Темата ни е поредна, надеждата все тъй неизменна -СЕДМОКЛАСНАТА СТАТИСТИКА!

• 47 682
  • 743
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте мами!Аз съм нов във Вашия форум и съм много впечатлен от Вашите познания.
Искам да попитам:Според Вас момиче с бал 33,678 в кои езикови гимназии в Сф би могло да влезе.
Предварително благодаря.

Ако не се променят тенденциите има шансове за втора английска или ФЕГ. Относителното място ми излиза 719.

Във ФЕГ относителното място на последното прието момиче е било 710 миналата година.

За втора английска е било 834.

# 241
  • пловдив/дряново
има ли срок за издаване на удостоверенията за завършен 7 клас?
В нашето училище ще ги дават на 19 ????

# 242
  • София
Да хвърлите един боб и на мен Simple Smile Пък ако познаете, ще черпя   bouquet

Момиче, обща сума 11.00, бал за ЕГ 34.00. Оценка по МАТ 5,786 и БЕЛ 5,214.

За кои ЕГ има шанс и има ли шанс за СМГ?

# 243
  • Варна

bouquet Heart Eyes

Отн.позиция   2012   2011
В общата класация   739   501
Сред момчета   273   192
Сред момичета   466   309

Сега е с относ.позиция 466 сред момичетата, мин.година с този сбор щеше да е 309-та.

# 244
Аз ли не гледам, където трябва? Уж прочетох всичко тук от снощи, разгледах сайтовете, но ФОРМУЛАТА не я намерих. newsm78 Има ли я вече някъде?
Официално не мисля, че е публикувана. Иначе се знае (100+60)/28, като не важи за децата изкарали 100т.

(100+66)/28 е !Но не е изнесена официално...

# 245
  • гр. София

bouquet Heart Eyes

Отн.позиция   2012   2011
В общата класация   739   501
Сред момчета   273   192
Сред момичета   466   309

Сега е с относ.позиция 466 сред момичетата, мин.година с този сбор щеше да е 309-та.

Ясмина, как ги смяташ за миналата година. Бих искала да знам за отн. позиция сред момичетата тази година 815, миналата година къде се намира? Благодаря.   bouquet

# 246
има ли срок за издаване на удостоверенията за завършен 7 клас?
В нашето училище ще ги дават на 19 ????

И при нас миналата година казваха, че ще ги раздават, чак 18-19, само за да ни изнервят допълнително, но си ги дадоха точно на 15ти.
Така, че не се притеснявай и изнервяй излишно.

# 247
  • София
Ясмина, хиляди благодарности, страхотна табличка! newsm20

Моето момче е на 1009 позиция сред момчетата. Вчера пресмятах нещо по прогнозната форумска статистика и го изкарах доста по-назад, та сега си отдъхнах малко. Wink Може би има някакъв шанс за Втора АЕГ на второ класиране- миналата година последното прието момче е било на позиция 1070. Rolling Eyes
По всяка вероятност, обаче, ще пишем НПМГ на първо място- такова е желанието му. Май за там няма отделна статистика с позициите на приетите деца за минали години, поне аз не открих такава.... newsm78

benighted, браво на момчето ти- въпреки всичките ти опасения се пребори за годишните шестици! smile3501

# 248
  • гр. София
Здравейте мами!Аз съм нов във Вашия форум и съм много впечатлен от Вашите познания.
Искам да попитам:Според Вас момиче с бал 33,678 в кои езикови гимназии в Сф би могло да влезе.
Предварително благодаря.

Ако не се променят тенденциите има шансове за втора английска или ФЕГ. Относителното място ми излиза 719.

Във ФЕГ относителното място на последното прието момиче е било 710 миналата година.

Отн.позиция 2012   
   В общата класация   955
   Сред момчета   358
   Сред момичета   597

Това е, ако сте със сбор 10,839.

