Темата ни е поредна, надеждата все тъй неизменна -СЕДМОКЛАСНАТА СТАТИСТИКА!

• 47 911
  • 743
  •   1
Отговори
# 510

Както и да го смятаме дано да греша е  27,7. това е то.
[/quote

Добро утро  Simple Smile

мисля, че с този бал и желания испански и 22 СОУ е вариант

Не е добро това училище, няма добри учители там.

Ама толкова сте права!!!!

Здравейте! Тъй като дъщеря ми се е насочила основно към това училище /ИЕ/, бихте ли споделили малко повече информация?

# 511
  • София
Правя вече 4-ти вариант на заявлението, обаче се чудя и мая тези кодове къде се пишат.
От множеството информация където съм насъбрала имам записани и 7 цифрените кодове на у-щата и 4 цифрените на специалността.
Та сега дилемата ми е в полето  Пълно наименование на училището, профил или специалност от професия  какво се пише, кода на специалността или на у-щето?!?
Съответно същото за полето КОД???

Освен това, ако на първо класиране отпаднат пърите да кажем 4 у-ща, поради висок бал, следващото поред КАТО БАЛ ли се класира или като поредното от списъка?
Да кажем, че на номер 5 сме писали 73 СОУ Владислав Граматик, а на 6-то -  35 СОУ Добри Войников. Примерно казано бала на №6 е по-нисък от този на №5, но и двата стигат за кандидатстване.
Класирането на детето как ще бъде, по първия нисък бал (№6) или по първия достатъчен (№5)?!?

Много сложно го обясних май...
Дано ме разберете, но ми е важно за подредбата.

Последна редакция: ср, 13 юни 2012, 13:13 от rainbow

# 512
  • София
Не е добро това училище, няма добри учители там.
[/quote]
Ама толкова сте права!!!!
[/quote]
Здравейте! Тъй като дъщеря ми се е насочила основно към това училище /ИЕ/, бихте ли споделили малко повече информация?
[/quote]

Синът ми "учи"там досега, и точно испански му е първия език, всички деца от класа казват, че ако трябва нещо да се скрие някъде то е в учебника по испански, защото "там слънце не огрява". Иначе, госпожата е много колоритна и много я обичат, интересно им е, гледат испански филми, музика слушат. Знаят всичко за Испания - дисниленд-ове, аквапаркове...Тяхната учителка се изказва в полза на "алтернативното" учене на езика и според нея 22 -ро е на първо място в испанско-говорящите училища в София. В другите било скука, затова той не иска да чуе за Испанската гимназия, например. Истината, според мен, е че досега не са учили и то не само по испански, а почти по всичко. Добре, че бяха изпитите, та да види как се учи. Никога нямат домашни или ако имат случайно, никога не се проверяват и т.н. Изискванията не са ниски, направо са никакви. Да ме прощава класната и ако има други свестни учители там. Това е моето мнение,съжалявам....

# 513
  • София
И все пак моите наблюдения са до 7-ми клас, може след това да става някакво чудо и да е различно

# 514
И все пак моите наблюдения са до 7-ми клас, може след това да става някакво чудо и да е различно

Laughing Дано! Много хареса училището, а и желанието й е да учи испански.

# 515
  • гр.Варна
Момичето имам въпрос /може и да е обсъждан ,но не ми се връща назад/ отпусното кога трябва да се получи от у-ще.Сега заедно с др.документи или след като излезе класирането на 26.06.?

# 516
  • София
Момичето имам въпрос /може и да е обсъждан ,но не ми се връща назад/ отпусното кога трябва да се получи от у-ще.Сега заедно с др.документи или след като излезе класирането на 26.06.?
Когато занесете сл. бележка, че сте се записали в новото у-ще. От старото издават отпускно и го занасяте обратно в новото училище.

# 517
Когато занесете сл. бележка, че сте се записали в новото у-ще. От старото издават отпускно и го занасяте обратно в новото училище.

Благодаря ти ganis, явно голямо разхождане ще падне! newsm78

# 518
  • Варна

Благодаря ти ganis, явно голямо разхождане ще падне! newsm78

В нашето училище миналата година даваха отпускното преди да сме занесли служебната бележка от новото училище. Спестява се едно разкарване, питайте дали и във вашето училище няма да се съгласят така.

# 519
  • София
Не е само това:) В началото на учебната година като ги запишат в книгата на подлежащите, ще се разходят пак до старото училище, за да занесат бележка с номера, под който са записани:)

# 520
  • гр.Варна

[/quote]Мерси  bouquetА има ли срок  за това?

# 521
Мисля, че вече изпуших от сметки, статистики, ексели, формули, сортирания и сега не мога една проста сметка да си направя.
Аз я правя, разни разбирачи ми казват, че не съм права. Чуйте ме и ми кажете  правилно ли разсъждавам:
Моето момче е с обща оценка от двата изпита 10,428. В обшата статистика за Варна, с натрупване в диапазона 10,250 – 12,00 има 565 деца, което със сигурност значи, че неговата позиция е преди тази 565-та.
Правилно ли мисля, че попълвайки заявлението е достатъчно да изброя желаните паралелки до момента, в който обявеният за тях прием стане 565 общо?
Или с други думи: нали като изброя паралелки с общ прием 565, младежът задължително ще е класиран все в някое от желанията си?

# 522
  • София
Мисля, че вече изпуших от сметки, статистики, ексели, формули, сортирания и сега не мога една проста сметка да си направя.
Аз я правя, разни разбирачи ми казват, че не съм права. Чуйте ме и ми кажете  правилно ли разсъждавам:
Моето момче е с обща оценка от двата изпита 10,428. В обшата статистика за Варна, с натрупване в диапазона 10,250 – 12,00 има 565 деца, което със сигурност значи, че неговата позиция е преди тази 565-та.
Правилно ли мисля, че попълвайки заявлението е достатъчно да изброя желаните паралелки до момента, в който обявеният за тях прием стане 565 общо?
Или с други думи: нали като изброя паралелки с общ прием 565, младежът задължително ще е класиран все в някое от желанията си?
Абсолютно си права!  newsm10

# 523

В случай, че приемем, че не кандидатстват ученици от други области във Варна, които имат по- висок бал. За застраховка напишете повече паралелки.

# 524
  • София

Стига във Варна да няма много приходящи ученици от други области  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт