Щастливи заедно (Aşka Sürgün) - Beren Saat и Mahsun Kırmızıgül - Тема 2

• 71 331
  • 731
  •   1
Отговори
# 60
  • София/Бургас
Най-сетне изгледах епизода. Този пъти отрязъка беше интересен .
Ресул толкова е затънал до уши с мафията, че тепърва, ще му гледаме сеира. За огромно съжаление жена му трябва да страда, заради неговите идиотщини.
Ася направо се изтърва. Добре, че Хазар има на главата си твърде много неща, за да зацепи за какво става въпрос. Тая жена е заприличала на ходеща ледена висулка, щом и детето е забелязало, че има нещо не наред между родителите и.
Джелял и Зилян се оказват най-свестните в семейство Шахвар. За огромно съжаление и най-големите жертви. И двамата трябва да мълчат и да гледат, за да опазят тази пуста чест.
Не можах да разбера в къщата на Азизолу прислуга ли им липсва, че Зилян и леля Дестан почнаха да местят маси. Тази нахаканата прислужница, дето устата все много и знае и намери пистолета от пусто любопитство, тъй ли не можа да мести, или пък това е нов вид фитнес, който се прави след като се схванеш да подпираш дивана ( Joy).
Интересно ми е как осъдиха Джелял без доказателство, че и то на 24 години. Това дойде от никъде.
Пак показаха човешка страна в характера на Низар. Добро разнообразие е, че може да е загрижен за друго човешко същество и да ме мисли как да мъсти.
Хазар обаче не знае какво иска. Той подозира, че Ресул е направил убийството (и че Азам също подозира същото), но не мога да разбера какво иска от Зилян, че я поставя пак между чука и наковалнята. Държи се с нея все едно е стояла от страни и е видяла всичко и е задължена да каже, без да осъзнава, че ако тя каже каквото знае двете семейства ще се избият до последна капка кръв. В същото време толкова влюбен поглед пусна като я гледаше как говори с Дживан.  Не знам от къде намира сили това момиче да се справи с всичко това.  

Ето сега разбрахте причината да не гледам сериали, който се дават по телевизията. Все с такъв късмет съм да са в смотан час и да се налага такива акробатики, за да гледам и да разбера какво става. Аз си признавам, че изгледах 1001 нощ (и трите сезона) за 3 седмици лятото. Мелодията е мъчих зимата, ама си ми беше доста тегав сериал, заради глупостите на Ламя  (ама бях решила, че щом съм почнала ще го свърша, пък и музиката му беше хубава, също и цигуларя).

# 61
галя мисля че Михри може и да е била бременна но да е загубила бебето  Simple Smile
Дживан е много сладък лично мое мнение той ми харесва повече от Хазар
Относно Зилян тя се опитва да запази мира и честа на семейството си както Низар мрази Ресул ако разберре че той е убиеца на Арда ще стане страшно.
Като гледах днешният епизод си вадя извода че Низар нее толкова лош но жаждата му за отмъщение скрива всичко човешко в него а по напред и за честа на сем му
Ресул и за него мога да кажа същото заслепен е от това да отмъщава на Азизоулу

Михри и Дилян ходиха скришом при една ханъма, която натискаше корема на Михри и нещо врачуваше.Дилян гледаше уплашено. И същата вечер жената на Ресул примря от болки. Ама нали гледам само картинки и ...все съм в чуденка до превода. Embarassed
Относно Зилян - тя май беше свидетел на убийството, но срещу реда в семейството как да рита. Mr. Green Така решиха мъжете - край - тя е длъжна да мълчи и толкоз. Връщах кадрите. Зилян  беше зад гърба на брат си по време на стрелбата. Баща и също е наясно. Той си каза:"Аз познавам децата си." Подозирам, че и майката също е наясно - тя още по-добре познава децата си. И също си го каза:"Джелял на мравката път прави - той не би убил човек." Какво остава за Зилян, освен да носи тази тайна на 16-17 годишните си рамене. А чак днес схванах - Ресул сложи оръжието на убийството, скрито от следствието, в чеиза на сесрта си!?!? Готова бомба със закъснител....
Лошото е, че преглеждайки набързо сериите напред, се натрупаха много неразбрани неща и по някое време се отказах.  hahaha hahaha hahaha
Мразя дългите писаници. Прощавайте и лека вечер.... Hug