# 249
Може ли някой да даде линк към рейтинг скалата на училищата?

# 250
  • София
eй кога сте изписали толкова много, търся ви, а то имало нова тема  Wink

# 251
  • Варна
Момичета на работа съм и си откраднах един миг да се посъветвам с вас Hug
В нашия диапазон натрупването е 172, мислите ли, че имаме шанс за 91 НЕГ, момиче?
Русалке, липсваше много! Радвам се, че се появи  bouquet

Аз мисля, че 100% сте вътре в 91НЕГ. Сборът от БЕЛ и Мат е 11,4, нали?
С този тази година сте 172-ри сред момичетата, но мин.година бихте били 129-ти. Значи още 43 момичета тази година са се "вмъкнали" в този диапазон. Миналата година последното прието момиче на 1-во класиране в 91НЕГ е било 210-то (цитирам по памет). Дори и да предположим, че новите 43 момичета имат 1-во желание немската (което е невъзможно, но все пак), то тази година последното прието момиче ще бъде не по напред от 167-та позиция. Вашата е много близо до тази, затова смятам, че сте вътре почти на 100% още на първо класиране. За второ пък - нямам съмнения.   bouquet

Поиграх си малко и направих сметките и за позициите от миналата година, но там диапазоните са по-големи от тазгодишната статистика, та позициите не са толкова прецизни. След малко ще кача и този файл.

# 252

За испанската последно относително място миналата година е 451 - тук не е ясно при относително ви място в момента 466 какви са шансовете. За НЕГ не мисля че има шансове. За всички останали шансовете са повече от добри. За СМГ нямам относителните места, а нямам време да ги смятам приблизително.

Само искам да попитам и вие да кажете дали съм права. Според мен е логично да се увеличи успеха, но не и относителните места на децата. Т.е. според мен не е редно да сравняваме с успеха от 2012 г. относителните места през 2012 и тези през 2011. Моето мнение е че относителните места се запазват, но успехът, който стои зад тях през различните години зависи от трудността на тестовете, т.е. едно и също дете би се класирало на приблизително едно и също относително място през 2012 г. и 2011 г. но с различен успех. Объркано го обясних, но ако някой ме е разбрал, моля да каже дали съм права.

Аз приемам че относителните места са константа когато правя прогноза за шансове.

А иначе, за който се интересуваше - относителните места ги има в справочници за кандидатстване. Аз вчера купих един, в който ги има. Вероятно не във всички ги има, но това може да се провери преди да се купи справочника. Има повече инфо отколкото мога набързо да напиша тук.

# 253
Предварително благодаря.

Самоцитирам се, защото съм допуснала грешка. Относителното ви място е 597, което е високи шансове за прием за ФЕГ и Втора английска и с някакви шансове за Първа АЕГ. В Първа АЕГ миналата година относителното място на последното прието момиче е било 570 като тенденцията от последните три години е да се увеличава числото. Ако се запази тенденцията има шансове и за Първа АЕГ.

За НЕГ и Испанската мисля че няма шансове. Или поне са много минимални. За 73-то също са малки - тенденцията там е към намаляване на числото, а миналата година последното относително място е било 542.

# 254
  • София
Лично аз не виждам смисъл от сравнения и преизчисляване на база тази година и миналата година. Така като гледам, почти два пъти повече момичета са с успех в интервалите от 11 нататък, а местата са старите като бройка. Според мен нещата хич не изглеждат розови, а особено ако всички момичета се юрнат към Първа немска и СМГ, миналогодишните относителни позиции, обвързани с баловете отиват на кино. Най-добре човек да си гледа сегашните интервали и да си врачува закъде има по-големи шансове. На мен ми изглежда така, че повече момичета с по-висок бал ще трябва да се задоволят с гимназии, които миналата година са били по-назад в класирането, демек балът за предпочитаните ще се вдигне доста.

Последна редакция: вт, 12 юни 2012, 15:08 от Andariel

Общи условия

Активация на акаунт