Темата ни е поредна, надеждата все тъй неизменна -СЕДМОКЛАСНАТА СТАТИСТИКА!

• 47 851
  • 743
  •   1
Отговори
# 345
ЗДРАВЕЙТЕ, НЯКОЙ ПОПИТА ЗА  НФСГ И НТБГ                                                                                
МИНАЛАТА ГОДИНА ПРИЕХА МОМИЧЕТОТО МИ С БАЛ 33 В НФСГ.
СЛЕД ЕДНА УЧЕБНА ГОДИНА МОГА ДА КАЖА,ЧЕ НАПРАВИХМЕ ПРАВИЛНИЯ ИЗБОР.
УСПЕХ НА ДЕЦАТА ВИ newsm10

# 346
  • София
Много ме радвате като ви чета  newsm51
Да ви споделя нещо от личен опит, макар и от преди 16 години
Учила съм в 73-то в първия випуск, когато гимназията мина от руска в езикова и нямаше такова профилиране с МАТ. Тогава паралелките бяха няколко английски, една френска и една немска и всички учихме руски като втори език. Много ми се учеше френски и за това се записах там, но след 11 клас  кандидатствах с математика и то без допълнителни уроци, благодарение на преподавателите ми като г-жа Панчева и Георги Георгиев. Не знам какви са статистиките сега, /разбирам, че е доста напред в класациите/, но моят випуск целият с  единични изключения беше приет във ВУЗОве в България и по света, а в момента всички са добре реализирани пораснали деца Simple Smile Като искам да отбележа, че математиката не беше най- силната страна на 73-то, но имахме и невероятни учители по български /Ани Велковска/, по история /Благой Георгиев/, по руски /Бончева  и Баева/, по френски /Искра Ацева и Кунка Узунова/ и още и още, дори по философия /Здравко Бешенджиев/ и по физкултура /Иванова/. Знам, че сигурно доста от тях са пенсионери, но се надявам колегите им, които са заели местата им да са също толкова всеотдайни хора и невероятни педагози. Simple Smile

Здравко и Искра все още преподават:)

# 347
[quote author ivetdanlink=topic=663229.msg22227357#msg22227357 date=1339513590]
Здравейте мами, искам да Ви се похваля!
Току що бе публикувана статистиката и за област Стара Загора, към която сме и нашият град- Казанлък.

Оказва се, че след мен в цялата област има около 40-60 момичета, с което много се гордея! Което значи, че в Казанлък няма повече от 15-25 момичета максимум, които имат повече от мен!  Heart Eyes Въпреки високите резултати в София при нас има цели 502 и 582 двойки съответно по БЕЛ и МАТ.

[/quote]

Поздравления ivetdan - само така HugПредполагам, че си искала да напишеш"пред мен", нали!

# 348
Не знам дали ще е от полза за някого, направих я от чисто любопитство
Статистика НПМГ
http://dox.bg/files/dw?a=962c51ba1a

За мен е интересна. Но искам да попитам нещо. Дъщеря ми има 4,38 на изпита по биология. На сайта излизаше, че преди нея има 61 човека. По тази таблица излиза че пред целия диапазон от 4,00 - 4,49 са 61 човека, което значи, че преди нея са повече от 61 деца. Кое е вярното?  newsm78
Пред дъщеря Ви има 61 по-доби оценки от нейната и още 7 оценки като нейната. Ако нещо остава неясно - питайте на priem2012@npmg.org (не винаги остава време да прочетем всички форуми Wink )

# 349
Здравейте дами, бих искала да изкажа моите наблюдения от 73-то. синът ми завършва 7 клас там тази година. математиката им е по-всякаква критика. за 3 години се смениха 3-ма преподаватели. едвам успя да навакса тази година.
Надявам се горен курс нещата да изглеждат по друг начин.

# 350
  • София
Здравейте дами, бих искала да изкажа моите наблюдения от 73-то. синът ми завършва 7 клас там тази година. математиката им е по-всякаква критика. за 3 години се смениха 3-ма преподаватели. едвам успя да навакса тази година.
Надявам се горен курс нещата да изглеждат по друг начин.
Госпожо, нещо бъркате:) Колежката, която извежда випуска за 7 клас им преподава от 5 клас. Три поредни години! Освен, ако е  в или г паралелка, която смени учители. Но в 7 клас,  учителката, която ги пое е страхотен преподавател!

# 351
 Simple Smile не бъркам, за съжаление. в 5-ти клас не помня как се казваше учителката, но тя беше най-зле. просто забатачи децата. в 6-ти клас беше едно младо момиче, което трябва да му се признае опита и тази година Ели Стефанова трябваше да се сбори с всички негативи. Много трудна задача.

