Темата ни е поредна, надеждата все тъй неизменна -СЕДМОКЛАСНАТА СТАТИСТИКА!

• 47 862
  • 743
  •   1
Отговори
# 270
Момичета, да ви попитам пак нещо, че толкова сме писали ... Вие ми отговорихте на същия въпрос преди доста теми, но не си намирам в публикациите въпроса  Embarassed
Моето гардже иска само френски да учи, а с таз годишните балове май няма да я огрее 9 ФЕГ, та остават 133 СОУ, 35 СОУ и 18 СОУ - как да ги пиша като поредност? Какво е вашето мнение и за френския в тези у-ща, и за атмосфера ... учители? Благодаря ви предварително за отделеното време!

Аз бих ги подредила ето така  - 133, 18 , 35

# 271
Момичета, да ви попитам пак нещо, че толкова сме писали ... Вие ми отговорихте на същия въпрос преди доста теми, но не си намирам в публикациите въпроса  Embarassed
Моето гардже иска само френски да учи, а с таз годишните балове май няма да я огрее 9 ФЕГ, та остават 133 СОУ, 35 СОУ и 18 СОУ - как да ги пиша като поредност? Какво е вашето мнение и за френския в тези у-ща, и за атмосфера ... учители? Благодаря ви предварително за отделеното време!

Ако имаш справочника на Ню импрес вътре има такава информация.

# 272
  • София-Младост
По-скоро диапазона е 466-547 според мен.
Благодаря, спирам с тия статистики, дъщеря ми вече е подредила желанията, така че още две седмици и всичко ще се реши... Praynig
Хем с калкулатор смятам и пак греша Sad
Сега като си въведох цифрите в таблицата на Ясмина си видях грешката. Нещата изглеждат далеч по-добре, защото сбора от двете оценки е 11,482.
Така че в общата класация сме на 184 място, а сред момичетата 131 Simple Smile

# 273
Ooo само не в 35-то. Сега съм седми клас там. Общо взето се се прави всичко друго, но не се учи. Постоянно стават някакви глупости в училището. Аз не съм на мнение, че това е добро място за учене на френка, та дори и на немски... Аз бих ги подредила 133, 18 и 35.

# 274

Кажи защо ги подреждаш така. На ВО по ФЕ миналата година представянето е следното:
9 ФЕГ  - среден успех по ВО -62,37
133 СОУ                               - 61,52
35 СОУ                                 - 57,43
18 СОУ                                 - 56,31 и така нататък.

За атмосферата не намирам много инфо за тези три училища в нета.

# 275
  • Варна
Понеже не виждам инфо за Варна в темата, ако някой се интересува, тук има някакъв опит за прогноза:
 http://www.varnautre.bg/novinite/obrazovanie/34383-otsenki_po_45 … a_elitna_gimnazia
Благодаря. Беше ми полезно.

# 276
  • гр. София

Кажи защо ги подреждаш така. На ВО по ФЕ миналата година представянето е следното:
9 ФЕГ  - среден успех по ВО -62,37
133 СОУ                               - 61,52
35 СОУ                                 - 57,43
18 СОУ                                 - 56,31 и така нататък.

За атмосферата не намирам много инфо за тези три училища в нета.

За 133 съм чувала добри отзиви специално за френския. Знам, че по английски много им сменят учителите и децата с втори език АЕ изостават. За 18-то и 35-то не мога нищо да кажа.

# 277
  • София
Според мен детето на място 500 няма да е със същите знания, а с по-висок бал, защото изцяло бройките деца са повече в интервалите на високите оценки. Аз допълних в предишния си пост - момиче, на което миналата година балът му е стигал за Френската, сега най-вероятно няма да му стигне, защото стават много маймуни на клона и ще трябва да се задоволи с гимназии, които миналата година са приемали с по-нисък бал. Като цяло баловете ще се вдигнат. Ако ги подредим по балове, на едно и също място тази година ще е момиче с по-висок бал, в сравнение с миналата година.
На мен коефициенти не ми се смятат и не виждам смисъл, просто ще трябва да се напише по-дълъг списък с желания за езиковите.

За бала не го оспорвам. Абсолютно си права. Въобще не гледам баловете от миналата година, но децата са ориентировъчно същите като брой и пак за относително същия брой места се борят, т.е. относителните места би следвало да са по-добър ориентир. Ако няма промяна в предпочитанията по училища, пак ориентировъчно по същия начин ще се наместят децата. Т.е. детето от място 500, ще има същите шансове като детето от място 500 миналата година за едно и също училище.
Добре, а защо по изчисленията на Ясмина, ако миналата година последното момиче влязло в НЕГ е на 210 място, тази ще е на 167?

# 278
Може ли и аз да се посъветвам с всички вас за моето момиче, дали имаме някакъв шанс за НЕГ оценките й са: БЕЛ - 5.32, Мат - 5.78, Бал- 34.21

# 279
  • София
Ooo само не в 35-то. Сега съм седми клас там. Общо взето се се прави всичко друго, но не се учи. Постоянно стават някакви глупости в училището. Аз не съм на мнение, че това е добро място за учене на френка, та дори и на немски... Аз бих ги подредила 133, 18 и 35.
[/quote]
Ауууу!!!! Sick Ужас, нали уж се водела 3та Немска гимназия!!!!!!! Доколкото знам повечето, които не влязат в 91 или 73 отиват там  newsm78

# 280
  • София
И аз бих поставила 35 СОУ на последно място.

# 281
  • гр. София
Може ли и аз да се посъветвам с всички вас за моето момиче, дали имаме някакъв шанс за НЕГ оценките й са: БЕЛ - 5.32, Мат - 5.78, Бал- 34.21

Отн.позиция             2012   
   В общата класация      602
   Сред момчета              215
   Сред момичета      387

Нека по-запознатите се изкажат за НЕГ, по спомен за миналата година май не са много големи шансовете за там.

# 282
  • София
Сандрела, аз това не мога да си го обясня. Няма как да знаем какво ще е разпределението на децата със сходни балове или сходни места в различните гимназии. За мен цялата статитика с относителното място на последното прието момиче означава, че момичетата все пак предпочитат повече немската гимназия и с може би относително по-високи балове на по-предни места. И евентуално, че половината момичета от тези 200 са се разпределили по другите гимназии, че да е имало шанс точно момичето на 210-то място да влезе.

За мен шансовете на момичето на Мери за немската са нулеви. С "клизма" може за 73-то, ако то е по важност след първа немска. Това са почти 400 момичета - колкото за четири немски гимназии!

# 283

Отн.позиция             2012   
   В общата класация      602
   Сред момчета              215
   Сред момичета      387

Нека по-запознатите се изкажат за НЕГ, по спомен за миналата година май не са много големи шансовете за там.

Благодаря! Много ни се иска, но явно няма да е, жалко за което Weary

# 284

Благодаря! Много ни се иска, но явно няма да е, жалко за което Weary
[/quote]
пИШЕТЕ СИ ЖЕЛАНИЕТО ЗА НЕГ, НЕ СЕ ЗНАЕ НА ФИНАЛА КАКВО И КАК ЩЕ СЕ ПОЛУЧИ, МОЖЕ ДА ИМА ШАНС. НЕ БИВА ДА СЕ ОТКАЗВАТЕ!

Общи условия

Активация на акаунт