Щастливи заедно (Aşka Sürgün) - Beren Saat и Mahsun Kırmızıgül - Тема 2

• 71 270
  • 731
  •   1
Отговори
# 15
  • София/Бургас
Много благодаря, момичета!   bouquet  Hug
За Махсун - през целият филм ще го гледаме ту с по-дълга коса и рошав, ту с коса и сресан. На приливи и отливи е.
За артиста, играещ Ресул - напълно му под подхожда визията. Ресул е мазният гадняр на филма, който ще прави поразии до самият край, но няма и да забелязва какви последствия има това върху близките му (говоря по специално за жена му). Докато Низар е по-възпитания и угледен (на вид) мръсник, който обаче ще бъде ударен по сериозно (проблемите с дъщеря му) и ще получи наистина голямо наказание.
Скрит текст:
Това ме подсеща следното - оставам с впечатление, че Низар не знае какво е направил брат му или точно какво е запознало враждата, защото иначе не би постъпвал така. От това, което се разбра до сега оставам с впечатление, че враждата е почната от Азузолу, а не от Шахвар. Странно ми беше начина, по който Хасан настояваше Хазар да се ожени за Зилян, при положение, че Шахвар трябваше да настояват, тъй като те до сега се водят убийци (толкова заплетено го обясних, че не знам дали нещо се разбра), което не е така.

Петя, лошото, е че действието се върти все около този диван. Тъй и не му изтъркаха дамаската до края на сериала. Нова телевизия и глупостта им с накъсването на сериала е излишно да се коментира. Съсипали са доста добри сцени. Аз за да навържа всичко пускам сериите една след друга и само прехвърлян на заставките за начало и край.

Последна редакция: вт, 12 юни 2012, 10:24 от ChemistryLady

# 16
Здравейте и в новата ни тема Hug  Иве  newsm51
Гале не знам дали са го подстригали,може пък като взеха да се разбират с булката тя да му поприглажда косата.Вярно че в началото беше един такъв рошавичък,току ти се прииска да му оправиш косицата.
Скрит текст:
Може би само Дестан знае за извършеното от Хасан.А Ресул е бил свидетел на убийството на чичо си.

# 17
Здравейте и в новата ни тема Hug  Иве  newsm51
Гале не знам дали са го подстригали,може пък като взеха да се разбират с булката тя да му поприглажда косата.Вярно че в началото беше един такъв рошавичък,току ти се прииска да му оправиш косицата.
Скрит текст:
Може би само Дестан знае за извършеното от Хасан.А Ресул е бил свидетел на убийството на чичо си.

Вили и не само косицата Embarassed

# 18
  • София/Бургас
Остави тъкмо да посегнеш да му оправиш косицата и като те погледне с тез очи и ... ( Embarassed стана тя каквато стана -от тия късните филмчета (стига съм писала с подробности, че пишат и по-малки)).
Скрит текст:

Скрит текст:
Има нещо такова, за да е толкова злобен този Резул. Явно много малко хора знаят истината за враждата. Като нищо и Дестан да е в основата на убийството.

# 19
Ох бе Петя,ставам за смях на тези години като зяпна телевизора.
А песните му са страхотни особено ако намериш и превод на текста.

# 20
  • София/Бургас
Ох бе Петя,ставам за смях на тези години като зяпна телевизора.
А песните му са страхотни особено ако намериш и превод на текста.

Песните имат много хубави текстове, независимо бързи или бавни. Ама много трудно се намират свестни преводи.

# 21
Остави тъкмо да посегнеш да му оправиш косицата и като те погледне с тез очи и ... ( Embarassed стана тя каквато стана -от тия късните филмчета (стига съм писала с подробности, че пишат и по-малки)).
Скрит текст:

Скрит текст:
Има нещо такова, за да е толкова злобен този Резул. Явно много малко хора знаят истината за враждата. Като нищо и Дестан да е в основата на убийството.

Не знам за твоите години,но на мен Махсун ми е набор кажи речи,така че зяпам го и хич ми не пука.Колкото за по-малките не се тревожи,те могат да ти напишат десертация по тези въпроси

# 22
Много хубава тема , записвам се да ви следя и благодаря за линковете в началото   bouquet
 От филмите на Махсун ми харесаха 5 те минарета .

# 23
Много хубава тема , записвам се да ви следя и благодаря за линковете в началото   bouquet
 От филмите на Махсун ми харесаха 5 те минарета .
Филма в Ню йорк ли е сниман,има ли и американски актьори?
Извинявай,че не се обръщам по име,но от ника ти не се разбира

# 24
  • София/Бургас
Петя, аз съм сигурна, че малките могат да обяснят с подробности продължението, ама не искам модератора да ме замете.  Joy
На мен Махсун ми е малко големичък, ама и аз зяпам усилено. Такава наслада за окото не е за изпускане. Като не можем да пипнем, поне да гледаме (ох, избива ме лигавото нещо  Joy ).
Ако се сещате нещо друго на първата страница, пишете довечера ще добавям.

В Америка е сниман - да. Има чуждестранни актьори - Danny Glover. Също така актьора, играещ Низар, един актьор от "Мечтатели" - бащата на Ефе (не му знам името), и актьора от криминалния сериал, който излъчват по bTV - татко Раза. На прима виста се сещам за тези.  В предната тема ти бях  писала за филма.

# 25
Аз пък страшно много харесвам "Белият ангел",страхотен филм.Не че другите му филми са лоши,напротив хубави са но -ангела-го гледах няколко пъти.
Скрит текст:
Сега се сетих че по-нататък във филма става въпрос и за България.Нещо във връзка с бизнеса на Азизоолу,дори Хазар има пътуване до България.

# 26

ChemistryLady Благодаря за новата тема!!!!!!!!  newsm51 newsm51 newsm51

# 27
  • София/Бургас
didanka73Hug 

Момичета, ако имате възможност напишете накратко какво ще стане в епизода, след малко. Аз отивам да се боря с нещата по уреждането на дипломната защита, ама ще мятам по едно око на темата от телефона.  Вечерта ще коментирам.

Лек ден!  Heart Eyes

# 28
ChemistryLady,добре си се справила с новата тема,нали знаеш винаги има първи път Wink

# 29
  • София
Аз пък страшно много харесвам "Белият ангел",страхотен филм.Не че другите му филми са лоши,напротив хубави са но -ангела-го гледах няколко пъти.
Скрит текст:
Сега се сетих че по-нататък във филма става въпрос и за България.Нещо във връзка с бизнеса на Азизоолу,дори Хазар има пътуване до България.

тюх, ако знаехме че е идвал насам, бързо бързо щехме да му пригладим косиците, а Зилян можеше и да не се добере до него Joy Joy Joy
/и на мен жегата не ми се отразява добре/  Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт