Щастливи заедно (Aşka Sürgün) - Beren Saat и Mahsun Kırmızıgül - Тема 2

• 71 271
  • 731
  •   1
Отговори
# 45
Само не знам, защо Зилян крие кой е истинския убиец.След днешната серия стана ясно ,че бащата само подозира,но не е сигурен ,че Ресул е убиеца.Само тя може да го вкара на топло този изрод и убийте ме,не мога да разбера,как може да остави невинния си брат да гние в затвора с това нейно мълчание.Порядка ,порядки,ама всяко нещо си има граници.

# 46
Само не знам, защо Зилян крие кой е истинския убиец.След днешната серия стана ясно ,че бащата само подозира,но не е сигурен ,че Ресул е убиеца.Само тя може да го вкара на топло този изрод и убийте ме,не мога да разбера,как може да остави невинния си брат да гние в затвора с това нейно мълчание.Порядка ,порядки,ама всяко нещо си има граници.

според мен и тя сама си го каза, че това което знае може да не е достатъчно, а именно, че пистолета с които е убит Арда, Разул го беше дал като подарък  на малкия и брат по сучай обрязването, но тя го видя, взе го и го върна на Разул ( това беше в първите серии ако не се лъжа)

# 47
И аз това се чудих ,но стигам до извода че Зилян крие истината не за друго , а за да предотварти по нататъшни кръвопролития.
Ако се разбере кой е истинският убиец най вероятно е сем. Азизоулу да обвинят Шахвар че са прикрили истинския убиец и  доказателствата за това. Ще върнат Зилян обратно в Мидят и враждата ще се възроди отново .А Ресул и Низар само това чакат

# 48
Да се запиша в новата и хубава темичка и аз. Мерси за среднощното посрещане  Hug

Много се ядосвам на тез от Нова как режат епизодите таман стане нещо интересно и хоп финалните надписи  ooooh!
А за днешната серия - не е честно целия товар от семейната вражда да се стоварва върху Зилян. Но като че ли наистина е права като казва, че това което знае не е достатъчно. Когато Ресул стреля, не дадоха някой да го е видял. А сега и да занесат пистолета какво - балистиката ще покаже че е стреляно с него, но нито ще има отпечатъци нито нищо. А и с мълчанието си показва, че иска да остане при Хазар като негова съпруга  Heart Eyes

# 49
Иска ми,как няма да иска да остане при Хазар,но сякаш той го показва повече,докато тя е по прикрита

# 50
  • София/Бургас
Петя,вили-72, благодаря много разказа на серията.    bouquet  newsm51

Много се радвам, че имаме още нови попълнения!  Hug

Да Ви разкажа малко премеждията си да се посмеете на мой гръб.
Тъй като за пореден ден играем следната сцена с професора - да разкараме Ива до факултета, за да и видим кафявите очи и никаква да не я свършим и то то време на сериала в най-голямата жега. Днес  реших да чета от телефона, а по-късно да използвам компютъра на един колега. Докато обсъждахме какво да правя имах време да прочета първият пост на Петя и след това имах малко време почивка, при което веднага отивам при колегата, който е свикнал да му отворят вратата бясно и да му заемат компютъра за бърза справка, или проверка на поща, файсбук. Днес обаче аз отвях конкуренцията нахълтах при него с  буйно развяни червени коси като един ураган с поглед го преместих от компютъра и седнах. Тъкмо влязох в темата и един професор дойде да пита нещо, та колегата се наложи да ме ритне по колачетата за се отлепя от компютъра и да затворя форума. След 5 минути си тръгна професора и аз отново влизам, ама нета бавен и тъкмо влязох и един друг професор дойде да пита искаме ли кафе и да обсъдим даже не разбрах какво. Да, ама моя милост се зачела и залисала все едно злато ще раздават, та се наложи колегата да ме срита и по другото кокалче. Накрая се предадох и не можах нищо да видя като хората. В резултат на цялата работа съм с две сини и натъртени кокалчета, които се открояват на саламурено белите ми крака (както каза колегата не знам какво ще обясняваш на приятеля ти за тях  Joy ).

Петя,  напълно права си за това кой как го показва. До последно е толкова затворена Зилян, Хазар и казва поне хиляди пъти, че я обича.

# 51
Бащата на Зелян също си знае стоката и е убеден, че Разул има нещо общо с това, но за съжаление другия брат пое вината - не случайно го пита няколко пъти да ли е сигурен, че той е убил Арда. А сега се сещам и за друго - когато прегърна Зелян след историята с пистолета направо си я попита - пистолета в сандъка ли го е намерила, Разул ли го е поставил там и това ли е оръжието с което е убит Арда.
Хубавото в цялата история е, че тати е много справедлив и нещата рано или късно ще си дойдат на място.
Скрит текст:
аз доколкото успях да разбера, бащата ще накара лудичкия ни и "симпатичен" Разул да се предаде сам, ама нашето момче ще избяга, ще се скрие и ще продължи да твори глупости

# 52
# 53
  • София
Иве, много се смях на твоите изпълнения rotfImbo rotfImbo rotfImbo
напомняш ми на мен самата, когато гледах Мелодията, кацвах в 15,30 пред яслата, строявах лелите да ми връчат детето, и бегом с филията от следобедната закуска за да се курдисам в 16ч пред телевизора и да отворя форума. Сраааам Joy Joy Joy Joy

Аз пък не мога да разбера що искат само от Зилян да разкрие истината. Хазар уж не я насилва, ма си е чисто притискане. И баща й знае, що той не каже истината. Нали пита-Ресул ли ти даде пистолета, с него ли беше убит Арда.
От това повече-здраве му кажи.
Що върху плещите на това момиче трябва да лежи всичко newsm78
Та после пак тя да отнесе калая-от баща си, от майка си, от братята си, от мъжовото си семейство и т.н
Да взима Хазар пищака, да го носи в полицията като иска, балистични експертизи и т.н.
Що Зилян пак да отнесе всичко, това не го разбирам-какво искат от момичето #Crazy newsm78 

П.п-другото което се чудих защо жената на Ресул хълцаше над едни бебешки терлички-явно и там има някакъв проблем. Ресул да вземе да си седне на д-то и да направи едно бебе на жена си, а не да хойка и да твори щуротии #2gunfire

# 54
Цитат
Ресул да вземе да си седне на д-то и да направи едно бебе на жена си, а не да хойка и да твори щуротии #2gunfire

Ресул от измисляне на щуротии май не може да направи и дете.То за това нещо трябва да се кротнеш поне малко

# 55
http://vbox7.com/play:m0859cbafe-ето линк за днешния епизод

Иве ,смях се твоите патила Joy...така е ,аз си пращах ''анализите ''от бг-мамата на шефа си /добре че е милото/ и на баш боса в Европата  Shocked /тогава бе голямо шоу,станах за смях и на кокошките/ hahaha,а мейлите останаха при мен да си ги чета с чооок мерак Mr. Green ooooh!

# 56
Скрит текст:
Аз ,от разсъждения по картинки (като съм ги гледала напред сериите),мисля ,че жената на Ресул не може да "задържи" и затова нямат деца ,дано не греша ,но ми се стори в една от сериите ,че направи спонтанен аборт  Cry тъжно ако е така
Славенка , тъкмо щях да проверявам -Благодаря ти -така е по-удобно  Hug

# 57
галя мисля че Михри може и да е била бременна но да е загубила бебето  Simple Smile
Дживан е много сладък лично мое мнение той ми харесва повече от Хазар
Относно Зилян тя се опитва да запази мира и честа на семейството си както Низар мрази Ресул ако разберре че той е убиеца на Арда ще стане страшно.
Като гледах днешният епизод си вадя извода че Низар нее толкова лош но жаждата му за отмъщение скрива всичко човешко в него а по напред и за честа на сем му
Ресул и за него мога да кажа същото заслепен е от това да отмъщава на Азизоулу

# 58
Иве голяма си скица.

Lusia мисля че се сещам за кой случай говориш:
Скрит текст:
В една от сериите Михри и Дилян отиват на някаква врачка и тя и дава някаква отвара.От нея тя получи ужасни болки и викаха лекар
Може и да е съвсем различно от това което съм разбрала но си мисля че е така.Не твърдя че съм на 100% права Hug

Последна редакция: вт, 12 юни 2012, 23:09 от вили-72

# 59
Ето я и мама свеки,като млада -DENİZ GÖKÇER

Общи условия

Активация на акаунт