# 62

Родена през 1945 г,в Анкара,завършила Държавната консерватория в Анкара с профил театър.

http://tr.wikipedia.org/wiki/C%C3%BCneyt_G%C3%B6k%C3%A7er-тук има материал за баща и  Cüneyt Gökçer /1920-2009/ известен турски актьор и майка и Алис ,известна художничка...Явно не е коя е да е Mr. Green

Последна редакция: вт, 12 юни 2012, 19:43 от Slawena

# 63
  • София/Бургас
mamata48, бъркаш се. Веднага след като застреля Ресул Арда Дилян излезе от вратата, която си подаваха кърпата и гривната, а Зилян дойде с другите от към стълбите. За мен Зилян подозира,че е Резул, защото видя, че е това е оръжието, което той подари на Кави. 
Майка и нищо не знае. Азам ги държи в неведение.

# 64
  • София
само да вметна че сцената с просяка ми е малко странна
чак пък да пие от бутилката на просяка, направо ме застреляха Joy Joy
че не вземат предпазни средства при секс, вече ми е ясно, ма да къркаш от бутилката на някакъв просяк, направо ме убиха сценаристите #Crazy #Crazy

# 65
Пият високоалкохолна напитка, която убива всички микроби , до един!

# 66
Пият високоалкохолна напитка, която убива всички микроби , до един!

То има доста недорузамения и разминавания,ама нова тв като накъсва така сериала и ние в общия случай ги пропускаме.Аз за първи път гледам сериал по телевизията ,в общия случай съм ги гледала в интернет/с много прескачане на бля-блято/.А сега ,в обедната почивка вместо да изляза,заключвам стаята и пускам на компа нова тв на живо.Но много моменти ми се губят,защото започнах да го гледам от 9-та серия

# 67

Vefasız (Mahsun Kırmızıgül)

# 68

Как да не му пригладиш косицата

# 69
nadine1111 , хубава песничка. Ама много "висок" глас има за мъж,то май за Турция ,Сърбия ,Гърция това е характерно ,мъжете са с по "високи" гласове(при пеене имам в предвид) от жените(жените обикновено са с по-плътни гласове)

# 70
на тази песен само припева е с висок глас и много ми харесва
особено севдим,така чувствено го произнася,че ..................
http://www.vbox7.com/play:09e0aeacd3

Последна редакция: вт, 12 юни 2012, 23:11 от petiab

# 71
  • София/Бургас

Как да не му пригладиш косицата

При тебе е много сресан. Ама тук освен, че е рошав е извадил и "погледа" (както го наричам).  Heart Eyes

# 72
Ох,после как да не я разбера Бурджу,където използва всички средства да го задържи
Хем ме дразни,за това където разби и техния живот и своя,хем знам какво е да те изоставят и да си нежеланата,много противоречив образ.Колкото до жената на Ресул,как ще задържи бебе от това изчадие,то така става

# 73
  • София/Бургас
Ох,после как да не я разбера Бурджу,където използва всички средства да го задържи
Хем ме дразни,за това където разби и техния живот и своя,хем знам какво е да те изоставят и да си нежеланата,много противоречив образ.Колкото до жената на Ресул,как ще задържи бебе от това изчадие,то така става

Мен ми е много кофти за Михри - жената на Ресул. Тя страда, заради простотиите на мъжа си като реално не е направила нищо.

# 74

Мен ми е много кофти за Михри - жената на Ресул. Тя страда, заради простотиите на мъжа си като реално не е направила нищо.
хич не са за завиждане мюсюлманките,съдбите им са като тото

Общи условия

Активация на акаунт