Темата ни е поредна, надеждата все тъй неизменна -СЕДМОКЛАСНАТА СТАТИСТИКА!

• 47 930
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
  • Sofia, Bulgaria
ние платихме 6 лв и ни пратиха само на очен

# 466
  • София
Ние си платихме 10 лева и никъде не ни пратиха.  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 467
искам да питам за испанската - какво й е толкова доброто на тази гимназия? Преди три години беше най-желаната, сега е втора след немската.
Погледнете този линк от областния кръг по БЕЛ, обърнете внимание чии възпитаници/от 8-12 клас/ са  на първите места, обърнете внимание на броя на участващите на областния кръг.Това е само по БЕЛ, но ако потърсите резултатите от  олимпиади по други предмети е същото.Това е моят критерии за избор на училище.
 http://www.rio-sofia-grad.com/index_files/news/2012/04/23/Olimpi … oblasten_2012.doc

# 468
  • София
ох, гледах ги, направо си изгледах очите! И са ми на кантар двете гимназии, защото постиженията им са сходни, макар всяка да има лек превес по някои предмети и количество участници.
Затова ми трябва допълнителна информация, кой каквото знае.

# 469
  • София

Това са просто талантливи деца. Това според мен не е определящо за нивото на обучение в дадено училище. Все пак всички училища от този списък са си елитни.  Hug

# 470
  • София

Нямат никакво право да искат пари за медицинско за деца! Те са освободени от потребителски такси даже  #2gunfire Нашата ЛЛ не ни взе пари само за цветоусешането каза, че и детето трябвало да присъства, ама се споразумяхме.

# 471

Както и да го смятаме дано да греша е  27,7. това е то.
[/quote

Добро утро  Simple Smile

мисля, че с този бал и желания испански и 22 СОУ е вариант

Не е добро това училище, няма добри учители там.

# 472
  • София
ох, гледах ги, направо си изгледах очите! И са ми на кантар двете гимназии, защото постиженията им са сходни, макар всяка да има лек превес по някои предмети и количество участници.

А детенце какво мисли? Какъв език иска да учи?

# 473
  • София-Младост

Нямат никакво право да искат пари за медицинско за деца! Те са освободени от потребителски такси даже  #2gunfire Нашата ЛЛ не ни взе пари само за цветоусешането каза, че и детето трябвало да присъства, ама се споразумяхме.
Току що говорих с НЗОК, издаване на медицинско свидетелство за работа на лица до 18годишна възраст е безплатно!!!

# 474
  • София

А детенце какво мисли? Какъв език иска да учи?

като в рекламата е "искам всичко". Решила съм да я посадя пред телевизора тези дни и да слуша чужди езици. Ако може да си дизайнва сама училището и изучавиния език, най-добре ще й бъде сигурно. Установено е, че големият избор също стресира хората, защото винаги имат усещането за пропусната полза, та май и при нас е същата работа. Така или иначе, ако ще ези/тура да хвърля, все някак ще трябва да ги нареди.

# 475

......искам да питам за испанската - какво й е толкова доброто на тази гимназия? Преди три години беше най-желаната, сега е втора след немската.
Аз се питам същото. Имам приятелка, на която синът и влезе миналата година и не е доволна. Сменят се учители, идват млади и неопитни и децата си правят каквото си искат. А в същия момент Испания е в дълбока криза и работа там не могат дори местните да си намерят.

# 476
Имам чувството,ч е моето дете няма никаква идея какво иска да учи вече, след като разбра, че за 2АГ няма шансове, въпреки,ч е ще я пишем. Сега се чудя по мое усмотрение ли да подредя гимназиите или по нейно? Но каквото и да я питам и да я насочвам все е кисела и почва да плаче....Пришки ми излязоха на езика да повтарям,че е късно за сълзи и че трябва да се мисли сега здраво за избор на гимназия....ама пусти хормони надделяват!!! И на финала все завършваме с проблема, че само тя нямала гадже от класа  #2gunfire познайте къде са и мислите?! Shocked

Има ли някъде онлайн справочник, в който да видя кое училище какви паралелки предлага?

И последно вие какво знаете - детето трябва ли да присъства при подаването на заявлението или не? В провинцията го искат да се подпише пред тях, днес в 118 СОУ ми казаха, че може без детето???

# 477
Установено е, че големият избор също стресира хората, защото винаги имат усещането за пропусната полза, та май и при нас е същата работа.

Има го тоя момент с усещането за пропуснатата полза и безпокойството точно по този повод, но пък като се замисля всъщност нещата не стоят точно така, защото изборът ни е винаги доста условен. Децата си имат свой собствен път и той така или иначе ще се случи, независимо от моментния ни избор на този етап. Връщайки се назад, с изненада установявам, че от прогимназията до университета само ми се е струвало, че изборът ми може промени нещо съществено.  Mr. Green Та все си мисля, че случайните неща всъщност не са никак случайни. Wink

# 478
  • пловдив/дряново
Имам чувството,ч е моето дете няма никаква идея какво иска да учи вече, след като разбра, че за 2АГ няма шансове, въпреки,ч е ще я пишем. Сега се чудя по мое усмотрение ли да подредя гимназиите или по нейно? Но каквото и да я питам и да я насочвам все е кисела и почва да плаче....Пришки ми излязоха на езика да повтарям,че е късно за сълзи и че трябва да се мисли сега здраво за избор на гимназия....ама пусти хормони надделяват!!! И на финала все завършваме с проблема, че само тя нямала гадже от класа  #2gunfire познайте къде са и мислите?! Shocked

Има ли някъде онлайн справочник, в който да видя кое училище какви паралелки предлага?

И последно вие какво знаете - детето трябва ли да присъства при подаването на заявлението или не? В провинцията го искат да се подпише пред тях, днес в 118 СОУ ми казаха, че може без детето???
влизаш в съответното Рио и там ги има за всяко училище паралелките и броя деца , който се приемат

за присъствието на детето е задължително защото на заявлението трябва и то да се подпише

# 479

Общи условия

Активация на акаунт