# 352
[quote author ivetdanlink=topic=663229.msg22227357#msg22227357 date=1339513590]
Здравейте мами, искам да Ви се похваля!
Току що бе публикувана статистиката и за област Стара Загора, към която сме и нашият град- Казанлък.

Оказва се, че след мен в цялата област има около 40-60 момичета, с което много се гордея! Което значи, че в Казанлък няма повече от 15-25 момичета максимум, които имат повече от мен!  Heart Eyes Въпреки високите резултати в София при нас има цели 502 и 582 двойки съответно по БЕЛ и МАТ.

Поздравления ivetdan - само така HugПредполагам, че си искала да напишеш"пред мен", нали!
[/quote]
Да, пред мен.  Mr. Green Благодаря!!!

# 353
  • София
Simple Smile не бъркам, за съжаление. в 5-ти клас не помня как се казваше учителката, но тя беше най-зле. просто забатачи децата. в 6-ти клас беше едно младо момиче, което трябва да му се признае опита и тази година Ели Стефанова трябваше да се сбори с всички негативи. Много трудна задача.
Съжалявам, че е попаднал преди две години при онази г-жа, но тя беже само 1 година, точно по тези причини. После в 6 клас Генчева си беше учител на място, но напусна по семейни причини. А в 7 клас Ели Стефанова си беше на място!

# 354
Много ме радвате като ви чета  newsm51
Да ви споделя нещо от личен опит, макар и от преди 16 години
Учила съм в 73-то в първия випуск, когато гимназията мина от руска в езикова и нямаше такова профилиране с МАТ. Тогава паралелките бяха няколко английски, една френска и една немска и всички учихме руски като втори език. Много ми се учеше френски и за това се записах там, но след 11 клас  кандидатствах с математика и то без допълнителни уроци, благодарение на преподавателите ми като г-жа Панчева и Георги Георгиев. Не знам какви са статистиките сега, /разбирам, че е доста напред в класациите/, но моят випуск целият с  единични изключения беше приет във ВУЗОве в България и по света, а в момента всички са добре реализирани пораснали деца Simple Smile Като искам да отбележа, че математиката не беше най- силната страна на 73-то, но имахме и невероятни учители по български /Ани Велковска/, по история /Благой Георгиев/, по руски /Бончева  и Баева/, по френски /Искра Ацева и Кунка Узунова/ и още и още, дори по философия /Здравко Бешенджиев/ и по физкултура /Иванова/. Знам, че сигурно доста от тях са пенсионери, но се надявам колегите им, които са заели местата им да са също толкова всеотдайни хора и невероятни педагози. Simple Smile

Здравко и Искра все още преподават:)

Извинете за отклонението от темата

Те са от любимците ми Simple Smile Искра беше невероятна класна, а Здравко го чувствахме като един от нас Simple Smile
Поздравете ги, ако е удобно разбира се, от една благодарна тяхна ученичка  bouquet

# 355
  • София
Пишете ми на лични, от чие име да ги поздравя:) С удоволствие ще го направя:) И годината на випуска:)

# 356
Съжалявам, че е попаднал преди две години при онази г-жа, но тя беже само 1 година, точно по тези причини. После в 6 клас Генчева си беше учител на място, но напусна по семейни причини. А в 7 клас Ели Стефанова си беше на място!

Съгласна съм с всичко. похвално е, че децата все пак постигнаха много добри резултати - средният успех на класа е 5.44 на първия модул и 5.07 на втория.
Подготовката по БЕЛ беше на отлично ниво. Вярвам, че всички ще се класират много добре.
Не мога да преценя как ще се отрази това изместване в относителните позиции, но стискам палци на всички.

# 357

Дъщеря ми завършва тази година 7-ми клас с класен ръководител Ели Стефанова.Шапка и свалям -страхотен човек и преподавател.Тя дойде преди 3 години от 104 СОУ и пое класа на дъщеря ми.

# 358
  • гр. София
В този файл сложих и формула за относителна позиция за 2011г.  http://dox.bg/files/dw?a=383e0af182

Мноооооого ти благодаря.   newsm20  Много ми е полезна.   bouquet

# 359
  • София

Дъщеря ми завършва тази година 7-ми клас с класен ръководител Ели Стефанова.Шапка и свалям -страхотен човек и преподавател.Тя дойде преди 3 години от 104 СОУ и пое класа на дъщеря ми.
От 121 СОУ Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт