами да ви кажа, доста земен човек е, не се надува, защото е известна и много приятен разговор имахме. Стана ми симпатична....

Евг.Миндж. ми е голям тъпак. Не знам кой го направи "паркетен лъв", обаче на мен ми е супер селяк без капка вкус. Облича се като клоун, само и само да е модерно и скъпо. За изказа му пък да не говорим....без никакъв такт, мисли си, че е много откровен, но всъщност звучи доста просташки.

Със сигурност има още, ама сега не се сещам...

# 423
  • В Космоса

А Мариана Попова преди не я харесвах особено, обаче веднъж се засякохме с децата и се заговорихме за тях. Ами да ви кажа, доста земен човек е, не се надува, защото е известна и много приятен разговор имахме. Стана ми симпатична....

Това ме провокира да се замисля как с лека ръка окачествяваме и определяме хората без да ги познаваме реално що за хора са, само ей така от впечатленията ни от чиливизуръ, но като си кажем 2 думи с тях  е възможно да ни станат дори симпатични.  Grinning

Просто си размишлявам за мен си. И така е, възможно е.  Peace

# 424
При някои е невъзможно.Ако те дразнят просто с маниери, с някоя реплика-ок, но ако те дразни като цяло, с убеждения и ценности, които е показал/а...поне при мен е невъзможно.

# 425
Очевидно си нямате реални проблеми, щом се хабите да  се дразните на хора, които дори не познавате.

# 426
  • София
Очевидно си нямате реални проблеми, щом се хабите да  се дразните на хора, които дори не познавате.
Все едно да нямаш проблеми е нещо лошо. Напротив...така се живее 100 години.

# 427
  • Linz
Като нямат проблеми си ги измислят. И аз се чудя как може да се дразниш на някой, който няма никакво отношение към твоя живот. Да те дразни Борисов, Станишев или Костов мога да го разбера. Но почти всички се дразнят на миски, актриси, певици или манекенки- на женска злоба прилича това.

# 428
  • Terra incognita
Всеки човек е свободен да се дразни от когото и от каквото си иска, без значение дали има или няма пряко отношение към личния му живот.Ако на някой не му харесва тази тема- какво прави тук? Никой не може да ми каже от какво да се дразня.А това дали имам или нямам женска злоба си е лично мой проблем и не засяга никого тук Simple Smile

# 429
  • В Космоса
Вижте сега, то не е много по желание това да те дразни някой - или го прави, или не. В тази тема не си спомням аз дали съм писала и кой съм посочила конкретно, но мога да предположа. Водещият на "Сделка или не", например. Ами дразни ме. Нелицеприятен ми е, с неприятен глас, интонация, жестове... Как мога да подтисна това чувство. Ако някой има рецепта, моля, ще съм му благодарна. Понякога насила потискам дразнението си срещу определени личности, защото не е здравословно - първо и второ защото те самите не го заслужават, 'щото си имат пък други качества хората. Но както се видя по-нагоре, понякога е обратимо и заличимо.  Grinning

# 430
  • Linz
Всеки човек е свободен да се дразни от когото и от каквото си иска, без значение дали има или няма пряко отношение към личния му живот.Ако на някой не му харесва тази тема- какво прави тук? Никой не може да ми каже от какво да се дразня.А това дали имам или нямам женска злоба си е лично мой проблем и не засяга никого тук Simple Smile
Не бе, дразни се на воля, никой не ти пречи. Аз също съм свободна да пиша каквото си искам и където си искам, включително да коментирам написаното по-горе според своето виждане, форум е това Wink

# 431
Аз не живея в кутия или някъде в бункер.Гледам телевизия, чета вестници, списания, ровя из интернет.Дори да не искам, срещам някои публични личности, които са ми неприятни.С времето, като минат няколко годинки и те са били все така"популярни" започват и да ми опротивяват.   
И не виждам проблемът в злобата.Някой като ти е противен е естествено да изпитваш негативни чувства...трябва да се радвам и да ми домилява ли?

# 432
Очевидно си нямате реални проблеми, щом се хабите да  се дразните на хора, които дори не познавате.
Все едно да нямаш проблеми е нещо лошо. Напротив...така се живее 100 години.

Така е, съгласна съм Simple Smile Не го казах с лошо.

# 433
Понеже по-горе стана въпрос,че се дразним от хм..известни хора в публичното пространство,явно има защо.Лигаво или надменно поведение,лоша дикция,самочувствие,че са постигнали нещо пооовече от други неизвестни хора.Всъщност повечето са известни и добре платени благодарение на шанс в живота или връзки.Неприятна ми е Михаела Стоичкова,ако не беше баща и,едва ли щяхме да я знаем.Същото и за П.Дикова.Гала колко пъти е проплаквала в ефир,че иска дъщеря и да стана водеща,но малката отказвала.Ще видим до кога.Всички женуря в ''на кафе'' са лигави без готвачката.Джуджи искала да я показват по тв и нали са си близки я прибрали.Гала и Кремена като се разпищят една на друга:бубиии...получавам позиви за повръщане.Момичето от НЙ също е мн.противно,репортерката Вики,Зейнеб.Но кой го интересува кого и какво харесва аудиторията?Други водещи дразнители са ми:Станислав Трифонов,В.Райкова.В категория всякаква сбирщина:патрашкова+златка,Юксел Кадриев,злата лицемерна кВачкова с всички халтураджии от канала(не им знам имената),Сърчаджиева и мъж,Луканов,сестри Бакалови,Е.Минчев,Кошлуков,Ива Екимова,Ев.сКандалжиева.Последната ми я натрапват в ''Къртицата'' иначе не я гледам в предаването на И и А. Карбовски противна външност и изказ.

# 434
Понеже по-горе стана въпрос,че се дразним от хм..известни хора в публичното пространство,явно има защо.Лигаво или надменно поведение,лоша дикция,самочувствие,че са постигнали нещо пооовече от други неизвестни хора.Всъщност повечето са известни и добре платени благодарение на шанс в живота или връзки.Неприятна ми е Михаела Стоичкова,ако не беше баща и,едва ли щяхме да я знаем.Същото и за П.Дикова.Гала колко пъти е проплаквала в ефир,че иска дъщеря и да стана водеща,но малката отказвала.Ще видим до кога.Всички женуря в ''на кафе'' са лигави без готвачката.Джуджи искала да я показват по тв и нали са си близки я прибрали.Гала и Кремена като се разпищят една на друга:бубиии...получавам позиви за повръщане.Момичето от НЙ също е мн.противно,репортерката Вики,Зейнеб.Но кой го интересува кого и какво харесва аудиторията?Други водещи дразнители са ми:Станислав Трифонов,В.Райкова.В категория всякаква сбирщина:патрашкова+златка,Юксел Кадриев,злата лицемерна кВачкова с всички халтураджии от канала(не им знам имената),Сърчаджиева и мъж,Луканов,сестри Бакалови,Е.Минчев,Кошлуков,Ива Екимова,Ев.сКандалжиева.Последната ми я натрапват в ''Къртицата'' иначе не я гледам в предаването на И и А. Карбовски противна външност и изказ.

Че то останали някой, който да не те дразни newsm78
Как точно те дразнят горе-изброените - всеки ден общуваш с тях, колеги сте, съседи?
Защо сами си създавате негативни емоции, или пък е кофти да не си в час с последните клюки Rolling Eyes
Мен, ако някой ме дразни, не общувам с него, не чета за него, не ме интересуват изявите му.

Общи условия

Активация на акаунт