Щастливи заедно (Aşka Sürgün) - Beren Saat и Mahsun Kırmızıgül - Тема 2

• 71 269
  • 731
  •   1
Отговори
# 30
  • София/Бургас
ChemistryLady,добре си се справила с новата тема,нали знаеш винаги има първи път Wink

Радвам се, че Ви харесва. Постарах се да ни е уютно и приятно да коментираме.

# 31
  • На изток от рая...
Здравейте!!!

Присъединявам се към вашата тема, благодаря на авторката...

Започнах да гледам сериала заради Берен - любимка ми е. Филмът става все по-интересен, жалко че нашите телевизии си изградиха подобна схема да делят сериите на всички турски сериали. Според мен ефектът на един цял епизод е много по-голям, но за съжаление този филм го няма преведен в нета.

За мен всички тези традиции - непонятни, чужди и далечни, са много интересни. Когато изгледах първите няколко серии на "Ако бях облак" (действието се развива пак е района, където е родното място на Зилян), бях 2 дена в несвяст, заради порядките по тези места, отношенията в семейството и най-вече мястото на жената... Тук нещата са малко по-меки, но действието пак е много интересно.

Аз също съм впечатлена от Махсун - що за разнороден талант!!!
От филмите му съм гледала "Крилете на нощта" и "Видях слънцето".  Вторият филм направо ме потресе - много силен наистина. И като актьор много ми хареса там, сцената с изпращането на децата беше покъртителна. Аз лично плаках неудържимо на нея.

# 32
Ивче,засега нищо интересно.В къщата разместват стаята за Дживан,Зилян предложи да преместят мебелите така че да му е удобно да се придвижва с количката.Свеки веднага се възпротиви,синът и щял да оздравее.В този момент Дживан дойде,но някаква мебел му попречи и тя веднага омекна за разместването.Хазар отиде да говори с Ася ,каза и че е говорил с мъжа и и че не бива да оставя Ширин без баща.Ресул се срещна с Мафиота, който му се оплака че брат му е отказал да остане в лазарета.Тати ги видя двамата заедно.Ресул отиде в затвора да говори с брат си и взе да се прави на велик.Ама той му се опъна.Това е до рекламите.На следващата реклама,ще продължа

# 33
  • София
да допълня, че Ася за една бройка да се изпусне пред Хазар че дъщеря й не е от мустафа
ма се усети, и той не разбра Thinking/като всеки мъж де/

# 34
Накратко,прокурора дойде да каже на Азам ,че възобновяват делото срещу сина му,поради липса на доказателства.Хасан отиде ппри Низар и му каза да не го изоставя.Обадиха се по телефона на Хазар и той викна Зилян горе да си поговорят.Тя го гледаше от вратата и не смееше да влезе,той я повика и и каза,че негов шофьор е загинал и трябва да отиде да подкрепи семейството му и че ще я заведе в Мидият.Каза и за делото,подаде и оръжието и каза да вземе решение.Тя не го взе и излезе.После той стоеше на прозореца и гледаеше Дживан и когато Зилян отиде при брат му,той се усмихна.Бурджу се върна от клиниката и започна да бута в банята козметиката и да плаче.Бену се

# 35
Това беше Шефкет Чорух. Страшен е,ненадминат когато трябва да се прави на луд.
Но правилно каза на Хазар че е по-добре да каже без заобиколки на Дживан че няма шанс да проходи.
Бену горката се разболя от мъка по любимия,започна да бълнува името му.За нещастие и тати чу това и пощуря че не знаел нищо.

# 36
Бену повръщаше и майка и събуди Низар,който се оказа грижовен баща и бдя над нея бая време.Накрая когато Ахузар дойде да го смени,Бену взе да бълнува името на Юсуф и тати полудя.последва разправия.Мама каза,че е прекъснала нещата още в Мидят и няма нищо за казване.Свекито отиде да събуди Хазар и му честити рожденния ден.В същото време Джесур видя публикувана своя снимка във вестника и статия за скандала в кръчмата и побърза да се изнесе.Като се курдисаха всички на диванчето,тате видя статията и се скара на Хазар,но Зилян побърза да ги защити,че пияницата обиждал момичето и те били прави да се намесят.Хазар тръгна да излиза,но се върна и отиде при Зилян и я попита дали е взела решение.Тя го попита всичко ли зависи от нейното решение,а той и каза,че нищо няма да я кара да прави насила.
След като той излезе ,Дживан отиде при нея и и каза да послуша сърцето си и да постъпи така както то я съветва .Разказа и историята от Ирак

# 37
И Ася започва да ме дразни също като майка и.То бива студенина но това нейното вече минава всичко
А клошарят и душичката бяха много сладки
Но пък душичката получи добър съвет

А Бану какво беше това повръщане.да не е бременна въпреки че не мисля че е спала с Юсуф

# 38
И накрая Хазар отиде в клиниката за да научи резултатите на Дживан ,които бяха отчайващи.Отиде в парка и при него седна един просяк.Даде му да пие и му каза,че чакането на смъртта е по-страшно от самата смърт,поиска си паричка и замина.Мисля,че това е основното.А,пропуснах за жената на Ресул ,която извади от сандъка си едни терлички и плачеше докато ги държеше, а също и за Юсуф който се молеше в една църква и при разговора с отце му каза,че любовта не признава религии.
Според мен Хазар вече е хлътнал до ушите в Зилян,поведението му към нея е красноречиво.Не мога да предам с думи двата му разговара с нея за пистолета,но устата му казваше едно, а очите друго.

# 39
Здравейте и аз се включвам в новата тема тъкмо и да мога да следа хубавите ви постове. В последните няколко дни нямам възможност да следя сериала и му хвърлям само по едно око от време на време, но и аз мисля че Хазар вече усеща че между тях със Зилян има привличане, но някакси Зилян ми е малко дистанцирана и нямам търпение и тя да прояви някакъв по явен интерес....иначе благодаря за хубавата тема и на всички пишещти в нея именно вие ме държите в течение на нещата Hug

# 40
 Мисля че Бену не е бременна,ама знае ли човек.Нали ги дадоха прегърнати с Юсуф,а като знаем колко лесно стават работите във филмите.

# 41
Мисля че Бену не е бременна,ама знае ли човек.Нали ги дадоха прегърнати с Юсуф,а като знаем колко лесно стават работите във филмите.
Дано да не е че тогава откачения и баща не ми се мисли какви ще ги върши

# 42
Аз мисля,че не е,защото в по нататъшните серии, никъде не я видях с корем.Който е гледал целия филм да каже с бели букви

# 43
  • София
Примък и аз тук. харесва ми да ви чета коментарите. Наистина е много дразнещо колко са надробени сцените,но няма на къде,ще се търпи.

# 44
Аз мисля,че не е,защото в по нататъшните серии, никъде не я видях с корем.Който е гледал целия филм да каже с бели букви

Скрит текст:
не е бременна, нещо се е поболяла само - явно идеята беше тате да разбере за този Юсуф та да има още кого да преследва и тормози

Общи условия

Активация на акаунт