Темата ни е поредна, надеждата все тъй неизменна -СЕДМОКЛАСНАТА СТАТИСТИКА!

• 47 692
  • 743
  •   1
Отговори
# 225
Аз също не мога да се ориентирам с тази статистика....като видя цифри и се паникьосвам ;-(

# 226
  • София
Трябва ли ни медицинско при подаване на документи за кандидатстване за професионали гимназии, или на записването чак? Ако да от къде се взима бланка и личния лекар ли я попълва?

# 227
Здравейте мами,

Моля за помощ. Сборът от оценките ни е 10,321. Можете ли да ми кажете къде сме според статистиката?
Зависи дали за момче или за момиче става въпрос
Но иначе гледаш си скалата от 10.300 до 10.399
 Ако е момче има 89 деца с ваишият бал и с натрупване стават1621
за момиче92 деца с вашият бал и с натрупване2023

# 228
  • гр. София
Здравейте мами,

Моля за помощ. Сборът от оценките ни е 10,321. Можете ли да ми кажете къде сме според статистиката?

Отн.позиция 2012   
   В общата класация   1791
   Сред момчета   747
   Сред момичета   1045

# 229
  • София-Младост
пак нищо неразбирам нали примерно за НТБГ бала се изчислява 3х мат.+бел.от матурите +мат+бел от дипломата=31.643 така ли е и имаме ли шанс
правилно ли смятам newsm78
http://www.ntbg.bg/js/tiny_mce/plugins/ajaxfilemanager/upload/Pl … iem-2012-2013.pdf
Балът се образува от утроената оценка от теста по математика (Т-М), оценката от теста по български език и литература (Т-БЕЛ), оценките по математика (М) и български език и литература (БЕЛ) от удостоверенията за завършен седми клас. Максималният бал е 36.
БЛАГОДАРЯ ТИ значи правилно смятам а дали ще ни стигне този бал
Честно казано идея си нямам, но ви го пожелавам.

Тази статистика само на мен ли нищо не ми говори Sad
http://www.regalia6.com/ucRegalia/regalia_files/kand_7kl_2012_mo … EL_matematika.pdf
С 10,964 сме, според миналогодишните справки има реален шанс да си влезе по първо желание 1АЕГ+НЕ. Но как се преценява от тези 466 с натрупване в диапазона на нашия резултата какво аджеба ще искат да запишат  newsm78

Вашият диапазон с натрупване е 547
По-скоро диапазона е 466-547 според мен.
Благодаря, спирам с тия статистики, дъщеря ми вече е подредила желанията, така че още две седмици и всичко ще се реши... Praynig

# 230
Момичета, да ви попитам имате ли идея дали медицинското за професионалните гимназии трябва да е издадено от личния лекар или мога да отида и при друг? В наредбата не е упоменато нищо по въпроса, а ми се иска  да си спестя висенето пред кабинета на личната.

# 231
  • София
Инка5, модата с уроците и курсовете никога не е секвала, има я още от времената на нашето детство, а може и преди това. По онези времена просто курсове нямаше, а по няколко учители във всеки град, за които се знаеше от ухо на ухо, че подготвят за български и математика. децата, които кандидатствата с други изпити си се готвеха индивидуално, но и там някои ходеха на уроци. Разликата е, че всички мълчаха като партизани и никой не си признаваше, а изведнъж се оказваше, че в седми клас на някои деца им хвърчат оценките в небесата. Сега всичко е явно, дори се смята за признак на социален и финансов престиж, но всъщност много хора заеми теглят само и само да платят подготовката на децата.

# 232
# 233
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Joy  Joy  Joy
Ей, ... сред статистики, въпроси, смятания и ... разни други главоблъсканици - това ме усмихна  Wink

"Пробата" е приета!!!  Hug

# 234
Здравейте мами!Аз съм нов във Вашия форум и съм много впечатлен от Вашите познания.
Искам да попитам:Според Вас момиче с бал 33,678 в кои езикови гимназии в Сф би могло да влезе.
Предварително благодаря.

# 235
  • София
Трябва ли ни медицинско при подаване на документи за кандидатстване за професионали гимназии, или на записването чак? Ако да от къде се взима бланка и личния лекар ли я попълва?
Трябва копието от медицинското + оригинала за сверяване. ЛЛ я попълва, а бланката е от книжарница - медицинско за работа. Да не забрави ЛЛ трябва и Цветоусещане да е включено

# 236
  • Пловдив
Аз ли не гледам, където трябва? Уж прочетох всичко тук от снощи, разгледах сайтовете, но ФОРМУЛАТА не я намерих. newsm78 Има ли я вече някъде?

# 237
  • София-Младост
Аз ли не гледам, където трябва? Уж прочетох всичко тук от снощи, разгледах сайтовете, но ФОРМУЛАТА не я намерих. newsm78 Има ли я вече някъде?
Официално не мисля, че е публикувана. Иначе се знае (100+60)/28, като не важи за децата изкарали 100т.

# 238
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Няма формула Simple Smile

Здравейте мами!Аз съм нов във Вашия форум и съм много впечатлен от Вашите познания.
Искам да попитам:Според Вас момиче с бал 33,678 в кои езикови гимназии в Сф би могло да влезе.
Предварително благодаря.
Добре дошъл! Напиши сбора от двете оценки на изпитите! Дано да ти сметнат по файла, които Ясмина сутринта публикува ... Аз лично няма да мога, защото 1/ не се оправям с Ексел и 2/ у дома съм на Apple  и нямам Ексел ... Но надявам се да ти помогнат другите Simple Smile При нас е весело, не само знаещо  Joy

# 239
Трябва копието от медицинското + оригинала за сверяване. ЛЛ я попълва, а бланката е от книжарница - медицинско за работа. Да не забрави ЛЛ трябва и Цветоусещане да е включено

Благодаря CvetaP, значи все пак трябва да е от ЛЛ  Sad

Общи условия

Активация на акаунт