Ресул толкова е затънал до уши с мафията, че тепърва, ще му гледаме сеира. За огромно съжаление жена му трябва да страда, заради неговите идиотщини.
Ася направо се изтърва. Добре, че Хазар има на главата си твърде много неща, за да зацепи за какво става въпрос. Тая жена е заприличала на ходеща ледена висулка, щом и детето е забелязало, че има нещо не наред между родителите и.
Джелял и Зилян се оказват най-свестните в семейство Шахвар. За огромно съжаление и най-големите жертви. И двамата трябва да мълчат и да гледат, за да опазят тази пуста чест.
Не можах да разбера в къщата на Азизолу прислуга ли им липсва, че Зилян и леля Дестан почнаха да местят маси. Тази нахаканата прислужница, дето устата все много и знае и намери пистолета от пусто любопитство, тъй ли не можа да мести, или пък това е нов вид фитнес, който се прави след като се схванеш да подпираш дивана (

Интересно ми е как осъдиха Джелял без доказателство, че и то на 24 години. Това дойде от никъде.
Пак показаха човешка страна в характера на Низар. Добро разнообразие е, че може да е загрижен за друго човешко същество и да ме мисли как да мъсти.
Хазар обаче не знае какво иска. Той подозира, че Ресул е направил убийството (и че Азам също подозира същото), но не мога да разбера какво иска от Зилян, че я поставя пак между чука и наковалнята. Държи се с нея все едно е стояла от страни и е видяла всичко и е задължена да каже, без да осъзнава, че ако тя каже каквото знае двете семейства ще се избият до последна капка кръв. В същото време толкова влюбен поглед пусна като я гледаше как говори с Дживан. Не знам от къде намира сили това момиче да се справи с всичко това.
Ето сега разбрахте причината да не гледам сериали, който се дават по телевизията. Все с такъв късмет съм да са в смотан час и да се налага такива акробатики, за да гледам и да разбера какво става. Аз си признавам, че изгледах 1001 нощ (и трите сезона) за 3 седмици лятото. Мелодията е мъчих зимата, ама си ми беше доста тегав сериал, заради глупостите на Ламя (ама бях решила, че щом съм почнала ще го свърша, пък и музиката му беше хубава, също и цигуларя).