Щастливи заедно (Aşka Sürgün) - Beren Saat и Mahsun Kırmızıgül - Тема 2

• 71 297
  • 731
  •   1
Отговори
# 645
Берин ще продължи с мераците че Бурджу е подходяща за нейна снаха.
И двете в екип ще им късат нервите.Има една случка в която Берин постъпи много гадно.
Гледам сериите напред в някои се спуквам от смях с Ресул,но в повечето ми иде да счупя телевизора.
Низар и той същата стока.Нямат спирка тези хора,много гадости извършват.

# 646
Аз честно да ви кажа мисля ,че Ресул има някакъв психиатричен проблем.Само още не мога точно да го определя. newsm78Това поведение не е на нормален човек .

# 647
Флор , вили-72 - благодаря ви   bouquet
Берин значи освен егоист е и прост човек . Добре ,Бурджу за нея е най- подходяща снаха . Ама защо не се запита според Хазар коя е най- подходяща за него ?  ooooh! Нали Берин постояно повтаря че е майка и обича децата си ?
Нали ожениха Хазар за Зилян за да спрат враждата ?

# 648
Аз честно да ви кажа мисля ,че Ресул има някакъв психиатричен проблем.Само още не мога точно да го определя. newsm78Това поведение не е на нормален човек .
С повече бой по кухата му тиква и проблемът е решен.

# 649
  • София/Бургас
lusia, аз съм така като се захвана с него и то ми хареса влагам много в него.  Hug

cityofangels, 3-4 (ако не бъркам, може да има +1 още) тяхни, което са си доста наши.

Момичета, бясна съм получих си рецензията. От това, което прочетох съм на 10000000000 % убедена, че даже не е разлистена и е написано нещо да има, че даже и критики имам. Да не казвам, че съм безгрешна, но съм сигурна, че няма правописни грешки, защото беше проверена от човек химик, който е много добре с правописа.  #Cussing out

# 650
  • София
ChemistryLady ако няма критики,няма да е рецензия,едно време се считаше,че това е правило да има критика. Peace  Не се ядосвай. Hug

# 651
  • София/Бургас
ChemistryLady ако няма критики,няма да е рецензия,едно време се считаше,че това е правило да има критика. Peace  Не се ядосвай. Hug

Проблемът ми е в това, че даже не е градивна. Литературния ми обзор нямал точки и подточки. Да, ама не! Като се отвори на трета страница съдържание си пише кратно и ясно следното :
I. Литературен Обзор :
  1.
  2.
и така до 8! Имам 8 точки! Той къде видя, че липсвали. Рецензия написана за 5 минути е само Copy-paste от нещо готово заучено. Не е първата защита, която правя (за бакалавър имах пак), но там видях истинско отношение. Тогавашния ми рецензент ме извика поговори си с мен за работата - каза къде са ми грешките и попаденията, даде съвети. Проведе един човешки разговор и беше написала критиката точно и заслужено, а този даже не дойде лично да я донесе и да ми каже какви са му забележките или пък да ме извика при него, а прати докторантката си. Като минах покрай кабинета му, го видях с крака качени върху бюрото да говори по телефона си. Просто понякога на човек му писва да се блъска, за да постигне нещо и да попада на злоба, завист, борба за надмощие. Все едно над небосклона на хората занимаващи се с наука няма място за всеки. Това обезверява и обезсмисля всичко. 

За да не е спам. Отивам да си взема душ и се след това се потапям в днешната серия (след това и един коментар ще драсна).

# 652
Скрит текст:
здравейте момичета ако не се лъжа може би и другата седмица ще го гледаме в плен  ,някоя от вас можели да ми предате разговора на зилян с бурджу след операцията 47еп на турски ,аз горе долу схващам но искам да съм сигурна

# 653
Ники да ти кажа Бурджу ме изненада
Скрит текст:
Зилян и каза че няма да има деца,и до колкото разбрах от думите на Бурджу-каза и че са махнали само единия яйчник.Не съм на 100% сигурна.След това З. каза-обичаш Х.нали,имате дете може да бъдете семейство.бурджу и каза че Х.обича нея-Зилан и че няма очи за друга освен за Зилян.
Като цяло е това,каза и доста хубави работи.

# 654
  • София/Бургас
Време беше Ресул да направи някоя поразия, ама това с отвличането на надмина всичко до сега. Азам го озлоби много с цялостното си отношение към Хазар и обръщението "синко". Всички удари, които понесе откакто дойдоха в Медиат му избиха дъските. То хубаво, ама се е намесил в голямата мафия и тепърва ще му става интересно на Ресул. За сега баш боса иска да обвърже Ресул и му върви по гайдата, ама палачинката все някога ще се обърне. Толкова е безмозъчен, че ще се издаде сам още малко.
Ооо, новото проскубано Михри е дошло. Точно на разплетена дамаджана мяза в главата.
Низар е голям изверг - първо застреля дъщеря си, след това от криене от полицията ще я усмърти скоропостижно.
Вече съм сигурна само Берин има деца, само тя е майка и може да изпитва скръб и мъка! Тя е най-голямата мъченица на света!  Joy
Стана ми много мъчно за Джесур. Това Севги голяма използвачка се оказа, заради нея човека заряза и семейство и всичко и тя го остави в пръст в устата.
Бурджу - нейното заприличва на детска работа - хем не знае какво иска, хем не и стиска. Уж взе едно решение, следвай го.
Хазар - е това е мъж, в плен, пооклепан с кал, рошав и с тен и пак красотата и харизмата му не могат да се скрият. Как жертва връзките на обувките си, заради прашката на детето (което в последствие ще се окаже добра идея).

# 655
Много ми хареса Хазар с вързани ръце и превръзка на очите.
Тъкмо да не шава много и да му рошиш, рошиш косата.
 Embarassedчак срам ме хвана като видях какво съм написала

# 656
  • София/Бургас
Много ми хареса Хазар с вързани ръце и превръзка на очите.
Тъкмо да не шава много и да му рошиш, рошиш косата.
 Embarassedчак срам ме хвана като видях какво съм написала

Мен ме хвана като си помислих да ми го докарат така в къщи да го изкъпеш, да го нахраниш, да намачкаш тези коси, пак и да погледнеш в тези кафяви очи.  Blush  Embarassed

# 657

Mahsun Kırmızıgül

Mahsun Kırmızıgül
Роден    1 април 1969 г. (възраст 43)
Бингьол, Турция
Произход    Zaza
Професиите    Певец-композитор , продуцент , филмов продуцент , актьор , бизнесмен
Години активен    1993-
Етикети    Prestij Muzik
Уебсайт    www.mahsunkirmizigul.com
, Mahsun Kırmızıgül (1 април, 1969) е турски певец и автор на песни , актьор и филмов продуцент от малцинство Zaza етническа група. Mahsun Kırmızıgül е също така известен като бизнесмен притежава един от водещи музикални компании, Prestij Muzik , в Турция .

Дискография

* Nilüfer (1991) (лотус) 1.Nilüfer 2.Çağır. Hemen Geleyim 3.Seviyormusun 4.Geleceği Yok 5.Kırmızı 6.Bırak Zalim Bırak 7.Sevda Degil 8.Gün Ола Harman Ола 9.Fırat Гиби (Münhasıran) 10.sanane 11.Duydum Duyalı 12.Kara Tren
* Алем Buysa Крал Sensin (1993) (ако това е пиенето, ти си кралят на света): 1.Alem Buysa Крал Sensin 2.Aramadı Sormadılar Бени 3.Çiçekten Harman Olmaz 4.Çözebilmirem Бен сени 5.Dert Sinemi (UH) 6.dün Gece Rüyamda Gördüm 7.Emmioğlu 8.Geceler 9.Gel Beriye 10.Hele Zalim 11.Mihriban 12.Oy Бени 13.Öleyim 14.Sevdalım
* 12'den Vuracağım (1994): 1,12 Den Vuracağım 2.Ağlama Sen 3.Ayağında Tek Налин 4.Bebeğim, Allahını Seveyim 5.Bende Sizdenim 6.Gözleri Fettan Güzel 7.Günah 8.Kardeşlik Türküsü 9.Leblebi10. 10.maço Erkek 11.Mavi Göz 12.Neyin Peşindesin 13.Söyle 14.Su Çimeni (UH)
* İnsan Hakları (1995) (Double Single) (човешките права) на: 1.İnsan Hakları 2.Ne Ağlarsın 3.Ellerin Kadınısın 4.Bebeğim
* Sevdalıyım Hemşerim (1996) (аз съм влюбен човек): 1.Sevdaliyim 2.Tasra Delikanlisi 3.Seni Seviyorum 4.Bu Севда Bitmez 5.Kekom 6.Dirdir Etme 7.Arkadas (Selahattin Altindag Anisina) 8.Meskenim Daglar 9.hemserim 10.Nerdesin 11.Aslan Gibiyim 12.Kilit (Ayrilik Türküsü) 13.Beni Ор Görme 14.Aman Mezarimi (UH) / Hele на Яр 15.Urfa "Нин Etrafi 16.Kizlar Kizlar
* Yıkılmadım (1998): 1.Yıkılmadım 2.Her Şeyim Sensin 3.Belalım 4.Evlenmem 5.Yeminim и VAR 6.Vay Бабо 7.Sevdim сени 8.Göç 9.Aşk 10.Dokunsalar Ağlayacağım 11.Merdivana (Узун Hava) 12 Yatma Yeşil Döşeğe 13.Dersim Гиби 14.Annem Annem 15.Olsun Bakalım
* Yoruldum (2000) (аз съм уморен): 1.Önce Insanim 2.Ölüm Var 3.Yoruldum 4.Amin Амин 5.Sevdim 6.Böyle Kaderin 7.Barlara Gülüm 8.Melekler Aglar 9.Ögretmenim 10.Dostum 11. mihriban 12.Sivas Ellerinde Sazim Çalinir 13.Kardese AGIT 14.Ölürüm Kizlar
* Ülkem Ağlar (2001) (макси сингъла) (моята страна плаче): 1.Ülkem Ağlar 2.Ülkem Ağlar - Remix 3.Ülkem Ağlar - Турку
* Yüzyılın Türküleri (2002) (народни песни на ХХ век): CD 1
1.bölemedim Felek Ил Kozumu 2.Dağlar Dağımdır 3.Dersim Dört Даг İçinde 4.Garip 5.Göçmen Kızı 6.Haydar 7.İki Dağın Arasında Kalmışam 8.İşte Gidiyorum 9.Sarı Gelin 10.Şu Garip Halimden 11.Uzun Инс Бир yoldayım 12.Zello
CD 2
13.aman Агро-Muştur-Odam Kireçtir 14.Ayrılık 15.Bir ATAS Ver 16.Bitliste BES Minare 17.Çarşambayı Sel Aldi 18.Gayrı Dayananam Бен Бу Hasrete 19.Kahpe Felek 20.Ordunun Dereleri 21.Şevko 22.Şu Karşıki Yaylada GOC Катар Катар 23.Urfalıyam Ezelden Yaylanın Soğuk Suyu
* Саръ Саръ Başroldeyim (2004) (жълт жълт): 1.Saygımdan 2.Ay Аман 3.Sarı Саръ 4.Başkoydum 5.Vefasız 6.Hayat Ne Garip 7.Bizden Değildir 8.Yan Yaralı Yüreğim Ян 9.Başroldeyim 10. kırmızı Kurdele 11.Bitti Artık 12.Memleketim 13.Kim Tutar Bizi 14.Daye 15.Düşde Гор 16.Nemrud ООН Kızı 17.Gülom 18.Saygımdan (Remix)
* Dinle (2006) (слушате): 1.Dinle 2.Dönmeyecegim 3.Sevemem 4.Gül Senin Tenin 5.Azar Azar 6.Sevdigim 7.Zarar Olsan 8.Yalansa 9.Bu Sehir Senden Яна (Елен) 10.Çorbaya Tas katanlar 11.Uzaktayim 12.Ellerin Kadinisin 13.Diyarbekir "в Içinde 14.Felek 15.Dinle (Ragga Versiyon)
Филмография

Алем Buysa ... (1993 г.)
Бу за Севда Bitmez (1996)
Hemşerim (1996)
Yıkılmadım (1999 г.)
Zalım (2003)
За Aska Sürgün (2005)
Beyaz Мелек (2007) (Международна заглавие: Белият ангел)
Güneşi Gördüm (видях Слънцето) (2009)
Пет минарета в Ню Йорк (на турски : Нов York'ta BES Minare) (2010)
Награди

WorldFest Хюстън International Film Festival 2008
Международен мечтател награда
Специална награда на журито за най-добър режисьор
Крал телевизионни музикални награди 1999
Най-добър мъжки Арабеск певица
Най-добра песен
Най-добра продажна песен
Хюриет Алтън Kelebek 1999
Най-добър музикант
Най-продаваните албуми 2006

# 658